Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@tulinka84 moc me to mrzi. Je dobre, ze nemusis na revizi. Az to odejde, tak se ti fyzicky i psychicky ulevi. Drz se ![]()
@Elzera já dnes jela k doktorovi, ten potvrdil začátek těhotenství 3+1 a ne doporučil mi dal pracovat. Protože dělám s těžkými pneumatikami, stojím 8 hodin na místě, tři směny a ještě k tomu to cucham, takže mi nedoporučuje tam zůstávat. Ale napsal me na kontrolu v pondělí a to budu 4+1, celkem me to štve protože to tam stejně srdíčko ještě neuvidí…
@Veruzka.D píše:
@Elzera já dnes jela k doktorovi, ten potvrdil začátek těhotenství 3+1 a ne doporučil mi dal pracovat. Protože dělám s těžkými pneumatikami, stojím 8 hodin na místě, tři směny a ještě k tomu to cucham, takže mi nedoporučuje tam zůstávat. Ale napsal me na kontrolu v pondělí a to budu 4+1, celkem me to štve protože to tam stejně srdíčko ještě neuvidí…
Jakoze ti tyden pred MS potvrdil tehotenstvi? To koukam… U CAR zvou az 14 dni po pozitivnim testu a moje dr. nejdriv v 7 az 8 tt
@Veruzka.D to myslíte jako ze jste 5+1 ne?
jakože 3týdny od oplodnění? Nebo jak? ![]()
Ahoj holky, taky budu rodit v červnu 2019. Podle poslední menstruace budu zítra začínat 7tt.
Je tu někdo ze Slaného nebo z Kladna?
@Zuzka2016 píše:
@mimka678 jak dopadla kontrola?
Ahojky, dekuji, zes na me nezapomela
Tak mame srdicko a merime 8mm
Moc se tesim, az nemuzu tomu uverit
Jsem z toho nejaka rozcitlivela,ale stastna
Ty mas kdy kontrolu?
![]()
@mimka678no to je paráda! Jsem ráda, že je vše v pořádku! já jdu ve čtvrtek
a kolikátý týden jsi dle ms a dle utz? Jestli se můžu zeptat?
@Zuzka2016 píše: @mimka678no to je paráda! Jsem ráda, že je vše v pořádku! já jdu ve čtvrteka kolikátý týden jsi dle ms a dle utz? Jestli se můžu zeptat?
Dekuji moc, jsi zlata
Tak sedi termin, dle MS mam 6tt+5 a dle UTZ 6tt+6
Jo, tak to ti budu moc drzet pesticky a taky vsem holkam preji, aby miminka byly v poradku
Uvidis, utece to a budu se tesit na skvele zpravy
![]()
@mimka678 taky si říkám že to už bude co by dup a bude čtvrtek
doufám že budu mít jen dobré zprávy!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat