Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@TatarkaAn 8+4 a pokud nejsou v podprsence je to děs, ani ležet nemůžu a mám o dvě čísla větší, no síla.
@Zuzu91 tak opravdu mám termín 17.6 teď jsem koukala na fotecku z ultrazvuku.
@Pepus124 asi to bude buď podle. Plodů nebo. Posledni MS zeptám se na to ![]()
Holky, mě je teda hrozně! Celodenní kocovina, malátnost, pořád by h spala
nejsem schopná vůbec fungovat
šli jsme do obchodu tam jsem málem omdlela… nemůžu ani se psem
kdy to skončí toto???
![]()
@Zuzka2016 me tohle dělalo když jsem polykala utrogestan. Jakmile jsem ho začala zavádět přešlo to… vím jak se citis
![]()
@TatarkaAn přemýslím jestli za to trochu nemůže i to počasí
ale je to fakt děs! Doufám že to bude brzo zamnou!
@Zuzka2016 tak já sem v 8+1 a mám to furt. Utroš zavádím. Do toho i zvracim. Teda dneska mi je o trošku lépe ale žádná sláva.
Ahoj zeny, pridavam se k vam
jsem 7+6, nezvracim, obcas me boli prsa, v podbrisku tlaky atd… ale jsem porad taaaak ospala
ve stredu jsem dostala prukazku, byla jsem na kontrole po 14 dnech. Pred tema 14 dny (5+3) byl videt jen vacek, ted (7+3) mi ani nechtel delat utz, ale ja jsem chtela fotku. Mimco ma asi 1cm a rikal, ze to odpovida poslednim mesickum (PM 9.9.)… jenom mi prijde divny, ze teda nechtel kontrolovat to srdicko, a rikal ze je jeste brzo aby bylo neco videt… tak mozna ma ten min kvalitni.. vypsal mi zadanku na prvotrimestralni screening, tak jsem objednana na 7.12. do porodnice na UTZ, jinak dalsi kontrola u gynekologa ma byt 14.11… uff potrebovala jsem to ze sebe vychrlit ![]()
Prikladam fotku UTZ 7+3
Příspěvek upraven 03.11.18 v 15:22
To me se uz par dni navaluje a je to cim dal horsi, mota se mi hlava. Prsa me boli taky cim dal vic. Nejvic směšné je, ze mi mozna jen roste vacek takze cele nevolnosti jsou zbytecne ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat