Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
202
7.11.18 09:14

@Zupina No tak to máme hodně podobný. U nás je ředitelka celkem v pohodě, ale má často své dny a vyvádí i skrz 1/2 dne dovolené. Při nástupu se hned každého ptá (i když nesmí) jak to má dotyčná s rodinou, s dětmi, kdy chce mít, jestli nečeká, apod… Když jde člověk k lékaři a vrátí se a má tam razítko gyndy tak hned, co se děje, jestli je dotyčná těhotná, apod… Já jsem tady 3,5 roků, ale bojím se i tak, jako bych tady byla měsíc.

• načítám...
13012
7.11.18 09:21

@Veerousek přesně, tak to máme stejné a já jsem navíc Po te holčine co šla na mateřskou, takže mám fakt bobky, sice mi muž říká ať nevysiluju že mi nikdo nic udělat nemůže ale sebrat tu odvahu a jít tam to bude něco. Právě chci ještě pár týdnů počkat aspoň do konce 10tydne nejlepší by bylo do 12. Ale myslím že to už bude poznat :?

• načítám...
202
7.11.18 09:25

@Zupina Jojo. Já už teď nemůžu nosit trička, co jsem nosila (uplá). Nosím jen volné halenky a pomalu jedny kalhoty, neboť si s takovou budu muset už koupit těhotenské rifle. A jak říká tvůj přítel, nikdo nám za to hlavu neutrhne, ale ta odvaha, jít tam a říct to pomalu jak nic, je hrozná :lol:

• načítám...
202
7.11.18 09:27

@Zupina Jinak já počkám minimálně na ten 12. týden. Jsem v tomto trochu pověrčivá a přece jen, je to do 12.-13. týdne ještě rizikové. Nechci to podcenit, ale do Vánoc to půjde určitě ven. Na Vánoce to chceme oznámit rodině a snad bude vše ok a v klidu. Teda, aby Vánoce byli v klidu :lol: Reakce z rodiny může být klidně opačná, než očekáváme :)

• načítám...
473
7.11.18 09:55
@dixi10 píše:
ráda bych se připojila do skupiny, dnes jsem 7+6, takže termín červen ;) první dítě :dance: mám za sebou 2 kontroly, na poslední bylo vidět :srdce: , před rodinou zatím úspěšně tajíme, ale měla jsem ploché břicho a teď si připadám i vypadám nafouklá, hlavně večer, tak nevím jestli to dáme do vánoc :andel:

Ahoj, taky bych to chtěla utajit do Vánoc, doufám, že to nepůjde vidět :think: Vánoce vycházejí u mne asi na 16. týden. Kdyžtak řeknu, že si prostě někdy ráda pošmáknu :lol:

• načítám...
473
7.11.18 10:02
@Sasori píše:
No radši se dneska celej den povalují. Doma bordel, jak hrom, ale mě mimco je přednější. U holky jsme se shodli na Sáře. Ještě se nám líbí Zorka, ale Sára vyhrála. A boj name u kluka - můj chce po sobě Martina, ale my v rodině máme spoustu Martinů a kvůli tomu ho moc nechci. Kraj jsem Olomoucký.

Jééé, taky jsem z Olomouckého kraje:) A Sáru bych chtěla taky, jen jsem to ještě neprobrala s přítelem :D

• načítám...
688
7.11.18 10:07
@lol28 píše:
@BaraRed @Asijetotu
Holky je mi to líto, ale nevěste hlavu. Já jsem potratila ted v srpnu, a po první MS jsem otěhotněla znovu. Neříkám, ze je to teď jednoduché, v hlavě to asi budete mít pořad, ale důležité je ze Vám to s partnerem jde a to miminko proste jednou bude. Tak hlavu vzhůru :hug: Posílám hodně sil :kytka:

Dekuji a preji zdravicko a at v klidu donosis zdrave miminko. :hug:

• načítám...
243
7.11.18 10:24

@Siesta1 tak to už sme 3 :D už jste se divaly kam by jste šly rodit? :D

• načítám...
473
7.11.18 10:37

@Zuzu91

Já zatím moc o tom nepřemýšlela. Ale asi v Přerově - byla tam sestra a taky to máme blízko. A ty jsi o tom přemýšlela?

• načítám...
243
7.11.18 10:43

@Siesta1 no právě rozhoduju se mezi Přerov a Šternberk a už radši koukám, možná brzo ale zas si říkám čím dřív se rozhodnu odpadne mi starost na víc… :D hlavně chlap. S tím doma začal, takže mě to neminulo, koukala sem se na názory tqfy na emiminu a obě mají své pro a proti ale co vím tak Olomouc v žádném. Případě jemnou sem tam byla na pohotovosti a chovaly se ke mě jak k hadru… :?

• načítám...
83
7.11.18 10:46

holky přibíráte už? já jo…je to strašný 8) 8) 8) musim přestat žrát, jsem 11tt

• načítám...
5331
7.11.18 10:54

@Zupina já jsem tu 7.rokem. od září máme novou ředitelku a ta šla do toho s informací, že jezdím do Caru, takže je to jasné. No a ma začátku října jsem ji oznámila, že asi už ;)

• načítám...
243
7.11.18 10:59

@baruanny mi. Povídej, já před prázdninama vážila 62kg pak e jaké zdravotní komplikace a nabrala sem 15kg musela. Sem. Přestat cvičit a to fitko zbožňuju… No a teď když se nenajim je mi zle a nemůžu cítit věci jako je kuřecí, hovězí takže nějaká zdravá strava jde sem tam a přežívám na pečivu a podobně :nevim:

• načítám...
473
7.11.18 11:05
@Zuzu91 píše:
@Siesta1 no právě rozhoduju se mezi Přerov a Šternberk a už radši koukám, možná brzo ale zas si říkám čím dřív se rozhodnu odpadne mi starost na víc… :D hlavně chlap. S tím doma začal, takže mě to neminulo, koukala sem se na názory tqfy na emiminu a obě mají své pro a proti ale co vím tak Olomouc v žádném. Případě jemnou sem tam byla na pohotovosti a chovaly se ke mě jak k hadru… :?

O Olomouci taky vůbec neuvažuji. Sestra tam byla na nějakém dětském s jejím miminkem a katastrofa. Brečela mi tam, malá byla úplně vyřízená, nebyly vůbec o ničem informovaný, fakt strašný. Šternberk je asi taky fajn, slyšela jsem, ale je to pro nás hodina cesty, což je docela dost. A co jsi slyšela o Přerovu?

• načítám...
473
7.11.18 11:08
@baruanny píše:
holky přibíráte už? já jo…je to strašný 8) 8) 8) musim přestat žrát, jsem 11tt

Já se nevážila už ani nepamatuji :lol: Pocitově mi ale přijde, že zatím nepřibírám. Poslední mi bylo blbě, takže jsem toho moc nesnědla a to jsem si říkala, že zkusím omezit pečivo a sladkosti. Bez rohlíku, přesnídávky a piškotů bych to ale nedala.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100