Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jasna.s píše:
Ahoj holky, tak já dnes byla na kontrole. Podle PM taky nemůžeme počítat, doktor mi řekl, že jsem pravděpodobně 9+4, ale to je blbost, protože to bych otěhotněla až 17.9., přitom jsem měla test pozitivní 13. 9. a clearblue ukazoval 1-2 týdny od početí. Takže dle mého jsem tak 11+4. Mám se objednat na screening, tam mi to řeknou přesně. PM jsem měla 23. července, což je úplně mimo počtyPůjdu tam za 14 dnů. Jinak všechno v pořádku, i vstupní odběry na protilátky OK.
Ahojky, jezisi ty vypocty, to me nici, ja tomu uz ted vubec nerozumim
Hlavne, ze je mimi v poradku a roste jak ma
Kdy mas dalsi kontrolu? ![]()
Zdravím, potřebuji trochu podpory. Jsem 16 dpo a mám hcg 320. To by asi mělo být v pořádku, viďte? ![]()
Asi nejvice mne trapi, ze mam pocit horkeho cela-jakobych mela teplotu. Ale nemocne se necitim. Jenze ja na sobe zvysenou teplotu poznam hned - staci 37 a to uz mi vetsinou byva spatne. Muze to taky souviset? Teplotu jsem si zatim merila jen jednou a to jsem nemela.
Taky se mi trosku mota hlava, coz by pripadne mohlo u mne souviset s tou teplotou…
Doufam, ze je to skutecne priznak a nic na mne neleze ![]()
@Sisi222 ahoj, pojdes aj na dalsi odber? Je dolezite, aby HCG rastlo, resp. teraz zo zaciatku, aby sa zdvojnasobovalo.
Ten rast je dolezitejsi, ako samotna hodnota.
Tak hlásím po kontrole hematom tak proto to spineni
na další kontrolu mám přijít ve středu a dozvím se více;( Asi to vypadá bledě:( mám odpočívat a brát utros ![]()
@Macek332 Ano jdu za týden. Byla jsem na UZ, kde samozřejmě ještě nic nebylo, bohužel jsem neřekla doktorce, že přesně vím kdy jsem mela ovulaci. Tu jsem měla až 20 dc, takže teď když jsem 36 dc, což je jediné co dr ví, tak se k té hodnotě tváří jako na podezření na mimoděložní. A dle testů co dělám, čárka sílí každým dnem. Tak snad bude příští týden vše ok ![]()
Tak já jsem taky po první kontrole, akorát tam nebyl můj doktor, takže toho moc nevím. Ale to nejdůležitější mi řekl, že už bije srdíčko ???? a vypadá vše dobře.
Akorát jsem se divila, že mi nevzali krev, prý až, jak půjdu na 1. screening. Je to možný?
@Dannylinka Já vím, že bych měla být v klidu, ale nějak ty hormony nezvládám a chce se mi furt brečet
Děkuju ![]()
@marquee píše:
Asi nejvice mne trapi, ze mam pocit horkeho cela-jakobych mela teplotu. Ale nemocne se necitim. Jenze ja na sobe zvysenou teplotu poznam hned - staci 37 a to uz mi vetsinou byva spatne. Muze to taky souviset? Teplotu jsem si zatim merila jen jednou a to jsem nemela.
Taky se mi trosku mota hlava, coz by pripadne mohlo u mne souviset s tou teplotou…
Doufam, ze je to skutecne priznak a nic na mne neleze
V zadnem jinem tehu jsem to nemela.. ale ted mam v podstate od zacatku zbysenou teplotu 37-37,4 podle netu ke to normalni.. neresim to ale ja se obvas citim i nemocne ale to podle me mize byt k tehu (klouby a tak)
@marquee Ahoj, pocit horkého čela, resp. celé hlavy mám už asi týden, vždy to cítím nejvíce ráno ![]()
@tulinka84 píše:
Tak hlásím po kontrole hematom tak proto to spinenina další kontrolu mám přijít ve středu a dozvím se více;( Asi to vypadá bledě:( mám odpočívat a brát utros
Ahoj, taky jsem mela ze zacatku hematom, spinila jsme asi dva dny, pak uz ne( to jsem byla 5+6). Ted na posledni kontrole uz nebyl videt, asi se vstrebal. Dneska jsem 8+5. Drzim palce at je to dobre.
@Sasori píše:
Tak já jsem taky po první kontrole, akorát tam nebyl můj doktor, takže toho moc nevím. Ale to nejdůležitější mi řekl, že už bije srdíčko ???? a vypadá vše dobře.Akorát jsem se divila, že mi nevzali krev, prý až, jak půjdu na 1. screening. Je to možný?
No krasa
gratuluju k
S tou krvi netusim. Mne sestra vcera rekla, ze az prijdu na kontrolu za 2 tydny (az bude
), tak mi da zadanku na vsechny odbery.
@tulinka84 Drzim palce, at je vse v poradku. Tady na emiminu jsem cetla hodnekrat, ze holky mely zpocatku hematom a spineni a vse dobre dopadlo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat