Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@malone.v já zas spím po obědě doma,jinak bych do večera nevydržela ![]()
Holky a chodíte do práce? Já teda ne,mám neschopnost a užívám si to doma teda.
A syn je od soboty u táty,tak dneska přijede,tak zas bude doma veselo ![]()
@jasna.s píše:
Ahoj holky, všem, co jdou dnes na kontrolu, držím palce. Já mám novinku - večerní nevolnosti i přes to, že se najím. Včera jsem všechno vyhodilaa navíc mě pak pálil žaludek, naštěstí na všechny útrapy zabírá spánek, aspoň něco! Jinak při kýchání a kašlání mě taky píchá v podbříšku, to je úplně normální, prostě to tam roste a je to citlivější. Dnes musím zase fungovat na univerzitě, tak jsem sama na sebe zvědavá
Ahojky, dekuji moc, vecer jedu do nemocnice, tak jsem zvedava, co UTZ
Jinak mas uz hezke priznaky, to je jasny
Drzim pesti, at to vydrzis na univerzite a to pichani mam taky a dnes me simra u pupiku, tak nevim
Hezky den a vse zvladni
![]()
@mimka678 píše:
Ahojky, dekuji moc, vecer jedu do nemocnice, tak jsem zvedava, co UTZJinak mas uz hezke priznaky, to je jasny
Drzim pesti, at to vydrzis na univerzite a to pichani mam taky a dnes me simra u pupiku, tak nevim
Hezky den a vse zvladni
![]()
![]()
držím moc palečky! určitě to bude dobrý ![]()
@sonci82 já do práce chodím nikdo nic neví a asi ani netuší a strašně se bojím až to budu muset říct. Loni odešli dvě holky na mateřskou a mě v červnu prodlužovali smlouvu na dobu neurčitou a ptali se mě zds ještě plánujeme rodinu a já řekla samozrejme že ne
a teď přijdu s tím že jsem těhotná me ukamenuji, šéfová je dost přísná tak se fakt bojím. No kdyby prudili moc tak zdrhnu na neschopenku a vracet se sem nemusím že jo.
@sonci82 já do práce chodím, musím vydělávat
doděláváme dům, takže peníze jsou potřeba. ale teda moc to nedávám
Já jsem dnes v práci po 3 týdnech. Měla jsem zánět středního ucha, tak jsem byla na neschopence. Taky nevím, jak to tady do 6 vydržím… Tak jsem si doma po obědě vždy na dvě Hodky schrupla
![]()
Já naštěstí pracuji v kanclu a už je po sezoně tak to není tak strašný ale ty návaly žaludeční jsou nic moc.
Holky a kdy to budete v práci oznamovat? Já se bojím že to bude brzy vidět když čekám třetí dítko uz
@Zupina já to řediteli řeknu asi před Vánoci, myslím, že už to trošku vidět bude a hlavně aby měl dostatek času najít někoho jiného za mě.
@sonci82 Ahoj, ja zatim do prace chodim. Ale teda prijdu domu vzdy uplne hotova. Dlouho to nevydrzim. O vikendu se taky vzdy natahnu po obede a je mi cely den lip. To ti trosku zavidim. @Zupina ja cekam prvni
a v praci to neres. Ja mam sefovou taky prisnou a uz vidim, jak se bude tvarit.
ale rozhodne se tim nehodlam stresovat. Pujdu na neschopenku a bude klid.
Příspěvek upraven 29.10.18 v 10:21
Já bych chtěla po 1. screeningu. Ať má dost času si najít náhradu
@Maria37 píše:
držím moc palečky! určitě to bude dobrý
Dekuji moc a preji hezky den
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat