Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
1.11.18 10:47
@GoldGirl píše:
Holky, je to v hajzlu. Ona nevidi plod a jen to ze se mi zvetsil vacek a vse okolo ale mimco tam nevidi. Pry tyden pockame ale mladsi to byt nemuze. Lepe receno, mohla jsem otehotnet nejpozdeji 4.10.

Ahoj, tak to neni jeste ztraceny, vzdyt 6+1 nemusi sedet s ovulkou a srdicko se ma ukazat do 8tydne, neboj ono mimco se ukaxe, drzim palecky a uzivej listovku aspon 800mg je na vyvin :hug:

• načítám...
241
1.11.18 10:48

@Elzera @mimka678 dekuju :hug:
Tak uz po kontrole, mame 10 mm a bije srdicko :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
2368
1.11.18 10:53
@CoComela píše:
@Elzera @mimka678 dekuju :hug:
Tak uz po kontrole, mame 10 mm a bije srdicko :srdce: :srdce: :srdce:

Jeee, to je krasa, srdecna gratulace :potlesk: :palec: :srdce: :hug: Jaky tyden ted mas? :hug: :palec:

• načítám...
62
1.11.18 10:58

Ahoj holky, tak se k Vám přidávám. Dnes jsem 6+0 od poslední MS, jdu k dr. dnes a jsem šíleně nervózní, ale vím, že stejně nic neovlivním, tak uvidíme … už mám za sebou jedno ZT okolo 4tt, tak si moc přeju, aby to teď vyšlo. Všem přeji, aby bylo vše v pořádku a hlavně pozitivní mysl :srdce: :srdce:

• načítám...
413
1.11.18 11:01

@GoldGirl 4.10. je pozdě, počkala bych ještě. Já jsem měla ovulaci 28.9. a cosi tam včera bylo, ale jen 5mm. Ještě vydrž :*

• načítám...
2368
1.11.18 11:03
@lol28 píše:
Ahoj holky, tak se k Vám přidávám. Dnes jsem 6+0 od poslední MS, jdu k dr. dnes a jsem šíleně nervózní, ale vím, že stejně nic neovlivním, tak uvidíme … už mám za sebou jedno ZT okolo 4tt, tak si moc přeju, aby to teď vyšlo. Všem přeji, aby bylo vše v pořádku a hlavně pozitivní mysl :srdce: :srdce:

Drz se na kontrole, stesticko a pak napis ;) :kytka: :srdce:

• načítám...
1352
1.11.18 11:28
@GoldGirl píše:
@lucil-ka Ja jsem dnes prave 6+1 a nic tam neni, tak dej pak vedet prosim

Ahojky, já byla v úterý na UTZ 6+4tt a viděla jen prázdnou dutinku 8mm nic víc. Utěšuji se tím ze ovu jsem měla 18-19DC takže doufám že příští týden se uz ukáže. Ale jsou to nervy. Držím moc palce!

• načítám...
616
1.11.18 12:10

Tak holky mám to za sebou! Málem jsem omdlela v cekárně! Musela mi sestřička nalít vodu :poblion: přesně jak jsem si myslela! Nejsem 6+3 ale 5+6 možná 6+0 všechno naprosto odpovídá, akorát srdíčko nebylo vidět, ale říkala že je to naprosto v pořádku, a že kdybych přišla v pondělí tak už by bylo vidět všechno :) takhle kontrola za 14 dní i s průkazkou :) jsem jakoby spokojená :) samozřejmě bych byla raději kdyby bylo vidět srdíčko a všechno (nejlíp hotový mimino i s vyvinutým pohlavím :lol: :lol: ) ale protože vím, že jsem měla ovulaci přesně před 4 týdny tak jsem klidná ;) :dance: ale se.e mě, že jsem takovej debža a nešla na kontorlu až v pondělí! Ale né! Já musím mít všechno hned! :zed: :D

• načítám...
2368
1.11.18 12:18
@Zuzka2016 píše:
Tak holky mám to za sebou! Málem jsem omdlela v cekárně! Musela mi sestřička nalít vodu :poblion: přesně jak jsem si myslela! Nejsem 6+3 ale 5+6 možná 6+0 všechno naprosto odpovídá, akorát srdíčko nebylo vidět, ale říkala že je to naprosto v pořádku, a že kdybych přišla v pondělí tak už by bylo vidět všechno :) takhle kontrola za 14 dní i s průkazkou :) jsem jakoby spokojená :) samozřejmě bych byla raději kdyby bylo vidět srdíčko a všechno (nejlíp hotový mimino i s vyvinutým pohlavím :lol: :lol: ) ale protože vím, že jsem měla ovulaci přesně před 4 týdny tak jsem klidná ;) :dance: ale se.e mě, že jsem takovej debža a nešla na kontorlu až v pondělí! Ale né! Já musím mít všechno hned! :zed: :D

Jeee, super, mam s tebou radost :* :srdce: :hug: Tak je vse v poradku a tolik vydrzis, uz bude mimco krasne videt, tak muzes spokojene spat ;) :hug: Hlavne, ze je vse jak ma byt a neboj, kazda by chtela vsechno hned, nikdo rad neceka ;) :D :palec:

• načítám...
616
1.11.18 12:22

@mimka678 díky :* bude to zase dlouhých 14 dní ale co se dá dělat!!!

• načítám...
389
1.11.18 12:32

@Andrejka13 @CarmenHa Ja jsem uplne hotová. Musela jsem i rict v praci ze dnes neprijdu a je mi na omdleni. Ona rikala ze vse roste, zluty telisko mam ale nevidi zadny plod. Pry pockame ten tyden jen protoze je to tak moc chtene ale ztracim nadeji… :,(

• načítám...
616
1.11.18 12:37

@GoldGirl ach jo teda! To mě mrzí!

• načítám...
1352
1.11.18 12:50
@GoldGirl píše:
@Andrejka13 @CarmenHa Ja jsem uplne hotová. Musela jsem i rict v praci ze dnes neprijdu a je mi na omdleni. Ona rikala ze vse roste, zluty telisko mam ale nevidi zadny plod. Pry pockame ten tyden jen protoze je to tak moc chtene ale ztracim nadeji… :,(

vim přesně jak ti je, já se jí v ordinaci rozbrečela :,( v tu chvíli mi řekla, že ještě není nic ztraceno… a jak dlouho po ovulaci jsi?

• načítám...
2368
1.11.18 12:53
@Zuzka2016 píše:
@mimka678 díky :* bude to zase dlouhých 14 dní ale co se dá dělat!!!

To das, ja mam kontroly az za 23 dni.. :zed: Musime vydrzet.. :srdce:

• načítám...
178
1.11.18 12:53

Ahoj holky, tak já se taky hlásím. Nejsem 8+0, ale prý 6+6 už se tam něco klube 9mm, prý vše ok, nemám se stresovat a dorazit zase za dva týdny. O srdíčku nic neříkal a já se tak bála, co bude, že jsem se zapomněla zeptat :roll: tak uvidíme příště.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100