Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lemur84 píše:
Kolikaty jsi tden? Me je tez zle nevim co mam jiat na mic nemam chut ani voda mi nechutna…
Ahojky, dnes 7tt+0 a spatne mi je uz asi tyden..Musis jist casteji a po min..Ja na neco chut mam, no nic zdrave..
Hodne tekutin musis pit, jinak i zavrate se pridruzi..
A ja hodne vetram a chodim ven, jinak bych umrela, jak mi je spatne..
Ty jaky tyden mas? ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám. V nedeli jsem prisla na to ze jsem tehu a ted jsem 4+2 a chci se k vám připojit
tesim se na sdílení radosti
je tu někdo z Prahy?
Já jsem dnes 6+2 do vcera se mi jen navalovalo a byla jsem hrozně unavená! Ale dneska je to teda síla!
cola a ně o málo k jídlu vzdycky na chvilinku pomůže
ale doma bordel! Na zítra nic neuvařeno
ach jo teda!
holky mě bylo nejhůř právě v 6. a 7. týdnu, pak to postupně ustupovalo, i když byly dny, kdy se to zase vrátilo a bylo mi zle. zítra začínám 10. týden a dneska celé dopoledne mi bylo dobře. teď nic moc, ale nedá se to srovnat s tím, jak mi bylo, tak držím palce, abyste ty nejhorší týdny nějak přežily. bude líp ![]()
@malone.v píše:
holky mě bylo nejhůř právě v 6. a 7. týdnu, pak to postupně ustupovalo, i když byly dny, kdy se to zase vrátilo a bylo mi zle. zítra začínám 10. týden a dneska celé dopoledne mi bylo dobře. teď nic moc, ale nedá se to srovnat s tím, jak mi bylo, tak držím palce, abyste ty nejhorší týdny nějak přežily. bude líp
Ahoj, diky za pozitivni zpravu, uz aby to ustupovalo, me vadi i vsechny vune, pachy, proste vse..Nemuzu v kuchyni ani koupelne byt..
Zuby cistim 10 minut s pauzama..
Snad to polevi u vsech nas
![]()
@mimka678 no to mi povidej, me bylo silene blbe ze sprchovych gelu a celkove z vune koupelny, to jsem mela co delat abych se vklidu vysprchovala, vadilo mi snad vsechno
. jinak o vonavkach ani nemluvim, ja ani pritel ted nesmime nic pouzivat kvuli me. nevadi mi jedine matovy sampon
verim ze to polevi, fakt jsem videla velky rozdil od toho 8. tydne, ale pred tim jsem si to fakt protrpela, hlavne v praci, furt zaludek na vode a ani jsem nemela naladu si s nekym povidat. a do toho silena unava, nejhorsi teda v 8. tydnu. a dneska jsem videla poprve ten rozdil ![]()
@sonci82 me zacalo byt opravdu zle od 6. tydne, pred tim jsem lehce citila zaludek, ale pak se to teda rozjelo. jinak pri prvnim tehotenstvi me nic nebylo, jen unava a obcas citlivost na vune, ale takhle zle mi teda nebylo.
Holky. Teď jsem narazila na článek, že by se neměla v tehotenstvi aloe. A já si minulý týden koupila takové ty drobky v petv Kaufu. Snad to ničemu neuškodilo. To by mě vůbec nenapadlo, že aloe by se neměla. Ale tak snad tam te duzinynení tolik.
@malone.v píše:
@mimka678 no to mi povidej, me bylo silene blbe ze sprchovych gelu a celkove z vune koupelny, to jsem mela co delat abych se vklidu vysprchovala, vadilo mi snad vsechno. jinak o vonavkach ani nemluvim, ja ani pritel ted nesmime nic pouzivat kvuli me. nevadi mi jedine matovy sampon
verim ze to polevi, fakt jsem videla velky rozdil od toho 8. tydne, ale pred tim jsem si to fakt protrpela, hlavne v praci, furt zaludek na vode a ani jsem nemela naladu si s nekym povidat. a do toho silena unava, nejhorsi teda v 8. tydnu. a dneska jsem videla poprve ten rozdil
No vidis to? Jak bych cetla o sobe
Normalne me vse v koupelne smrdi, a to uz je co rict, ze mi smrdi moje oblibena avivaz
Ach jo, ty vune, vzdycky jsem byla na vune manik a ted mi je z nich blivne
Fakt to musim pretrpet a nejvic me stve, ze mam citlivy cich a musim si prevlikat obleceni 2× denne, ze cista porucha
A presne jak pises, nechce se mi s nikym nic i ze sebe mam nervy, je to normalni?
Ach jo, pretrpime co nam zustava, ze?
A zaludek na vode..to mam bricho snad plny vody ![]()
Příspěvek upraven 31.10.18 v 19:31
@sonci82 píše:
@malone.v @mimka678 holky a od kdy vam bylo fakt jako blbě?
Já akorát mám pocit,že mám hlad,pak se najím,jsem plná. Občas pořád krkam,pálí mi žáha,ale občasný lok Coly pomahaS malým mi před deseti lety nebylo nic,jsem jsem omdlivala,což teď mám taky občas nabehy
Kdyz tak premyslim, prislo to pozvolna zrejme od konce pateho a zacatkem sesteho tydne a to jsem mela pocit,ze mi je divne na zaludku a v hlave a uz to prichazelo pomalu
Musela jsem zacat jist casteji aby se mi nedelalo spatne, jinak se pridali i zavrate
No musime to vydrzet holky…Neda se nic delat,jen si to zlehcit
![]()
Holky mne též vadí vůně čistících prostředků,aviváže,pánské vůně,ale když jdu po ulici,tak cítím,ve kterém dome zrovna prali-avivaz a kde by si vyprat měli
citlivá na zatuchlinu.fuj.jinak je mi ouvej na střídačku,jeden den blbne dopoledne a večer,druhý den blbě celý den. ![]()
@vice píše:
Holky mne též vadí vůně čistících prostředků,aviváže,pánské vůně,ale když jdu po ulici,tak cítím,ve kterém dome zrovna prali-avivaz a kde by si vyprat mělicitlivá na zatuchlinu.fuj.jinak je mi ouvej na střídačku,jeden den blbne dopoledne a večer,druhý den blbě celý den.
Musim se smat, jak to vsechno prezivame a ze v tom je nas hodne
Fakt ten cich je ted jak kriminalniho psa vyhledavace
Je to usmevny avsak v realu je to neprijemny, v kuchyni a koupelne pomalu prestavam dychat
![]()
Tak zitra prvni kontrola, držte prosim palce
Ja teda zatim zadne vetsi obtize naštěstí nemam, da se zvladnout, tak snad bude vse v poradku
Jinak vsem, co trpíte, posilam hodne sil, at se vam to brzy zlepsi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat