Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dannylinka Ty máš krásnou fotku z ultrazvuku. Moc gratuluji. Já taky nemám žádné těhu příznaky, tak mě pořád napadá otázka, zda je všechno v pořádku. Dneska bych měla být 9+5 a k doktorovi jdu ve čtvrtek na krev a pak se musím objednat na screening
už se těším, až zase mrňouska uvidím.
@Lucie2727 Teda já Vám ten 10. týden tak závidím
Já dnes 7 + 1tt a zítra jdu sice na kontrolu, ale i tak si ještě musím 4 týdny počkat a to si říkám, že jsme to chtěli říct všem až na Vánoce, ale dřív to na mě uvidí. Už i v práci se kolikrát tak dívají na mé břicho ![]()
@Macek332 děkuji. V pátek jedu na krev před scr. A tam mi dají termín. @mimka678 tak to máš dobre, že můžeš i v sobotu
já se cítím pořád stejně, netehotne. Bříško už roste. Ačkoli jsem ještě před rokem měla asi o 8kg víc, tak jsou lidi zvyklí. Ale sotva mě začali chválit a všímat si, ze jsem zhubla, směju se jim pod fousy
a říkám, počkejte za 3 měsíce
Spineni? Neměla jsem. Akorát 1 den v 7tt, když ni bral cytologii. Utr9s beru kvůli tomu, že jsem po IUI. Už mám poslední 3 balení (beru 2-0-2), takže doberu a končím. Konečně ![]()
@Lucie2727 Taky mám radost z Bobeška, jak to dohnal, meri 36 mm
Už rozpoznam hlavu, ručičky, nožičky. Taky jsem byla nervózní, protože mi nic nebylo, ale včerejšek mě uklidnil
Děsně se těším na scr, až uvidím i prsticky… uslyším
, protože zatím jsem ho jen viděla.
@Veerousek píše:
@Lucie2727 Teda já Vám ten 10. týden tak závidímJá dnes 7 + 1tt a zítra jdu sice na kontrolu, ale i tak si ještě musím 4 týdny počkat a to si říkám, že jsme to chtěli říct všem až na Vánoce, ale dřív to na mě uvidí. Už i v práci se kolikrát tak dívají na mé břicho
Ahojky, ja jsem dneska 8+2 a taky to planujeme rict az na vanoce, tak jsem zvedava, jak se to podari, pac se mi uz pupik zacal zvetsovat ![]()
@Dannylinka Já to tak zavidim, že jsi už byla u Dr. Ja jdu na druhou kontrolu až příští čtvrtek.
Se snad nedočkáme..
Je nakonec mi taky vůbec nic není, akorát trochu prsa a někdy mám trochu tlak v podbřišku, ale nic bolestivyho..
@Dannylinka píše:
@Macek332 děkuji. V pátek jedu na krev před scr. A tam mi dají termín. @mimka678 tak to máš dobre, že můžeš i v sobotujá se cítím pořád stejně, netehotne. Bříško už roste. Ačkoli jsem ještě před rokem měla asi o 8kg víc, tak jsou lidi zvyklí. Ale sotva mě začali chválit a všímat si, ze jsem zhubla, směju se jim pod fousy
Spineni? Neměla jsem. Akorát 1 den v 7tt, když ni bral cytologii. Utr9s beru kvůli tomu, že jsem po IUI. Už mám poslední 3 balení (beru 2-0-2), takže doberu a končím. Konečně
Je tak jsem zas zmatena
Citologie je to stejny jak vyter z pochvy? Totiz vyter mi dr delalinuly tyden, ale o citologii nemluvil.. a vysledky na vsechno negativní… spineni jsem po tom nemela zadny..
@Dannylinka píše:
@Macek332 děkuji. V pátek jedu na krev před scr. A tam mi dají termín. @mimka678 tak to máš dobre, že můžeš i v sobotujá se cítím pořád stejně, netehotne. Bříško už roste. Ačkoli jsem ještě před rokem měla asi o 8kg víc, tak jsou lidi zvyklí. Ale sotva mě začali chválit a všímat si, ze jsem zhubla, směju se jim pod fousy
Spineni? Neměla jsem. Akorát 1 den v 7tt, když ni bral cytologii. Utr9s beru kvůli tomu, že jsem po IUI. Už mám poslední 3 balení (beru 2-0-2), takže doberu a končím. Konečně
Jj, mam skutecne hodneho a prijemneho dr.klepu si,je proste lidsky a vse mi hezky vysvetli
Tak to mas jako ja, taky jsem se ho ptala,jestli je normalni,ze se mi ztratili priznaky, jako prsa, nebo chute, jen se citim divne, mam nevolnosti kdyz nejim..Rikal,ze to si telo zvyka na ty hormony a proto se pak hladina ustaluje, co mne tesi
Taky jsem nespinila, jenom dva dni v case ocekavane MS a verim, ze uz to budeme mit v poradku nadale a tak i vsechny holky, at jsme zdrave a vse se vyviji jak ma ![]()
@Sam4077 píše:
Je tak jsem zas zmatenaCitologie je to stejny jak vyter z pochvy? Totiz vyter mi dr delalinuly tyden, ale o citologii nemluvil.. a vysledky na vsechno negativní… spineni jsem po tom nemela zadny..
Tak pry se to dela pri jednom..Cili aspon mne dela ster a, pak sebere kousicek vzorky z krcku delohy, tak snad se nemylim
![]()
Ahoj dlouho jsem tu nebyla a koukám kolik jste toho napovídali nemám šanci vás dočíst ![]()
@Anonymní píše:
DěkujiJá už děti mám. Ale mám nového přítele a ten děti nemá, je to naše čtvrté těhotenství a zatím nic
Tobě přeji také ať je vše v pořádku
Děkuji moc, snažím se nějak nestresovat, stejně a tím nic nenadělám. S přítelem tedy 4 neúspěšný pokus? To mě mrzí. A byla jsi na nějakém vyšetření? Ono se někdy po dětech tělo změní. Třeba i štítná žláza může zlobit
@Dannylinka píše:
Holky, už jste četly https://ct24.ceskatelevize.cz/…od-roku-2020 ? Snad se nás to bude taky týkat…
no, se trochu bojím, že ne. Nikde se tam nepíše, že by se to mohlo navýšit i zpětně… Nám už tou dobou poběží podle starého výměru ![]()
@jasna.s píše:
no, se trochu bojím, že ne. Nikde se tam nepíše, že by se to mohlo navýšit i zpětně… Nám už tou dobou poběží podle starého výměru
Taky si myslim..Bude to s ucinnosti od r.2020 ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat