Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
413
6.11.18 09:53

@mimka678 neberu nic a bolesti nemám žádné :nevim:

• načítám...
2368
6.11.18 10:33
@CarmenHa píše:
@mimka678 neberu nic a bolesti nemám žádné :nevim:

Tak kontaktuj doktora cim driv, aby jsi se ujistila,ze je mimco v poradku :srdce:

• načítám...
180
6.11.18 10:33

@Dannylinka Ty máš krásnou fotku z ultrazvuku. Moc gratuluji. Já taky nemám žádné těhu příznaky, tak mě pořád napadá otázka, zda je všechno v pořádku. Dneska bych měla být 9+5 a k doktorovi jdu ve čtvrtek na krev a pak se musím objednat na screening :) už se těším, až zase mrňouska uvidím.

• načítám...
202
6.11.18 11:01

@Lucie2727 Teda já Vám ten 10. týden tak závidím :lol: Já dnes 7 + 1tt a zítra jdu sice na kontrolu, ale i tak si ještě musím 4 týdny počkat a to si říkám, že jsme to chtěli říct všem až na Vánoce, ale dřív to na mě uvidí. Už i v práci se kolikrát tak dívají na mé břicho :lol:

• načítám...
5331
6.11.18 11:04

@Macek332 děkuji. V pátek jedu na krev před scr. A tam mi dají termín. @mimka678 tak to máš dobre, že můžeš i v sobotu :palec: já se cítím pořád stejně, netehotne. Bříško už roste. Ačkoli jsem ještě před rokem měla asi o 8kg víc, tak jsou lidi zvyklí. Ale sotva mě začali chválit a všímat si, ze jsem zhubla, směju se jim pod fousy :lol: a říkám, počkejte za 3 měsíce :mrgreen: Spineni? Neměla jsem. Akorát 1 den v 7tt, když ni bral cytologii. Utr9s beru kvůli tomu, že jsem po IUI. Už mám poslední 3 balení (beru 2-0-2), takže doberu a končím. Konečně :jazyk:

• načítám...
5331
6.11.18 11:08

@Lucie2727 Taky mám radost z Bobeška, jak to dohnal, meri 36 mm :* Už rozpoznam hlavu, ručičky, nožičky. Taky jsem byla nervózní, protože mi nic nebylo, ale včerejšek mě uklidnil :hug: Děsně se těším na scr, až uvidím i prsticky… uslyším :srdce:, protože zatím jsem ho jen viděla.

• načítám...
546
6.11.18 11:30
@Veerousek píše:
@Lucie2727 Teda já Vám ten 10. týden tak závidím :lol: Já dnes 7 + 1tt a zítra jdu sice na kontrolu, ale i tak si ještě musím 4 týdny počkat a to si říkám, že jsme to chtěli říct všem až na Vánoce, ale dřív to na mě uvidí. Už i v práci se kolikrát tak dívají na mé břicho :lol:

Ahojky, ja jsem dneska 8+2 a taky to planujeme rict az na vanoce, tak jsem zvedava, jak se to podari, pac se mi uz pupik zacal zvetsovat :lol:

• načítám...
227
6.11.18 11:33

@Dannylinka Já to tak zavidim, že jsi už byla u Dr. Ja jdu na druhou kontrolu až příští čtvrtek. :( Se snad nedočkáme.. :D Je nakonec mi taky vůbec nic není, akorát trochu prsa a někdy mám trochu tlak v podbřišku, ale nic bolestivyho..

• načítám...
546
6.11.18 11:33
@Dannylinka píše:
@Macek332 děkuji. V pátek jedu na krev před scr. A tam mi dají termín. @mimka678 tak to máš dobre, že můžeš i v sobotu :palec: já se cítím pořád stejně, netehotne. Bříško už roste. Ačkoli jsem ještě před rokem měla asi o 8kg víc, tak jsou lidi zvyklí. Ale sotva mě začali chválit a všímat si, ze jsem zhubla, směju se jim pod fousy :lol: a říkám, počkejte za 3 měsíce :mrgreen: Spineni? Neměla jsem. Akorát 1 den v 7tt, když ni bral cytologii. Utr9s beru kvůli tomu, že jsem po IUI. Už mám poslední 3 balení (beru 2-0-2), takže doberu a končím. Konečně :jazyk:

Je tak jsem zas zmatena :? Citologie je to stejny jak vyter z pochvy? Totiz vyter mi dr delalinuly tyden, ale o citologii nemluvil.. a vysledky na vsechno negativní… spineni jsem po tom nemela zadny..

• načítám...
2368
6.11.18 11:49
@Dannylinka píše:
@Macek332 děkuji. V pátek jedu na krev před scr. A tam mi dají termín. @mimka678 tak to máš dobre, že můžeš i v sobotu :palec: já se cítím pořád stejně, netehotne. Bříško už roste. Ačkoli jsem ještě před rokem měla asi o 8kg víc, tak jsou lidi zvyklí. Ale sotva mě začali chválit a všímat si, ze jsem zhubla, směju se jim pod fousy :lol: a říkám, počkejte za 3 měsíce :mrgreen: Spineni? Neměla jsem. Akorát 1 den v 7tt, když ni bral cytologii. Utr9s beru kvůli tomu, že jsem po IUI. Už mám poslední 3 balení (beru 2-0-2), takže doberu a končím. Konečně :jazyk:

Jj, mam skutecne hodneho a prijemneho dr.klepu si,je proste lidsky a vse mi hezky vysvetli :palec: :srdce: Tak to mas jako ja, taky jsem se ho ptala,jestli je normalni,ze se mi ztratili priznaky, jako prsa, nebo chute, jen se citim divne, mam nevolnosti kdyz nejim..Rikal,ze to si telo zvyka na ty hormony a proto se pak hladina ustaluje, co mne tesi ;) :srdce: Taky jsem nespinila, jenom dva dni v case ocekavane MS a verim, ze uz to budeme mit v poradku nadale a tak i vsechny holky, at jsme zdrave a vse se vyviji jak ma :srdce:

• načítám...
2368
6.11.18 11:50
@Sam4077 píše:
Je tak jsem zas zmatena :? Citologie je to stejny jak vyter z pochvy? Totiz vyter mi dr delalinuly tyden, ale o citologii nemluvil.. a vysledky na vsechno negativní… spineni jsem po tom nemela zadny..

Tak pry se to dela pri jednom..Cili aspon mne dela ster a, pak sebere kousicek vzorky z krcku delohy, tak snad se nemylim :roll: :srdce:

• načítám...
13012
6.11.18 12:02

Ahoj dlouho jsem tu nebyla a koukám kolik jste toho napovídali nemám šanci vás dočíst :lol:

• načítám...
Anonymní
6.11.18 12:22
@Anonymní píše:
Děkuji :hug: Já už děti mám. Ale mám nového přítele a ten děti nemá, je to naše čtvrté těhotenství a zatím nic :( Tobě přeji také ať je vše v pořádku :hug:

Děkuji moc, snažím se nějak nestresovat, stejně a tím nic nenadělám. S přítelem tedy 4 neúspěšný pokus? To mě mrzí. A byla jsi na nějakém vyšetření? Ono se někdy po dětech tělo změní. Třeba i štítná žláza může zlobit

• Upravit
3077
6.11.18 12:51
@Dannylinka píše:
Holky, už jste četly https://ct24.ceskatelevize.cz/…od-roku-2020 ? Snad se nás to bude taky týkat… :think:

no, se trochu bojím, že ne. Nikde se tam nepíše, že by se to mohlo navýšit i zpětně… Nám už tou dobou poběží podle starého výměru :nevim:

• načítám...
2368
6.11.18 13:15
@jasna.s píše:
no, se trochu bojím, že ne. Nikde se tam nepíše, že by se to mohlo navýšit i zpětně… Nám už tou dobou poběží podle starého výměru :nevim:

Taky si myslim..Bude to s ucinnosti od r.2020 :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí