Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6073
26.10.18 20:19

Ahoj holky - já jdu za týden znovu k doktorovi. Zatím na minulém ultrazvuku nebylo srdce, bylo to v 6tt. Tak snad to bude v pohodě. Mám tu dvě torpéda, která mi furt lezou po břichu. Teď mají oba rýmu, tak jsou k tomu ještě dost protivní :(

• načítám...
2754
26.10.18 20:53

@Modesta neboj, urcite bude. Je nas tu vic, co jsme meli kontrolu zatim bez srdicka. Ja si vubec nepripoustim, ze by se neobjevilo. Jen pozitivni myslenky ;) ja mam kontrolu az za 2 tydny

• načítám...
16
26.10.18 20:54

@CarmenHa To by se mnou tuplem jeblo :D

• načítám...
4328
26.10.18 21:17

@mimka678 ahojky no vzala jsem si volno a chtěla ležet do toho nas pejsek měl nějaký záchvat tak jsem. s ním jela na veterinu 8o moje nervy už fakt :? :pocitac: jinak nespinim sem tam mě bolí břicho prsa dnes moc ne. A je mi celkem dobře a co ty?

Příspěvek upraven 26.10.18 v 21:32

• načítám...
Anonymní
26.10.18 21:19

@CarmenHa @marquee tak u vas to chlapi vi ze jste to planovali a zkouseli a tesite se.. u nas je to asi naka zbloudila strela mimo plan.. takze to je hodne necekane a neplanovane.. a chlapovi bych to nejradsi nerikala vubec.. toho z toho trefi :D :D prvni jsem chtela ja druhy byl vicemene taky muj rozmar (chtel ale ne tak brzo totez u prvniho u obou jsme si rekli ze bude nakou dobu trvat nez se zadari a netrefovali jsme ani ovu nic proste oba vysli na prvni ostrou) no a treti nebyl ani planovany a ano zadny ostry sex takze u nas to je fakt haluz.. a ted me asi sezwrou vsechny co se snazi jak sileny a nevychazi to :? No nicmene mam asi tri plany varianta jedna reknu mu to po stredecni kontrole..(spis ne) varianta 2 na oslave narozenin starsiho (to v pripade ze bych zjistila ze jsem misto v 8 tydnu treba ve 13) cha a dalsi je pak treba chmm Mikulas, Vanoce a nebo at to nepujde prehlednout :D

• Upravit
3077
26.10.18 21:31

@mimka678 Ahoj, no nic moc nového. Už mě začíná otravovat takové to - probudím se a ještě než otevřu oči, už je mi blbě. Prostě taková ta neustálá kocovina, jenomže u té si člověk může říct, že nějakou dobu nebude pít :-D Tady si asi pohov jen tak nedám a odpočítávám dny, snad bude za 14 dnů trošku líp, to už budu začínat 13. týden. Jinak na screening jsem se dnes objednala na 16.11. a v jeden den mi budou brát krev i dělat UZ, takže nástup na 7 ráno. Snad je školka otevřená už od půl 7, synek nastupuje začátkem listopadu.

• načítám...
3077
26.10.18 21:36

@Káťa19 Já si frčím v bezhliníkových deodorantech, protože jsou zdravější a hlavně se člověk potom nepotí tolik (četla jsem jakousi studii). Spotřeba je mnohem menší než u těch běžných, takže se to cenově vyplatí i přes to, že jsou 3× dražší. Mají i bez vůně, ale teď v těh. mi moc hezky voní s Tea tree olejem. Tak zkus mrknout ;) http://www.desertessence.cz/…p/Deodoranty

• načítám...
2368
26.10.18 21:50
@tulinka84 píše:
@mimka678 ahojky no vzala jsem si volno a chtěla ležet do toho nas pejsek měl nějaký záchvat tak jsem. s ním jela na veterinu 8o moje nervy už fakt :? :pocitac: jinak nespinim sem tam mě bolí břicho prsa dnes moc ne. A je mi celkem dobře a co ty?Příspěvek upraven 26.10.18 v 21:32

Ahojky, no ty jo, porad neco a pejsek je uz v poradku? :srdce: To sis moc neodpocla :zed: Hlavne, ze nespinis, to je dulezite :* :srdce: Ja se dnes tolik navztekala a ted vecer me boli podbrisko..Musim se poradne vyspat, uz se to nedari dva tydny.. :zed:

• načítám...
4328
26.10.18 21:54

@mimka678 Jj v pořádku vzali ji krev ta je ok :palec: a co tě rozčiluje? Já zase citim takovou bezmoc že je mi uzko někdy z toho všeho :pocitac: proč špatně spíš ? Zada ?

• načítám...
2368
26.10.18 21:54
@jasna.s píše:
@mimka678 Ahoj, no nic moc nového. Už mě začíná otravovat takové to - probudím se a ještě než otevřu oči, už je mi blbě. Prostě taková ta neustálá kocovina, jenomže u té si člověk může říct, že nějakou dobu nebude pít :-D Tady si asi pohov jen tak nedám a odpočítávám dny, snad bude za 14 dnů trošku líp, to už budu začínat 13. týden. Jinak na screening jsem se dnes objednala na 16.11. a v jeden den mi budou brát krev i dělat UZ, takže nástup na 7 ráno. Snad je školka otevřená už od půl 7, synek nastupuje začátkem listopadu.

Ahojky, takze je ti spatne uz pravidelne :srdce: Taky nam pocit kocoviny, no spatne mi zatim neni, jen musim jist pravidelne :) Jinak mi je divne a mam zavrate.. :think: To je fajn, ze uz mas terminek, to zleti, uvidis ;) No drzim pesti, aby byla ta skolka uz otevrena, fakt paradox nebo nahoda :think: :srdce:

• načítám...
389
26.10.18 22:02

Holky, ja uz vim co znamena to: pálení bradavek :P Jinak stàle čůrám, prsa den odedne boli vic ale spatne mi zatim neni… tak snad vse bude dobre a porosteme. :palec:

• načítám...
2368
26.10.18 22:10
@tulinka84 píše:
@mimka678 Jj v pořádku vzali ji krev ta je ok :palec: a co tě rozčiluje? Já zase citim takovou bezmoc že je mi uzko někdy z toho všeho :pocitac: proč špatně spíš ? Zada ?

Tak to je fajn,ze je v poradku :srdce: :* :palec: Ale vsichni jsou premudrely a porad se michaji cloveku do zivota a ja to nesnazim.. :zed: Nevim, spim hrozne spatne, zrejme hormony me docela rozhodili, budim se casto a taky se mi zdaji desive sny.. :zed: Zada kdy jak..A ta uzkost, to mam taky, musime byt v klidku, jinak si skodime.. :zed: Snad se uz vyspim..Zitra pracujes? :srdce:

• načítám...
413
26.10.18 22:10
@Anonymní píše:
@CarmenHa @marquee tak u vas to chlapi vi ze jste to planovali a zkouseli a tesite se.. u nas je to asi naka zbloudila strela mimo plan.. takze to je hodne necekane a neplanovane.. a chlapovi bych to nejradsi nerikala vubec.. toho z toho trefi :D :D prvni jsem chtela ja druhy byl vicemene taky muj rozmar (chtel ale ne tak brzo totez u prvniho u obou jsme si rekli ze bude nakou dobu trvat nez se zadari a netrefovali jsme ani ovu nic proste oba vysli na prvni ostrou) no a treti nebyl ani planovany a ano zadny ostry sex takze u nas to je fakt haluz.. a ted me asi sezwrou vsechny co se snazi jak sileny a nevychazi to :? No nicmene mam asi tri plany varianta jedna reknu mu to po stredecni kontrole..(spis ne) varianta 2 na oslave narozenin starsiho (to v pripade ze bych zjistila ze jsem misto v 8 tydnu treba ve 13) cha a dalsi je pak treba chmm Mikulas, Vanoce a nebo at to nepujde prehlednout :D

Anebo jak to bylo ve filmu, žena oznamuje manželovi :,, Jsem těhotná. ",, Jak dlouho? ",, Už 8 měsíců!!! " :lol: :lol: :lol:

• načítám...
413
26.10.18 22:12

@jasna.s taky si připadám, jak po kocovině, vždycky si říkám Kdybych aspoň včera chlastala :lol:

• načítám...
6073
26.10.18 22:37

@Elzera

Snad ano. Člověk by řekl, že při třetím těhotenství už to nebude tolik řešit a ono prd :) já byla u doktora už v úterý, jdu taky po 14 dnech, takže teď už v podstatě za týden :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100