Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
115
2.11.18 08:15

@GoldGirl Ahoj, to je teda hrůza, co si teď prožíváš. :( A řekla ti aspoň doktorka, jestli týdny odpovídají MS? Nebo jestli jsi míň týdnů a proto není nic vidět? Držím palce, ať to vše dobře dopadne.. Já jdu v úterý, tak jsem sama zvědavá, co se dozvím. Poslední dny je mi ale tak zle, že doufám, že vše bude v pořádku. :think:

• načítám...
1480
2.11.18 08:29

tak já už jsem dnes 7+5 a včerejší kontrola u DR dopadla na jedničku :)
16/11 mě objednala na krevní testy a také dala kontakt na screening, kam se objednat.

Straaašně se těším, až budu mít ten 12.týden za sebou a budu mít alespoň malou jistotu, že je vše jak má :)

• načítám...
79
2.11.18 09:29
@BaraRed píše:
Jsem poprve tehotna, v srpnu jsem se vdala a s manzelem jsme chteli miminko az po svatbe. Hezky nam to vyslo hned po mesici, vubec jsem to necekala, ale ted mam obavy, jak to dopadne. :? Ty uz mas deti? A kdy mas termin?

Já děti nemám a tohle je první těhotenství. Podle kalkulačky mám TP 29.6. 2019. Dneska jedu k doktorovi,tak uvidíme.

• načítám...
202
2.11.18 09:31

@Chris12 To je krásný obrázek z ultrazvuku, moc gratuluji. Také se těším až bude 12. týden zamnou, ale ještě si počkám (6 + 3 tt) :D

• načítám...
688
2.11.18 09:37

@Saxaki
Tak at je vsechno v poradku a dej vedet. :mavam:

• načítám...
202
2.11.18 10:25

@Saxaki Držím palce :) Já mám termín 25.06.2019 :) Pak dej vědět, jak jsi dopadla :srdce:

• načítám...
87
2.11.18 11:05

Ahoj holky, já jsem byla včera na druhé kontrole, původně jsem měla být 8+0, ale podle utz jsem 6+4, srdíčko bylo krásně vidět :).. doktorka tam měla za sebe záskok, tak to bylo takový naprd.. říkala jsem tomu doktorovi, že vím, že mám ovulaci třeba až 18. den, tak že ta první kontrola (před 14 dny 6+0 podle váčku) neseděla, tak to všechno ještě propočítával a říkal, že to všechno sedí.. ale mně se to furt nějak nezdá .. navíc mi naplánoval další kontrolu až za 4 týdny .. prý aby to vycházelo na 11. týden na krev.. takže jsem ze včerejší kontroly byla taková rozhozená, jsem těhotná podruhý, je mi jasný, že první trimestr je furt jen buď a nebo a kontrola navíc mi stejně nic nezaručí, ale stejně bych byla klidnější, kdybych šla třeba 14 dní a aspoň se mimčo přeměřilo.. :/

• načítám...
389
2.11.18 11:38

@Paola86 Je to dost na hlavu :zed: Ano, mam gestacni i zloutkovy vacek jak ma byt. Pred tydnem odpovidal na den a vcera rikala ze je zase vetsi. Porad procitam nejaka fora s informacema a je to takove na hrane. Zjistila jsem ze proste dite nemusi byt opravdu v 6+1 jeste videt a treba za tri dny ano protoze je to spis v druhe pulce 7. tydne. Jinde pisou ze pokud je i zloutkovy tak muze byt schovane za nim. Ze muzu mit spatne natocenou delohu a je pravda ze minule jsem musela zvedat zadek aby neco videla. Nasla jsem hodne pripadu ze ani za tyden dva tam nic nebylo ale nasla jsem i spoustu kde bylo prte videt az 7+ 8+ :?

• načítám...
5447
2.11.18 13:18

Holky,takže to vypadá,že se nám chytly obě embrya :srdce: :srdce: srdeční akce byla vidět u obou,jen teda jedno je menší,druhé větši. Ještě jdu příští čtvrtek do CARu a pak mě zřejmě už přehodí na gyndu :lol:

• načítám...
5447
2.11.18 13:19

A jsem 6+4

• načítám...
202
2.11.18 13:49

@sonci82 Tedaaaaa, to je zpráva při pátku. Tak to moc gratuluji :) Já jdu na druhou kontrolu do IVF příští středu a pak už budu chodit též k mému na gyndu :srdce: Vzpomínám jak říkal, že se uvidíme až budu těhotná a ejhle, už je to tady :lol:

• načítám...
115
2.11.18 13:52

@GoldGirl No tak to je spousta naděje. Důležitý je taky se nestresovat, to oběma jen škodí, ale je jasný, že je to v takovýmhle období dost náročný. :( Taky mě teď, když jsem to četla napadlo, jestli třeba není embryo jen někde schovaný a prostě nejde vidět.. No tak uvidíš, snad bude příští kontrola veselejší.

• načítám...
389
2.11.18 14:03

@Paola86 Ja zacinam lehce pochybovat o tom, jak je utz vlastne bezchybny. Ona napriklad 15min hledala minule vacek a nebyl tam, za dva dny tam najednou byl a velky. Ted zase vidi vetsi vacek, zloutkovy, a nevidi plod :nevim: Ja nacetla hodiny jak staci mit posunutou delohu, ze prcek se muze schovavat, to jak jeden doktor nevidi plod a dalsi najde plod i se srdickem. Zalezi na kvalite ultrazvuku. Dokonce jsem za posledni hodiny cetla kolik lekaru posila na kyretaz ze nebije srdicko nebo neni videt plod a ze jsou maminky co tomu neveri a odmitnou to a dite je v poradku. :roll: Proste pockam tyden a kdyz nic, pujdu jinam a pockam jeste treba dalsi.

• načítám...
21681
2.11.18 14:26

@sonci82 :lol: :potlesk:
@GoldGirl to určitě, věřím tomu, že se ukáže :hug:

• načítám...
413
2.11.18 14:29

@Káťa19 já si to taky myslím. Pořád je naděje :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie