Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3644
30.10.18 10:22
@Zupina píše:
@Katuska26 my máme dvě 10 a 7 a taky me to stalo velké úsilí a přemlouvání, manžel stejně úplně nesouhlasil ale párkrát jsem ho znasilnila a vyšlo to :) teda doufam, moc nadšený nebyl, že jsem získala co jsem chtěla, ale zvykne si :D hlavně, aby to vyšlo, nevím zda bych ho ještě kdy ukecala

Upřímně.. tohle mi partner udělat tak asi zdrhnu.. nedokázala bych takhle vážně rozhodnuti udělat kdyby s tím partner nesouhlasil.. to je síla…

• načítám...
688
30.10.18 10:36

@TatarkaAn
Kvuli cemu jsi dostala Utrogestan?

• načítám...
389
30.10.18 10:37

@TatarkaAn za mě rozhodně Femibion :)

• načítám...
malone.v
30.10.18 10:37

@TatarkaAn já jsem brala kyselinu listovou, ale známý lékař mi řekl, abych ji nebrala kvůli pojivům, které tablety obsahují. Mám prý jíst hodně zeleniny a ovoce, tak jsem dala na jeho radu :-)

• Upravit
2368
30.10.18 10:41
@Zupina píše:
@mimka678 juchuuu gratuluji moc to je paráda

Dekuji moc, jsi hodna ;) :srdce: Tesim se, no je mi tak spatne,ze dnes lezim jak lazar.. :? Snad se to zlepsi..A,kdy jedes kontroly? :srdce: :hug:

• načítám...
389
30.10.18 10:42
@Asijetotu píše:
Upřímně.. tohle mi partner udělat tak asi zdrhnu.. nedokázala bych takhle vážně rozhodnuti udělat kdyby s tím partner nesouhlasil.. to je síla…

Taky mi to nepřijde úplně košér ale ani já nečekám miminko „běžně“ tzn. ve vztahu a myslím že každého věc. Manžel/přítel u početí byl, o výronu semene má nejspíš po dvou dětech nějaké informace tak nevidím zásadní problém ;) Myslím že tato skupinka neslouží k souzení někoho protože všem by se též nemuselo líbit jak budu žít já

Příspěvek upraven 30.10.18 v 10:43

• načítám...
56

Utrogestan kvůli výživě. Měla jsem už za sebou jeden potrat tak asi kvůli tomu. Taky mi nabízel femibion… :kytka: je právě toho tolik ze nevím co :?

• načítám...
2368
@Zupina píše:
Ahoj holky co je nového? Já dnes udělala ten Digi test tak mám radost že je též pozitivní. Volala jsem na gyndu a mám přijít už zítra. Myslím si že je ještě brzy, dle Ms jsem 5+5 dnes, ale ovulka byla 11.10. což odpovídá i týdnům na testu, tak se bojím aby bylo vůbec něco vidět, aspoň ta tečka. Ujištění, že je na správném místě, protože se fakt bojím mimoděložního :(

Jeej, gratuluji moc a supr, ze jedes uz zitra, uvidis, aspon dr.potvrdi trhu a budes spokojenejsi ;) :palec: :srdce:

• načítám...
4328
30.10.18 11:00

@sonci82 test už o ničem nerozhoduje já měla pořád dvě dálnice i když se už mimi dal nevyvijelo :roll: určitě to bude vše ok jen už netestuj nemá to smysl :zed:

• načítám...
178
30.10.18 11:02
@TatarkaAn píše:
Tak ja jsem po kontrole uz. Byla vidět jen dutinka a 13.11. Jdu kontrolu a prý by melo už vidět :srdce: tak jsem zvědavá. Dostala jsem utrogestan a mam si koupit nějaké vitamíny pro tehulky. Co uzivate vy holky ? :kytka:

Držím palce :) Jinak já beru Mamavit (má v sobě krom dalšího i 800 listovky, tak nemusím brát zvlášť) a Mollers Omega. Za mě bych vitamíny pořídila, nabrat všechno, co je v těhotenství potřeba ze stravy je bohužel dost nereálné i když jí člověk ukázkově :)

• načítám...
2368
30.10.18 11:11
@TatarkaAn píše:
Tak ja jsem po kontrole uz. Byla vidět jen dutinka a 13.11. Jdu kontrolu a prý by melo už vidět :srdce: tak jsem zvědavá. Dostala jsem utrogestan a mam si koupit nějaké vitamíny pro tehulky. Co uzivate vy holky ? :kytka:

To je skvely, gratulace ;) :kytka: Ja uzivam od zacatku Femibion 1, na doporuceni od meho dr.a musim rict, ze jsem spokojena :srdce: Ma stepenou listovku a dalsi potrebne vitaminy pro vyvoj mimca ;) :srdce:

• načítám...
180
30.10.18 11:15

@Zupina s chlapy je to někdy holt těžké. My jsme se nakonec dohodli, ale taky dlouho nechtěl. Někdy mám pocit, že pohodlí nadevše :) ale kdyby byl můj partner zásadně proti, měkká bych do toho.

• načítám...
56
30.10.18 11:18

Děkuji holky :kytka:
Teď bude pro me tech 14 dni hodně stresujich jestli se fazolka udrží či ne. :nevim: jinak ty prsa si za chvíli useknu jak mě bolí :zed: :D

• načítám...
688
30.10.18 11:24
@TatarkaAn píše:

Ja beru Pregnafolin 800 od Dr. Max, je to obdoba kyseliny listove, ale je i s folaty. :)

• načítám...
227
30.10.18 11:27

Já užívám pregnafolin, vitamíny od Dr. Maxe. Měli by mít stejné složení jako femibion, ale jsou levnější. Je pravda, že mě o peníze nejde, já chtěla užívat jen obyč. listovou, sám doktor mi říkal, že stačí, ale kvůli sychravymu počasí je v tomto období jíst vitamíny, zejména pro mě. A je pravda, že jsem min unavená ???? asi to do sebe něco má ???? a hlavně si myslim, že co doktor, to názor.. asi všechny druhy vitamínů mají něco do sebe.. ale od 2. trimestru už vitamíny jíst nebudu, jen asi omega 3 a listovou

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100