Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
31.10.18 16:53
@Lemur84 píše:
Kolikaty jsi tden? Me je tez zle nevim co mam jiat na mic nemam chut ani voda mi nechutna…

Ahojky, dnes 7tt+0 a spatne mi je uz asi tyden..Musis jist casteji a po min..Ja na neco chut mam, no nic zdrave.. :think: Hodne tekutin musis pit, jinak i zavrate se pridruzi.. :) :srdce: A ja hodne vetram a chodim ven, jinak bych umrela, jak mi je spatne.. :roll: Ty jaky tyden mas? :)

• načítám...
31.10.18 17:31

Ahoj holky, přidávám se k vám. V nedeli jsem prisla na to ze jsem tehu a ted jsem 4+2 a chci se k vám připojit :) tesim se na sdílení radosti :srdce: je tu někdo z Prahy?

• načítám...
616
31.10.18 17:40

Já jsem dnes 6+2 do vcera se mi jen navalovalo a byla jsem hrozně unavená! Ale dneska je to teda síla! :poblion: cola a ně o málo k jídlu vzdycky na chvilinku pomůže :palec: ale doma bordel! Na zítra nic neuvařeno :think: :roll: ach jo teda!

• načítám...
5447
31.10.18 17:43

@Zuzka2016 já dnes taky 6+2 :potlesk:

• načítám...
malone.v
31.10.18 18:27

holky mě bylo nejhůř právě v 6. a 7. týdnu, pak to postupně ustupovalo, i když byly dny, kdy se to zase vrátilo a bylo mi zle. zítra začínám 10. týden a dneska celé dopoledne mi bylo dobře. teď nic moc, ale nedá se to srovnat s tím, jak mi bylo, tak držím palce, abyste ty nejhorší týdny nějak přežily. bude líp :kytka:

• Upravit
2368
31.10.18 18:38
@malone.v píše:
holky mě bylo nejhůř právě v 6. a 7. týdnu, pak to postupně ustupovalo, i když byly dny, kdy se to zase vrátilo a bylo mi zle. zítra začínám 10. týden a dneska celé dopoledne mi bylo dobře. teď nic moc, ale nedá se to srovnat s tím, jak mi bylo, tak držím palce, abyste ty nejhorší týdny nějak přežily. bude líp :kytka:

Ahoj, diky za pozitivni zpravu, uz aby to ustupovalo, me vadi i vsechny vune, pachy, proste vse..Nemuzu v kuchyni ani koupelne byt.. :zed: Zuby cistim 10 minut s pauzama.. :roll: Snad to polevi u vsech nas ;) :palec:

• načítám...
malone.v
31.10.18 18:44

@mimka678 no to mi povidej, me bylo silene blbe ze sprchovych gelu a celkove z vune koupelny, to jsem mela co delat abych se vklidu vysprchovala, vadilo mi snad vsechno :-D. jinak o vonavkach ani nemluvim, ja ani pritel ted nesmime nic pouzivat kvuli me. nevadi mi jedine matovy sampon :-D verim ze to polevi, fakt jsem videla velky rozdil od toho 8. tydne, ale pred tim jsem si to fakt protrpela, hlavne v praci, furt zaludek na vode a ani jsem nemela naladu si s nekym povidat. a do toho silena unava, nejhorsi teda v 8. tydnu. a dneska jsem videla poprve ten rozdil :-)

• Upravit
5447
31.10.18 19:03

@malone.v @mimka678 holky a od kdy vam bylo fakt jako blbě?
Já akorát mám pocit,že mám hlad,pak se najím,jsem plná. Občas pořád krkam,pálí mi žáha,ale občasný lok Coly pomaha :) S malým mi před deseti lety nebylo nic,jsem jsem omdlivala,což teď mám taky občas nabehy

• načítám...
malone.v
31.10.18 19:04

@sonci82 me zacalo byt opravdu zle od 6. tydne, pred tim jsem lehce citila zaludek, ale pak se to teda rozjelo. jinak pri prvnim tehotenstvi me nic nebylo, jen unava a obcas citlivost na vune, ale takhle zle mi teda nebylo.

• Upravit
5331
31.10.18 19:12

Holky. Teď jsem narazila na článek, že by se neměla v tehotenstvi aloe. A já si minulý týden koupila takové ty drobky v petv Kaufu. Snad to ničemu neuškodilo. To by mě vůbec nenapadlo, že aloe by se neměla. Ale tak snad tam te duzinynení tolik.

• načítám...
2368
31.10.18 19:20
@malone.v píše:
@mimka678 no to mi povidej, me bylo silene blbe ze sprchovych gelu a celkove z vune koupelny, to jsem mela co delat abych se vklidu vysprchovala, vadilo mi snad vsechno :-D. jinak o vonavkach ani nemluvim, ja ani pritel ted nesmime nic pouzivat kvuli me. nevadi mi jedine matovy sampon :-D verim ze to polevi, fakt jsem videla velky rozdil od toho 8. tydne, ale pred tim jsem si to fakt protrpela, hlavne v praci, furt zaludek na vode a ani jsem nemela naladu si s nekym povidat. a do toho silena unava, nejhorsi teda v 8. tydnu. a dneska jsem videla poprve ten rozdil :-)

No vidis to? Jak bych cetla o sobe :D Normalne me vse v koupelne smrdi, a to uz je co rict, ze mi smrdi moje oblibena avivaz :roll: :lol: Ach jo, ty vune, vzdycky jsem byla na vune manik a ted mi je z nich blivne :roll: :D Fakt to musim pretrpet a nejvic me stve, ze mam citlivy cich a musim si prevlikat obleceni 2× denne, ze cista porucha :mrgreen: :zed: A presne jak pises, nechce se mi s nikym nic i ze sebe mam nervy, je to normalni? :zed: :lol: :nevim: Ach jo, pretrpime co nam zustava, ze? ;) :* :srdce: A zaludek na vode..to mam bricho snad plny vody :D

Příspěvek upraven 31.10.18 v 19:31

• načítám...
2368
31.10.18 19:24
@sonci82 píše:
@malone.v @mimka678 holky a od kdy vam bylo fakt jako blbě?
Já akorát mám pocit,že mám hlad,pak se najím,jsem plná. Občas pořád krkam,pálí mi žáha,ale občasný lok Coly pomaha :) S malým mi před deseti lety nebylo nic,jsem jsem omdlivala,což teď mám taky občas nabehy

Kdyz tak premyslim, prislo to pozvolna zrejme od konce pateho a zacatkem sesteho tydne a to jsem mela pocit,ze mi je divne na zaludku a v hlave a uz to prichazelo pomalu :) Musela jsem zacat jist casteji aby se mi nedelalo spatne, jinak se pridali i zavrate :think: No musime to vydrzet holky…Neda se nic delat,jen si to zlehcit ;) :srdce:

• načítám...
130
31.10.18 20:01

Holky mne též vadí vůně čistících prostředků,aviváže,pánské vůně,ale když jdu po ulici,tak cítím,ve kterém dome zrovna prali-avivaz a kde by si vyprat měli :lol: citlivá na zatuchlinu.fuj.jinak je mi ouvej na střídačku,jeden den blbne dopoledne a večer,druhý den blbě celý den. :mrgreen:

• načítám...
2368
31.10.18 20:06
@vice píše:
Holky mne též vadí vůně čistících prostředků,aviváže,pánské vůně,ale když jdu po ulici,tak cítím,ve kterém dome zrovna prali-avivaz a kde by si vyprat měli :lol: citlivá na zatuchlinu.fuj.jinak je mi ouvej na střídačku,jeden den blbne dopoledne a večer,druhý den blbě celý den. :mrgreen:

Musim se smat, jak to vsechno prezivame a ze v tom je nas hodne :lol: Fakt ten cich je ted jak kriminalniho psa vyhledavace :mrgreen: Je to usmevny avsak v realu je to neprijemny, v kuchyni a koupelne pomalu prestavam dychat :zed: :)

• načítám...
241
31.10.18 20:33

Tak zitra prvni kontrola, držte prosim palce :* Ja teda zatim zadne vetsi obtize naštěstí nemam, da se zvladnout, tak snad bude vse v poradku :srdce: Jinak vsem, co trpíte, posilam hodne sil, at se vam to brzy zlepsi :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100