Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mimka678 no jo, ale má 3 děti se stejným partnerem, 2 jsou normální a jeden právě jiný ten kterýho udržovali.
A já už mám taky jedno dítě, tak snad se povede i bez prášků druhé ![]()
@CarmenHa rozumný přístup
držím palce, ať je zdravé a vše v pořádku
@CarmenHa píše:
@mimka678 no jo, ale má 3 děti se stejným partnerem, 2 jsou normální a jeden právě jiný ten kterýho udržovali.
A já už mám taky jedno dítě, tak snad se povede i bez prášků druhé
To je nesmysl, proste to s tim vubec nesouvisi, praveze nedostatek hormonu dela neplechu
Nastuduj si o tom materialy, to ze treti dite je jine ma urcite jiny duvod
A kdyz by zenske, ktere maji hormonalni problem lecbu neuzivali, nikdy by zdrave deti nedonosili
Uvidis, co ti rekne dr. zeptej se ho na to ![]()
@Veruzka.D ahoj ja nastoupila v zari a v zari otehotnela hned jsem to sefove rekla i stim ze si jsem vedoma ze me nemusi prodlouzit smlouvu ale ze pracovat chci a dokud budu zvladat tak bych rada pracovala.Rekla ze v tom nevidi problem a at netaham tezky veci a radsi si k tomu zavolam udrzbare. A jsme domluvene ze kdybych vedela ze uz nemuzu tak ji dam zavcas vedet aby mela cas za me nekoho najit. Myslim ze jsme se obe dve zachovaly ferove a jsem rada ze jsem to na sebe bonzla hned po zjisteni ![]()
Do konce listopadu musim vydrzet nez mi skonci zkusebka pak bych chtela jeste prosinec odpracovat a pak se uvidi. Rada bych byla doma ale na druhou stranu byt v pohybu je pro miminko lepsi nez si valet sunky pokud je vse ok teda
@CarmenHa ja s tebou souhlasim.. telo vi proc a co dela a proc neprodukuje vic hormonu k udrzeni.. ale zase chapu ze na to ma jinej pohled clovek co uz deti ma a je vklidu a ji ej u ktereho to proste nejde..
Jinak ja mam za sebou prvni kontrolu jsem 7+0 miminku bylo pekne videt srdicko.. dalsi kontrola za mesic.. mne je permanentne blbe a detem doma je to sumak
tak tak nak prezivame z minuty n minutu a prckove maj vychovu udelej si sam a pomoz sestre
doufala jsem ze uz budu trochu dal abych se mihla tesit na konec tady tech ble hruz.. ![]()
Ahoj holky,
tak se k vám přidávám..další kontrolu mám 8.11, to už budu v 8tt
..
Používá některá z vás lízátka proti nevolnostem? Nebo je nesmysl je kupovat?
![]()
@PavlínaK33 mně nikdy nějak extra nepomohly ![]()
Příspěvek upraven 31.10.18 v 14:15
@PavlínaK33 slyšela sem o nich ale nepoužívám, pomáhá mi když je nejhůř dousek coly vybublinkovane nebo kousek ovoce… A hodně pít.
Mně teď pomáhá lékořice - klasický pendrek, alespoň na chvíli. S tím lízátkem si to moc neumím představit, nikdy jsem to nezkoušela.
Lízátka mi taky nikdy nepomohly. Ale v lékárně mi při minulém těhotenství dali nějaké homeo a to docela pomohlo.
Tak s kým jsem si to tu notovala že nám není špatně???
mě je dneska celý den tak zle!!!
ale hrozně! Mám chuť říct už tam budem?! Jako v porodnici? ![]()
@mimka678 zítra jak budu mít po kontrole hned napíšu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat