Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@GoldGirl píše:
Holky, je to v hajzlu. Ona nevidi plod a jen to ze se mi zvetsil vacek a vse okolo ale mimco tam nevidi. Pry tyden pockame ale mladsi to byt nemuze. Lepe receno, mohla jsem otehotnet nejpozdeji 4.10.
Ahoj, tak to neni jeste ztraceny, vzdyt 6+1 nemusi sedet s ovulkou a srdicko se ma ukazat do 8tydne, neboj ono mimco se ukaxe, drzim palecky a uzivej listovku aspon 800mg je na vyvin ![]()
Ahoj holky, tak se k Vám přidávám. Dnes jsem 6+0 od poslední MS, jdu k dr. dnes a jsem šíleně nervózní, ale vím, že stejně nic neovlivním, tak uvidíme … už mám za sebou jedno ZT okolo 4tt, tak si moc přeju, aby to teď vyšlo. Všem přeji, aby bylo vše v pořádku a hlavně pozitivní mysl
![]()
@GoldGirl 4.10. je pozdě, počkala bych ještě. Já jsem měla ovulaci 28.9. a cosi tam včera bylo, ale jen 5mm. Ještě vydrž ![]()
@lol28 píše:
Ahoj holky, tak se k Vám přidávám. Dnes jsem 6+0 od poslední MS, jdu k dr. dnes a jsem šíleně nervózní, ale vím, že stejně nic neovlivním, tak uvidíme … už mám za sebou jedno ZT okolo 4tt, tak si moc přeju, aby to teď vyšlo. Všem přeji, aby bylo vše v pořádku a hlavně pozitivní mysl![]()
Drz se na kontrole, stesticko a pak napis
![]()
Tak holky mám to za sebou! Málem jsem omdlela v cekárně! Musela mi sestřička nalít vodu
přesně jak jsem si myslela! Nejsem 6+3 ale 5+6 možná 6+0 všechno naprosto odpovídá, akorát srdíčko nebylo vidět, ale říkala že je to naprosto v pořádku, a že kdybych přišla v pondělí tak už by bylo vidět všechno
takhle kontrola za 14 dní i s průkazkou
jsem jakoby spokojená
samozřejmě bych byla raději kdyby bylo vidět srdíčko a všechno (nejlíp hotový mimino i s vyvinutým pohlavím
) ale protože vím, že jsem měla ovulaci přesně před 4 týdny tak jsem klidná
ale se.e mě, že jsem takovej debža a nešla na kontorlu až v pondělí! Ale né! Já musím mít všechno hned!
![]()
@Zuzka2016 píše:
Tak holky mám to za sebou! Málem jsem omdlela v cekárně! Musela mi sestřička nalít vodupřesně jak jsem si myslela! Nejsem 6+3 ale 5+6 možná 6+0 všechno naprosto odpovídá, akorát srdíčko nebylo vidět, ale říkala že je to naprosto v pořádku, a že kdybych přišla v pondělí tak už by bylo vidět všechno
takhle kontrola za 14 dní i s průkazkou
jsem jakoby spokojená
samozřejmě bych byla raději kdyby bylo vidět srdíčko a všechno (nejlíp hotový mimino i s vyvinutým pohlavím
![]()
) ale protože vím, že jsem měla ovulaci přesně před 4 týdny tak jsem klidná
![]()
ale se.e mě, že jsem takovej debža a nešla na kontorlu až v pondělí! Ale né! Já musím mít všechno hned!
![]()
Jeee, super, mam s tebou radost
Tak je vse v poradku a tolik vydrzis, uz bude mimco krasne videt, tak muzes spokojene spat
Hlavne, ze je vse jak ma byt a neboj, kazda by chtela vsechno hned, nikdo rad neceka
![]()
@mimka678 díky
bude to zase dlouhých 14 dní ale co se dá dělat!!!
@Andrejka13 @CarmenHa Ja jsem uplne hotová. Musela jsem i rict v praci ze dnes neprijdu a je mi na omdleni. Ona rikala ze vse roste, zluty telisko mam ale nevidi zadny plod. Pry pockame ten tyden jen protoze je to tak moc chtene ale ztracim nadeji… ![]()
@GoldGirl píše:
@Andrejka13 @CarmenHa Ja jsem uplne hotová. Musela jsem i rict v praci ze dnes neprijdu a je mi na omdleni. Ona rikala ze vse roste, zluty telisko mam ale nevidi zadny plod. Pry pockame ten tyden jen protoze je to tak moc chtene ale ztracim nadeji…
vim přesně jak ti je, já se jí v ordinaci rozbrečela
v tu chvíli mi řekla, že ještě není nic ztraceno… a jak dlouho po ovulaci jsi?
@Zuzka2016 píše:
@mimka678 díkybude to zase dlouhých 14 dní ale co se dá dělat!!!
To das, ja mam kontroly az za 23 dni..
Musime vydrzet.. ![]()
Ahoj holky, tak já se taky hlásím. Nejsem 8+0, ale prý 6+6 už se tam něco klube 9mm, prý vše ok, nemám se stresovat a dorazit zase za dva týdny. O srdíčku nic neříkal a já se tak bála, co bude, že jsem se zapomněla zeptat
tak uvidíme příště.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat