Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zupina píše:
@Katuska26 my máme dvě 10 a 7 a taky me to stalo velké úsilí a přemlouvání, manžel stejně úplně nesouhlasil ale párkrát jsem ho znasilnila a vyšlo toteda doufam, moc nadšený nebyl, že jsem získala co jsem chtěla, ale zvykne si
hlavně, aby to vyšlo, nevím zda bych ho ještě kdy ukecala
Upřímně.. tohle mi partner udělat tak asi zdrhnu.. nedokázala bych takhle vážně rozhodnuti udělat kdyby s tím partner nesouhlasil.. to je síla…
@TatarkaAn já jsem brala kyselinu listovou, ale známý lékař mi řekl, abych ji nebrala kvůli pojivům, které tablety obsahují. Mám prý jíst hodně zeleniny a ovoce, tak jsem dala na jeho radu ![]()
@Asijetotu píše:
Upřímně.. tohle mi partner udělat tak asi zdrhnu.. nedokázala bych takhle vážně rozhodnuti udělat kdyby s tím partner nesouhlasil.. to je síla…
Taky mi to nepřijde úplně košér ale ani já nečekám miminko „běžně“ tzn. ve vztahu a myslím že každého věc. Manžel/přítel u početí byl, o výronu semene má nejspíš po dvou dětech nějaké informace tak nevidím zásadní problém
Myslím že tato skupinka neslouží k souzení někoho protože všem by se též nemuselo líbit jak budu žít já
Příspěvek upraven 30.10.18 v 10:43
Utrogestan kvůli výživě. Měla jsem už za sebou jeden potrat tak asi kvůli tomu. Taky mi nabízel femibion…
je právě toho tolik ze nevím co ![]()
@Zupina píše:
Ahoj holky co je nového? Já dnes udělala ten Digi test tak mám radost že je též pozitivní. Volala jsem na gyndu a mám přijít už zítra. Myslím si že je ještě brzy, dle Ms jsem 5+5 dnes, ale ovulka byla 11.10. což odpovídá i týdnům na testu, tak se bojím aby bylo vůbec něco vidět, aspoň ta tečka. Ujištění, že je na správném místě, protože se fakt bojím mimoděložního
Jeej, gratuluji moc a supr, ze jedes uz zitra, uvidis, aspon dr.potvrdi trhu a budes spokojenejsi
![]()
@sonci82 test už o ničem nerozhoduje já měla pořád dvě dálnice i když se už mimi dal nevyvijelo
určitě to bude vše ok jen už netestuj nemá to smysl ![]()
@TatarkaAn píše:
Tak ja jsem po kontrole uz. Byla vidět jen dutinka a 13.11. Jdu kontrolu a prý by melo už viděttak jsem zvědavá. Dostala jsem utrogestan a mam si koupit nějaké vitamíny pro tehulky. Co uzivate vy holky ?
Držím palce
Jinak já beru Mamavit (má v sobě krom dalšího i 800 listovky, tak nemusím brát zvlášť) a Mollers Omega. Za mě bych vitamíny pořídila, nabrat všechno, co je v těhotenství potřeba ze stravy je bohužel dost nereálné i když jí člověk ukázkově ![]()
@TatarkaAn píše:
Tak ja jsem po kontrole uz. Byla vidět jen dutinka a 13.11. Jdu kontrolu a prý by melo už viděttak jsem zvědavá. Dostala jsem utrogestan a mam si koupit nějaké vitamíny pro tehulky. Co uzivate vy holky ?
To je skvely, gratulace
Ja uzivam od zacatku Femibion 1, na doporuceni od meho dr.a musim rict, ze jsem spokojena
Ma stepenou listovku a dalsi potrebne vitaminy pro vyvoj mimca
![]()
@Zupina s chlapy je to někdy holt těžké. My jsme se nakonec dohodli, ale taky dlouho nechtěl. Někdy mám pocit, že pohodlí nadevše
ale kdyby byl můj partner zásadně proti, měkká bych do toho.
Děkuji holky ![]()
Teď bude pro me tech 14 dni hodně stresujich jestli se fazolka udrží či ne.
jinak ty prsa si za chvíli useknu jak mě bolí
![]()
@TatarkaAn píše:
Ja beru Pregnafolin 800 od Dr. Max, je to obdoba kyseliny listove, ale je i s folaty. ![]()
Já užívám pregnafolin, vitamíny od Dr. Maxe. Měli by mít stejné složení jako femibion, ale jsou levnější. Je pravda, že mě o peníze nejde, já chtěla užívat jen obyč. listovou, sám doktor mi říkal, že stačí, ale kvůli sychravymu počasí je v tomto období jíst vitamíny, zejména pro mě. A je pravda, že jsem min unavená ???? asi to do sebe něco má ???? a hlavně si myslim, že co doktor, to názor.. asi všechny druhy vitamínů mají něco do sebe.. ale od 2. trimestru už vitamíny jíst nebudu, jen asi omega 3 a listovou
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat