Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky - já jdu za týden znovu k doktorovi. Zatím na minulém ultrazvuku nebylo srdce, bylo to v 6tt. Tak snad to bude v pohodě. Mám tu dvě torpéda, která mi furt lezou po břichu. Teď mají oba rýmu, tak jsou k tomu ještě dost protivní ![]()
@Modesta neboj, urcite bude. Je nas tu vic, co jsme meli kontrolu zatim bez srdicka. Ja si vubec nepripoustim, ze by se neobjevilo. Jen pozitivni myslenky
ja mam kontrolu az za 2 tydny
@mimka678 ahojky no vzala jsem si volno a chtěla ležet do toho nas pejsek měl nějaký záchvat tak jsem. s ním jela na veterinu
moje nervy už fakt
jinak nespinim sem tam mě bolí břicho prsa dnes moc ne. A je mi celkem dobře a co ty?
Příspěvek upraven 26.10.18 v 21:32
@CarmenHa @marquee tak u vas to chlapi vi ze jste to planovali a zkouseli a tesite se.. u nas je to asi naka zbloudila strela mimo plan.. takze to je hodne necekane a neplanovane.. a chlapovi bych to nejradsi nerikala vubec.. toho z toho trefi
prvni jsem chtela ja druhy byl vicemene taky muj rozmar (chtel ale ne tak brzo totez u prvniho u obou jsme si rekli ze bude nakou dobu trvat nez se zadari a netrefovali jsme ani ovu nic proste oba vysli na prvni ostrou) no a treti nebyl ani planovany a ano zadny ostry sex takze u nas to je fakt haluz.. a ted me asi sezwrou vsechny co se snazi jak sileny a nevychazi to
No nicmene mam asi tri plany varianta jedna reknu mu to po stredecni kontrole..(spis ne) varianta 2 na oslave narozenin starsiho (to v pripade ze bych zjistila ze jsem misto v 8 tydnu treba ve 13) cha a dalsi je pak treba chmm Mikulas, Vanoce a nebo at to nepujde prehlednout ![]()
@mimka678 Ahoj, no nic moc nového. Už mě začíná otravovat takové to - probudím se a ještě než otevřu oči, už je mi blbě. Prostě taková ta neustálá kocovina, jenomže u té si člověk může říct, že nějakou dobu nebude pít
Tady si asi pohov jen tak nedám a odpočítávám dny, snad bude za 14 dnů trošku líp, to už budu začínat 13. týden. Jinak na screening jsem se dnes objednala na 16.11. a v jeden den mi budou brát krev i dělat UZ, takže nástup na 7 ráno. Snad je školka otevřená už od půl 7, synek nastupuje začátkem listopadu.
@Káťa19 Já si frčím v bezhliníkových deodorantech, protože jsou zdravější a hlavně se člověk potom nepotí tolik (četla jsem jakousi studii). Spotřeba je mnohem menší než u těch běžných, takže se to cenově vyplatí i přes to, že jsou 3× dražší. Mají i bez vůně, ale teď v těh. mi moc hezky voní s Tea tree olejem. Tak zkus mrknout
http://www.desertessence.cz/…p/Deodoranty
@tulinka84 píše:
@mimka678 ahojky no vzala jsem si volno a chtěla ležet do toho nas pejsek měl nějaký záchvat tak jsem. s ním jela na veterinumoje nervy už fakt
![]()
jinak nespinim sem tam mě bolí břicho prsa dnes moc ne. A je mi celkem dobře a co ty?Příspěvek upraven 26.10.18 v 21:32
Ahojky, no ty jo, porad neco a pejsek je uz v poradku?
To sis moc neodpocla
Hlavne, ze nespinis, to je dulezite
Ja se dnes tolik navztekala a ted vecer me boli podbrisko..Musim se poradne vyspat, uz se to nedari dva tydny.. ![]()
@mimka678 Jj v pořádku vzali ji krev ta je ok
a co tě rozčiluje? Já zase citim takovou bezmoc že je mi uzko někdy z toho všeho
proč špatně spíš ? Zada ?
@jasna.s píše:
@mimka678 Ahoj, no nic moc nového. Už mě začíná otravovat takové to - probudím se a ještě než otevřu oči, už je mi blbě. Prostě taková ta neustálá kocovina, jenomže u té si člověk může říct, že nějakou dobu nebude pítTady si asi pohov jen tak nedám a odpočítávám dny, snad bude za 14 dnů trošku líp, to už budu začínat 13. týden. Jinak na screening jsem se dnes objednala na 16.11. a v jeden den mi budou brát krev i dělat UZ, takže nástup na 7 ráno. Snad je školka otevřená už od půl 7, synek nastupuje začátkem listopadu.
Ahojky, takze je ti spatne uz pravidelne
Taky nam pocit kocoviny, no spatne mi zatim neni, jen musim jist pravidelne
Jinak mi je divne a mam zavrate..
To je fajn, ze uz mas terminek, to zleti, uvidis
No drzim pesti, aby byla ta skolka uz otevrena, fakt paradox nebo nahoda
![]()
Holky, ja uz vim co znamena to: pálení bradavek
Jinak stàle čůrám, prsa den odedne boli vic ale spatne mi zatim neni… tak snad vse bude dobre a porosteme. ![]()
@tulinka84 píše:
@mimka678 Jj v pořádku vzali ji krev ta je oka co tě rozčiluje? Já zase citim takovou bezmoc že je mi uzko někdy z toho všeho
proč špatně spíš ? Zada ?
Tak to je fajn,ze je v poradku
Ale vsichni jsou premudrely a porad se michaji cloveku do zivota a ja to nesnazim..
Nevim, spim hrozne spatne, zrejme hormony me docela rozhodili, budim se casto a taky se mi zdaji desive sny..
Zada kdy jak..A ta uzkost, to mam taky, musime byt v klidku, jinak si skodime..
Snad se uz vyspim..Zitra pracujes? ![]()
@Anonymní píše:
@CarmenHa @marquee tak u vas to chlapi vi ze jste to planovali a zkouseli a tesite se.. u nas je to asi naka zbloudila strela mimo plan.. takze to je hodne necekane a neplanovane.. a chlapovi bych to nejradsi nerikala vubec.. toho z toho trefi![]()
prvni jsem chtela ja druhy byl vicemene taky muj rozmar (chtel ale ne tak brzo totez u prvniho u obou jsme si rekli ze bude nakou dobu trvat nez se zadari a netrefovali jsme ani ovu nic proste oba vysli na prvni ostrou) no a treti nebyl ani planovany a ano zadny ostry sex takze u nas to je fakt haluz.. a ted me asi sezwrou vsechny co se snazi jak sileny a nevychazi to
No nicmene mam asi tri plany varianta jedna reknu mu to po stredecni kontrole..(spis ne) varianta 2 na oslave narozenin starsiho (to v pripade ze bych zjistila ze jsem misto v 8 tydnu treba ve 13) cha a dalsi je pak treba chmm Mikulas, Vanoce a nebo at to nepujde prehlednout
Anebo jak to bylo ve filmu, žena oznamuje manželovi :,, Jsem těhotná. ",, Jak dlouho? ",, Už 8 měsíců!!! "
![]()
@jasna.s taky si připadám, jak po kocovině, vždycky si říkám Kdybych aspoň včera chlastala ![]()
Snad ano. Člověk by řekl, že při třetím těhotenství už to nebude tolik řešit a ono prd
já byla u doktora už v úterý, jdu taky po 14 dnech, takže teď už v podstatě za týden ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat