Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@marquee mo dekuju zkusím 3pokus a pak už ne …nemám už moc sily
@tulinka84 Děkuju…je to těžké přeci jen 7tt už není úplně nejmíň nu ![]()
@Elzera i Mě teď jsme doufali že je vše v pořádku a dnešek mě zkolil
@Ajina39
to je jasny. Ach jo. Kdyby aspon jedno zustalo. Vazne je mi to moc lito. 3.pokus urcite zkuste ![]()
Holky, máte nějaká zvýšený tep? Já při sebemenší námaze nad 100 tepů/min…
@Sisi222 píše:
Holky, máte nějaká zvýšený tep? Já při sebemenší námaze nad 100 tepů/min…
Já mám běžné 80-100. Když jsem melanasi 110 tak se mě doktorka ptala jestli mi něco není. Říkám že jsem zrovna dostala ms. A ona ze to je z toho, že takhle reaguje na bolest. Ale jinak mám běžne zvýšený a nízký tlak k tomu
@Anonymní píše:
Ja bych se nebala ze to v praci zjisti.. lidi nejsou zas tak vsimavi.. mne je uz 3 tydny zle.. mam chute ..jidlo co mi chutna mi nechutna to ze jsem to uz 2 mesice nemela nezminuju.. jo vecer mam bricho jak v 6 mesici (asi povoleny svaly z predchozich tehu) a pritele to jeste ani nenapadlo a to mu to dokonce nedocvaklo ani kdyz syn prohlasil tatinku budes mit dalsi miminko.. pritel na to: no ja mam tebe a sestricku.. a malej no ale jeste jedno miminko.. no a pritel no vsak vy jste moje miminkaa vuuuuuubec mu to nedoslo
![]()
takze u cizich lidi pochybuju
Tak to je hodne vtipne
A neni to proto, ze by cekal, ze mu to reknes? Kdy to mas v umyslu? Ja bych to pred drahym neutajila ani nahodou. Tak doufal a tesil se, ze by si vsimnul unavy, nechuti atp… a pripadne by mne i sam upozornil. Ale mozna jsem jen naivni ![]()
Mi prave prijde, ze nekdy jsou vzdalenejsi lidi vsimavejsi prave proto, ze vi, ze bych jim to sama nerekla. Chlapi teda ne, ale mam velmi vsimavou kolegyni, ktera tehotenstvi vytusila i u me predchudkyne. A uz ted mam pocit, ze pozoruje, jestli tloustnu… ![]()
@Ajina39
to mě moc mrzí. K jakému doktorovi jsi chodila? Máš už nějaké miminko? Moc ti držím palce
@Anonymní píše:
Ja bych se nebala ze to v praci zjisti.. lidi nejsou zas tak vsimavi.. mne je uz 3 tydny zle.. mam chute ..jidlo co mi chutna mi nechutna to ze jsem to uz 2 mesice nemela nezminuju.. jo vecer mam bricho jak v 6 mesici (asi povoleny svaly z predchozich tehu) a pritele to jeste ani nenapadlo a to mu to dokonce nedocvaklo ani kdyz syn prohlasil tatinku budes mit dalsi miminko.. pritel na to: no ja mam tebe a sestricku.. a malej no ale jeste jedno miminko.. no a pritel no vsak vy jste moje miminkaa vuuuuuubec mu to nedoslo
![]()
takze u cizich lidi pochybuju
To jako že tvůj nemá ani páru, že jsi těhotná? Můj to veděl skoro ve stejnou minutu jako já. Každý den se mě ptal, kdy už budeme testovat ![]()
@Sisi222 Ne, jen dneska, když jsem se vracela s malým z procházky. Syna za krkem, v ruce motorku- odrážedlo a letěla jsem s ním do fakt prudkýho kopce. Dřív bez problémů a dnes jsem už v půlce nemohla popadnout dech a málem to se mnou jeblo
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat