Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ja mam narozky 2.6., tak budu mit k 32.narozkam darecek-treti ditko
holky ja vam tak zavidím, ja jdu na kontrolu až příští týden a mam strach si i prdnout ![]()
![]()
@dixi10 mně tento měsíc bude 36
a ve 26 jsem rodila prvního ![]()
Ono v těch porodnicích asi fakt hodně záleží na personálu. Já s malým rodila v Nymburce a rozhodovala jsem se zda volit Nymburk (malá nemocnice,bez dětského,prijemny personál,ale starý hnusný - ty kachličky tenkrat
) nebo Mladá Boleslav - velká nemocnice,s dětským,s porodním boxem…měla jsem to taky napůl cesty. A já si nemůžu stěžovat. A to jsem porodila v 10:40 a někdy kolem jedny mi přinesly sestřičky oběd,to jsem se najedla,jsem měla hlad jako vlk a pamatuju si,že byl holandský řízek s kaší a okurkový salát
![]()
A teď v Plzni mám blízko fakultku (Malé lasky) a chtela bych tam. Druhá porodka je na druhé straně Plzně a to mi přijde zbytečný,nevím no.
@TatarkaAn já pokaždý,když jdu na malou tak sleduju,zda nekrvacim nebo něco..psycho…ale věřím,že je vše ok.
To je hezky jak je to různorodý
trosku jsem doufala ze nebudu nejmladší, protože jsem zaručeně nejzmatenejší
no holt jsem nečekala ze otěhotnim z jednoho pokusu
![]()
@jasna.s prý nepříjemný personál, nikdo nic neukázal, v noci hluk takže si maminky nemohly ani odpočinout. Sestra jako. Prvorodicka byla že všeho vyjukaná a nikdo nebyl schopný ji říct co a jak, nechaly ji trápit 16h po vyvolání a kdyby tam nebyl její přítel nic by se nedělo. Dalších X hodin… Nevim no mě vadí twn přístup tonse dozvídám všude
Ja dnes take potvrzene
5.12.dalsi kontrola a 12.12.screening ![]()
A jeste letos oslavim 28.narozeniny ![]()
@tulinka84 píše:
@mimka678 děkuji vše je pryč
No aspon to,ze te to usetrilo od zakroku, mas ted rychlejsi rekonvalescenci
A kup si sypany kontryhel, je fakt skvely na delohu a upravuje cyklus i zlepsuje plodnost
![]()
Holky jaké mate vymyšlené jména? U nás Amálka, a malý.chce brachu Filipa
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat