Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@GoldGirl to by bylo ale hodně divné ne? myslíš, že by byly takové nevolnosti i u zamlkleho? mě vždycky dr. utěšovali, že když mi je zle, miminku se daří výborně ![]()
@GoldGirl píše:
To me se uz par dni navaluje a je to cim dal horsi, mota se mi hlava. Prsa me boli taky cim dal vic. Nejvic směšné je, ze mi mozna jen roste vacek takze cele nevolnosti jsou zbytecne
Tak snad priste uz uvidis vic nez vacek
me docela pomohlo, kdyz jsem zacala prsa mazat kremem proti striim ![]()
@Káťa19 Ja prave cetla ze hcg dela ten vacek ktery v mem pripade ocividne roste ????
@TatarkaAn píše:
Holky kdy vás přestaly bolet prsa ?
Mně ještě ani nezačaly. Cítím jen citlivé bradavky už tak dva týdny,ale celé prsa vůbec.
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím …
No to se mi nezda. Me vacek taky rost u jednoho nevydareneho tehu, plod nebyl…Bylo mi nejdriv hodne divne, pak to opadlo ..Ale trochu divne mi bylo porad, ale ne tak jako ted…U posledniho nevydareneho, mi taky polevili nevolnost a u obou povadli prsa a prestali bolet…
@GoldGirl me treba na prvni kontrole nebralani krev, jen delal utz a videl dutinku a chctel at prijdu za 14 dni… tak nevim no jake mam hcg ![]()
@GoldGirl 5+3byl jen Vacek 2 kontrolu jsem měla 7+5 abyla tam fazolka se srdíčkem. A opravdu jmi bylo taky hodně zle. Tak neplas . Prsa mi splaskla ve 4 tt tak jsem už ani nedoufala. Každý to tehu má jinak.
@Sam4077 ahoj jo urco má ten blbej
ultrazvuk. Hlavní je že ti dobře roste. Žádný strachy a užívej tehu. ????
@Sam4077 gratuluji a vítej. Už tak brzy průkazku, já ji snad dostanu v pondělí, budu 10+1. Jen na te tvé fotce si nenechal moc záležet
skoro nic tam nevidím. Ať hezky rostete ![]()
@Lemur84 nespinim. Vse vypada jako normalni tehu, dokonce i dutinka roste, je mi spatne a vse
@TatarkaAn a kdy videl jen dutinku?
@GoldGirl tento tyden v uterý …
Příspěvek upraven 03.11.18 v 16:32
@Dannylinka taky me to prekvapilo, ze mi ji dal tak brzy. No jak jsem rikala, ani utz nechtel delat… ale oproti 6tt je vacek daleko vetsi a malyho fazoloida tam vidim, tak jsem spokojena. 14. 11 na kontrole se zeptam na to srdicko, ale podle me mi stejne rekne, ze mi ho ukazou az na screeningu
tak verim, ze snad je vsechno v poradku
uprimne pochybuju, ze mu ten pristroj umi vic „zazoomovat“. Pan doktor je jeste v dobe, kdy pise na stroji ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat