Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
688
4.11.18 12:28
@Asijetotu píše:
Ahoj já dnes 6+5. Taky jsem četla nějaké příběhy že to dobře dopadlo. Ale taky vím jak to ty první měsíce je. A nedělám si žádné naděje. Tak aspoň nejsem divná že neletim na pohotovost. Ráno si zavolám na gyndu a domluvím se přímo tam. Tak přeji hodně štěstí ať ti to dobře dopadne :srdce: já dnes nevylezu z gauče, jsem zachumlana pod dekou,udělám si čaj a budu odpočívat..

Dekuji, tobe taky preji stesti :hug: Jsem taky smirena, ze to mohlo odejit, tak se uvidi zitra. Dej vedet a drz se. :hug:

• načítám...
83
4.11.18 12:48

@malone.v já dnes končim 10 tt a zítra :mavam: začínám 11tt a je mi blbě od začátku a to strašně! dr mi dala Helicid, pomůže na chvíly , mám neschopenkku - nevim jak bych do práce jen došla…je to strašný

• načítám...
83

@malone.v já dnes končim 10 tt a zítra :mavam: začínám 11tt a je mi blbě od začátku a to strašně! dr mi dala Helicid, pomůže na chvíly , mám neschopenkku - nevim jak bych do práce jen došla…je to strašný

• načítám...
83

• načítám...
12032
4.11.18 12:58
@Asijetotu píše:
Ahoj. Jsem 7tt. V noci jsem začala krvácet a bolesti břicha jako při ms. Je mi jasné že jde o potrat. Jen se chci zeptat. Letěli byste hned na pohotovost? Bolesti nejsou tak hrozné,klasický průběh ms, ráda bych aby se tělo vycistilo samo. Bude stačit když si ráno zavolám na gyndu a domluvím se až zítra? Nebo mi vynadaji že jsem nejela na pohotovost? Mně to už přijde zbytecne,příroda se zařídila sama..

Mrzi me to :(

• načítám...
3644
4.11.18 14:28
@Lemur84 píše:
Mrzi me to :(

Stává se to. Bohužel víc než se o tom mluví… jsem aspoň ráda že jsem neuspechala první kontrolu a neslyšela srdíčko. Takhle si trošku polezim,pobrecim.. a budu věřit že příště už to vyjde. Hlavně je mi líto muze. Chudák tak rád by mi nějak pomohl, moc se tesil a teď na něm vidím jak je bezradný.. Tak se snažím držet už kvůli němu.

• načítám...
malone.v
4.11.18 15:47

@baruanny drzim palce, u me se to obcas zlepsi, ale jen na chvili a vetsinou je to dobre jen dopoledne, odpoledne musim uz lezet, me pomaha kdyz lezim na zadech a kdyz me neco rozptyli, treba kdyz si pustim nejaky serial a nebo si zahraju s dcerou treba karty. proste neco abych na to nemyslela, i kdyz to moc nejde. proste se snazim uklidnit tim, ze to snad brzo prejde, ze kdyz uz jsem vydrzela dva mesice, tak musim ten mesic jeste dat a snad ten druhy trimestr bude pohodovejsi. tak se drz :kytka: :kytka: :kytka:

• Upravit
12032
4.11.18 17:11
@Asijetotu píše:
Stává se to. Bohužel víc než se o tom mluví… jsem aspoň ráda že jsem neuspechala první kontrolu a neslyšela srdíčko. Takhle si trošku polezim,pobrecim.. a budu věřit že příště už to vyjde. Hlavně je mi líto muze. Chudák tak rád by mi nějak pomohl, moc se tesil a teď na něm vidím jak je bezradný.. Tak se snažím držet už kvůli němu.

Znam to trikrat :?

• načítám...
79
5.11.18 07:46

@BaraRed Ahoj. Tak jak se cítíš v novém týdnů? Pořád spinis? Já od té doby co jsem byla u doktora,tak už vůbec :dance: a to beru menší dávku utrogestanu,než mi napsal. Ale rikal,ať to postupně snižuju.
První prohlídku mám za příští týden. To je hrůza to čekání 8o

• načítám...
688
5.11.18 07:51
@Saxaki píše:
@BaraRed Ahoj. Tak jak se cítíš v novém týdnů? Pořád spinis? Já od té doby co jsem byla u doktora,tak už vůbec :dance: a to beru menší dávku utrogestanu,než mi napsal. Ale rikal,ať to postupně snižuju.
První prohlídku mám za příští týden. To je hrůza to čekání 8o

Ahoj, ja nic moc, ze spineni se stalo krvaceni a tak si budu za chvili volat k doktorovi, abychom zjistili, jestli to odeslo a nebo co je se mnou spatne. Beru ten Duphaston a na radu jsem si poridila i Ascorutin, ale zmena zadna. Radsi jsem pripravena na nejhorsi, abych byla pripadne mile prekvapena. Tobe preju zdravicko a stesticko, at miminko v poradku donosis. :hug:

• načítám...
5331
5.11.18 08:01

Ahoj holky.
Dnes držte palce, jdu na kontrolu a měla bych už dostat průkazku a zadanku na screening. Jsem nervózní. Snad to do 14h v práci uteče… 8o

• načítám...
243
5.11.18 08:44

@Dannylinka :palec: já jdu 23 a 28 a vůbec to neutika :zed: držím palečky

• načítám...
79
5.11.18 08:45
@BaraRed píše:
Ahoj, ja nic moc, ze spineni se stalo krvaceni a tak si budu za chvili volat k doktorovi, abychom zjistili, jestli to odeslo a nebo co je se mnou spatne. Beru ten Duphaston a na radu jsem si poridila i Ascorutin, ale zmena zadna. Radsi jsem pripravena na nejhorsi, abych byla pripadne mile prekvapena. Tobe preju zdravicko a stesticko, at miminko v poradku donosis. :hug:

Děkuju moc. A ten Duphaston má být na co? O tom jsem vůbec neslyšela.
Pak napiš,jak jsi dopadla u doktora. Třeba to nebude tak zlé. Ale je pravda,že musíme být připravené na všechno no :?

• načítám...
5.11.18 09:31

@Sam4077 jee ja sem 7+3 dnes, to mame kousek od sebe. Taky jsem šílene unavena a po ranu se hrozne motam. Doma mam 16mesicniho prcka tak odpocivani moc nehrozi, ale je mi lip nez u nej teda, to sem mela kocovinu snad neustale. A 14.11. jdu taky na kontrolu a odbery. :D

• načítám...
21681
5.11.18 09:31

@BaraRed :,( :hug: :hug:
@Dannylinka myslim na vas holky

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí