Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky kdo jdete na UZ drzim packy…
TatarkaAn tak s omdlivanim zkusenosti nemam…Ale dej na sebe pozor…
Ja jdu na ko az 13.11. Na odbery krve a Utz. Asi do te doby umru strachy. V pondeli jsem zacala spinit v ut na KO vse v poradku…Zazila jsem uz tri potraty tak mam strach, ale verim ze ted to uz vyjde…
@TatarkaAn při prvním tehu jsem sebou Sekla mezi lidma na jedny akci,jenže byl hic a já neměla pití,to jsem byla asi 9tt. Teď mám občas takové návaly,že to cítím…fakt se musí pomalu vstat a hodně pít. Mně se to občas stávalo i v létě,když jsem tehu nebyla,málo jsem pila…
@sonci82 ja právě piju hodně klidně i 5l denně ne li více. Dělá mi problém i vysychání vzduch. Sekla jsem sebou na přednášce ve skole . Ted sedím taky na přednášce u otevřeného okna. mám strach abych sebou opět nesekla…
je to na palici ![]()
@TatarkaAn jo u vsech tehotenstvi, nizky tlak, dat si ibcas kafe, lezet,nepomaha nic. Omdlela jsem i v Tescu tenkrat a jak jsem se snazila to ustat, chytla jsem se basy piva a celou ji tam rozbila ![]()
Ahoj holky, držte palce, vyrážím na druhou kontrolu, minule „tam“ nic nebylo (6+3), jen váčky, takže to moc nadějně nevypadalo, dneska se to tedy rozlouskne, už bych měla být 8+0, musím přiznat, že mám dost strach, že z toho nic nebude ![]()
Holky, je to v hajzlu. Ona nevidi plod a jen to ze se mi zvetsil vacek a vse okolo ale mimco tam nevidi. Pry tyden pockame ale mladsi to byt nemuze. Lepe receno, mohla jsem otehotnet nejpozdeji 4.10.
@lucil-ka Ja jsem dnes prave 6+1 a nic tam neni, tak dej pak vedet prosim
@GoldGirl i podle uz? Já jsme měla být podle ms 7+0 a podle uz jsem byla 5+6.
@GoldGirl tak snad za týden budou lepší zprávy!
To se snad bojím ještě víc
Ale zas když jsem po IVF a dávali mi 2 pětidenní blastocysty super kvality,tak snad aspoň jedno se chytlo…
@lucil-ka píše:
Ahoj holky, držte palce, vyrážím na druhou kontrolu, minule „tam“ nic nebylo (6+3), jen váčky, takže to moc nadějně nevypadalo, dneska se to tedy rozlouskne, už bych měla být 8+0, musím přiznat, že mám dost strach, že z toho nic nebude
Drzim packy…
@Rive Vse odpovida, mam tam i zloutkovy vacek ale proste ona nevidi plod a jak jsem psala, nemohla jsem otehotnet pozdeji nez 4.10. ![]()
Ahoj budoucí maminky… Všem moc gratuluji a musím se též přidat… Po pondělní návštěvě doktora 6+3 i srdíčko prý je
Je to můj druhý prcek, ale to co se se mnou děje od prvního nepamatuji
Člověk se cítí jak prefouknutá mičuda a jídlo je ze značné části sprosté slovo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat