Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@GoldGirl píše:
@Lemur84 nespinim. Vse vypada jako normalni tehu, dokonce i dutinka roste, je mi spatne a vse
@TatarkaAn a kdy videl jen dutinku?
Ja u tech poslednich dvou spinila u prvniho ne, ale to mi pak uz ani spatne nebylo…
Kolikaty jsi tyden?Jsem zapomela ![]()
Ja tenkrat mela srdicko videt v 5+4. Docela jsem se divila.7+4 dle ms byl uz 8+1.
Verim ze priste srdicko uvidis…
@GoldGirl píše:
@TatarkaAn a kolik jsi? Ja byla ve ctvrtek 6+1
Jsi psala prispevek stejne semnou…
@GoldGirl dnes jsem začala 6tt dle appky. Mudr. nic nerikal… 13.11. mam kontrolu a prý by mohlo být vidět srdičko… ![]()
@TatarkaAn No ja uz mela 7. tyden prvni den ten ctvrtek. Pockam 5dni kdy bych mela byt 8. a necham se prekvapit
Mě začala bolet prsa jako před MS ještě před očekávanou MS, takže podle mě hned, jak se dostalo embryo do dělohy. A bolest stejná jako běžně, takže jsme už na to zvyklá. A bolí doteď, ale už ne tak moc, jsem 10+6.
Holky, zítra má syn 3 roky, dnes jsem si z nostalgie prohlížela fotky ze screeningu, porodnice a těsně před porodem a děsně se těším, až to bude zase
Co je horší, že se vůbec necítím jako hostitelka na zítřejší oslavu. Naštěstí jsem to zredukovala a přijde jen prababička, pradědeček a babička.
@jasna.s píše:
Holky, zítra má syn 3 roky, dnes jsem si z nostalgie prohlížela fotky ze screeningu, porodnice a těsně před porodem a děsně se těším, až to bude zaseCo je horší, že se vůbec necítím jako hostitelka na zítřejší oslavu. Naštěstí jsem to zredukovala a přijde jen prababička, pradědeček a babička.
No to jsem zazivala minuly tyden, meli jsme oslavu a nakonec se to dalo…Ale obyvy jsem mela velke…
Holky je tu některá v 10. týdnu? Jak vám je? U mě je to jak na houpačce, někdy to vypadá, že nevolnosti už jsou pryč, únava taky poklesne a další den se mi začne zase navalovat a usínám už ve čtyři.
@malone.v Ahojky, já jsem v 10. týdnu a kromě občasné únavy a mírné bolesti prsou mi nic není ![]()
@Lucie2727 tak to ti zavidim, ja jsem rada, kdyz dojedu domu z prace. uz mesic je mi hrozne zle a kdyz to vypada, ze to ustupuje, tak se to za par dni vrati. prvni tehotenstvi skoro bez priznaku a ted je to teda sila ![]()
Ahoj holky, snad je vám i miminkům dobře ![]()
Já jsem ráno zvracela, ale fest
dopoledne mi bylo děsně, myslela jsem, že umírám
a pak že těhotenství není nemoc
taky moc nechápu termín "ranní nevolnosti " mám je celý den i v noci.
Dneska jsem musela vařit na zemi, jinak bych sebou asi lištila. Kdyby mi změřili tlak, tam mě rovnou prohlásí za mrtvou
teď jsem ještě byla se synem na procházce a je mi líp. Jak jste na tom vy? ![]()
@jasna.s píše:
Mě začala bolet prsa jako před MS ještě před očekávanou MS, takže podle mě hned, jak se dostalo embryo do dělohy. A bolest stejná jako běžně, takže jsme už na to zvyklá. A bolí doteď, ale už ne tak moc, jsem 10+6.
10+6 Ale máš termín v květnu ne?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat