Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9757
26.10.18 09:56
@GoldGirl píše:
@Paola86 Ahoj, ano, ted jdu od doktorky. Nasla “neco” diky bohu a velikostně to odpovida na den presne :lol: Takhle me vydesit ale chce me videt ve ctvrtek zase.

paráda :mavam: to jsou nervy co? :D

• načítám...
190
26.10.18 09:57

@GoldGirl super! dnes same dobre spravy! :dance:

• načítám...
389
26.10.18 10:16

@Maria37 @Macek332 On/Ona zlobí po mě, ale začíná brzo :P

• načítám...
26.10.18 10:19

@GoldGirl paráda, to je dobrá zpráva :srdce: :hug:

• načítám...
115
26.10.18 10:33
@GoldGirl píše:
@Paola86 Ahoj, ano, ted jdu od doktorky. Nasla “neco” diky bohu a velikostně to odpovida na den presne :lol: Takhle me vydesit ale chce me videt ve ctvrtek zase.

Tak to je bezvadný! :pankac: I když věřím, že to teda musely být hrozné nervy, mohla ti to říct jinak, aby se člověk tolik nevyděsil. 8o Ale hlavně, že je vše ok.

• načítám...
413
26.10.18 10:42

Ahoj holky, chvilku jsem tu nebyla, tak jsem to jen v rychlosti přeletěla. Jak dopadly vyšetření, na kterém jste byly? Doufám, že všechny dobře. Jinak já se k vám středečním přidávám, taky jdu na první kontrolu ve středu, to budu 7+3. Jo a jak jsem byla šťastná, že mi nic není, tak jsem dnes ráno blila jak šakal. Nic příjemnýho :poblion: Jak vám je, holky?

• načítám...
26.10.18 10:47

@CarmenHa mně dnes docela tlačí podbřišek, ale jsem opět i dost nafouklá, tak je to jedno s druhým. Jinak občas mi je zle, ale ustojím to bez zvracení. Akorát prsou se nemůžu ani dotknout, obzvlášť bradavek, jak jsou citlivé.

• načítám...
110
26.10.18 11:10

@Káťa19 myslim, ze Nivea dela taky bez parfemace. Ale mozna spise ty tuhe budou bez

• načítám...
110
26.10.18 11:16

Ja si vcera prosla krizi, ze to nezvladnu (tehotenstvi, porod, dite), ze to nezvladnu utajit v praci, ze to potrebuju nekomu rict… atp. Hormony paradne cloumaji…

V praci vetsinu dne sedim, ale pred chvili jsem musela jit neco resit a myslela jsem, ze sebou seknu. Neni to nizky tlak, nezatmiva se mi pred ocima, to znam. Tohle je jine, proste se mi mota hlava. Zatim jsem to mela spise vecer, netusim, co s tim delat. A rozhodne nechci, aby to pred novym rokem zjistili v praci.
Bojim se, ze moje zmeny chovani nekomu zacnou byt napadne…

• načítám...
3644
26.10.18 11:54

Tak já jsem asi jediná ktera krom toho spineni nemá vůbec nic. Už nejsem ani nafoukla. Kdyby mi nevyšel pozitivní test tak by mě ani nenapadlo že jsem v tom :lol:

• načítám...
616
26.10.18 12:11

@Asijetotu já se k tobě přidám, nemám špinění jen se mi občas z něčeho udělá špatně, ale jinak nic! Bolesti v podbříšku ustali, prsa mám obrovské, ale nebolí… kdybych neviděla // tak ani nevím že jsem v tom…

• načítám...
3644
26.10.18 12:14
@Zuzka2016 píše:
@Asijetotu já se k tobě přidám, nemám špinění jen se mi občas z něčeho udělá špatně, ale jinak nic! Bolesti v podbříšku ustali, prsa mám obrovské, ale nebolí… kdybych neviděla // tak ani nevím že jsem v tom…

Mně dnes asi dvě hodky ppbolivalo břicho a už zase nic. Ještě tak týden dva počkám a objednám se k mudr jestli už budu mít srdíčko. Dokud ho neuvidim neuverim že tam někdo je :lol: doufám že nic nezakriknu :lol:

• načítám...
21681
26.10.18 12:40

@CarmenHa me je desne, cely dny jen prezivam, doma bordel jak v tanku, dve maly deti :roll: :,( celodenni nevolnosti a nizky tlak

• načítám...
616
26.10.18 12:41

@Asijetotu a v kolikátým jsi? Ja podle MS 5+4 A dívala jsem se, že u dcery mi začalo být hodně zle až v 7tt. Tak doufám, že toto těhu bude lepší :) a ještě jsem taková nafouklá, chvílemi je to lepší a z toho zavs vypadám jak v 6 měsíci, ne jak týdnu :lol:

• načítám...
616
26.10.18 12:44

@Asijetotu jinak přesně jak píšeš, dokud neuvidím srdíčko, tak ničemu nevěrím a nikomu nic neříkáme :/ kamarádka teď o mimi přišla v 6+3 a bohužel to stihla říct všem :( toto bych zažít nechtěla :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100