Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@CarmenHa úplně tě chápu, jen co vstanu tak je mi špatně, žaludek na vodě jak kdybych měla každou Chvil
unavená jsem. Jak kdybych byla běhat 10km a sem rada ze přežiju v práci… Uz se těším na duben a odpočinek
Holky, taky se nemuzu dockat dubna… nijak zvlast blbe mi neni, ale i tak… ![]()
@Dannylinka diky, taky budte zdravi ![]()
@malone.v uteče to jak voda, doufám… A kdy máš termín?
nejak už se tady v nás červnových ztrácím. A to sem si naivně říkala neprestanu běhat v tehu, budu aktivní, no a stačí mi 8h na nohou v práci a sem rada ze doma. Poklidim a pak. Lehnu ![]()
@Sam4077 závidím ti, mě. Je celý den na
ale. Říkám si že pořád lepší jak zvracet, ikdyž je to. Nepříjemný…
@Zuzu91 já mám termín 3. června
já jsem v práci taky hotová, jsem učitelka a kolikrát se nemůžu ani doploužit do třídy
ale zase na druhou stranu mě děcka vždycky rozptýlí, takže alespoň na chvilku přestanu myslet na to, že se mi chce zvracet
![]()
@Zuzu91 ja se zase strasne trapom s unavou… uz me v praci budili, ze sem usnula na stole
jinak po jidle je mi taky trosku blbe a kdyz semm najedena, tak vsechno co jidlo jenom pripomina strasne smrdi ![]()
@Dannylinka No, termín mi ještě neřekli, protože podle PM to neodpovídá. Já si myslím, že to bude přelom květen - červen. To 10+6 je podle UZ, čekám na screening 16. 11., to budu moudřejší víc. Ale ráda bych u vás zůstala, pokud to nebude někomu vadit…
@malone.v no já mám pod sebou 4 lidi a prodejnu a teď mi dávají holeky zabrat a předvánoční období už taky pomalí začíná rozbíhát… Lidi nakupuji jak šílení, sem zvedava jestly to vůbec doklepu do dubna ![]()
@Sam4077 jo to je paráda ta únava, já mám. Normální režim v 7 vstát a chodila sem. Spát cca kolem. Půl noci teď sem ve 4 mrtvá
a spát jdu po. 21h a nemůžu dospat
Holky,prosím vás, máte taky už takovej pupek jako když spolknete půl melounu? Dokonce jedna strana je vypoulenejsi než druhá,i manžel si toho všiml.prijde mi to dost brzo na 7+6
nebo jestli jak mám vytahany pupek z loňského tehu…
lidí se mne bez ostychu ptají,kdy cekam
@vice taky mam, povolene uz to je a mam i nejaky rozestup brisnich svalu, to je hned znat, to me trapi ale nejmin ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@CarmenHa no jak už jsem tu psala nic moc, taky je mi zle celé dny, už měsíc. pomůže mi se na chvilku projít, ale jsem šíleně unavená i po pár minutách chůze a točí se mi hlava. nechápu to, přitom jsem před těhotenstvím sportovala každý den, někdy i dvě hodiny
a teď mě vyřídí i cesta z práce