Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sonci82 juuuuuuu čekáš dvojčátka, páni s to budou tvé první dětičky? Jako je to krásné ale asi to musí být pěkný mazec, ja se modlila za jedno protože Dr řekl že se při ovulaci uvolnilo víc vajíček, ale jako pro nás by to byla šílená komplikace protože už dvě děti máme, museli bychom koupit nové auto a asi přistavit patro.
ale je tam jen jedno tak dobrý
Ahoj holky, my holcicka Vanessa a kluk Sebastián…
jinak se mi dnes zdál sen, ze jsme čekali patercata
šílený se z toho nějak neumím probrat šílený sen … vidět těch pět tvorů na Monitoru ???? …
Taky bychoc chtěla holčičku. Mám už doma páreček holka 10 Nikolka a kluk 7 Filip. Teď to bude se jmény boj stejně jako byl u dětí předtím. Muž nechce jména s háčkem a čárkou a ještě chce krátká. No holčička by se mi líbila Elenka a kluka nevím asi David nebo Martin, ale to se ještě uvidí. Pohlaví vědět chci tak se pak zaměříme na 1jmeno ![]()
@lol28 máš tedy divoké sny. I me se zdálo dnes o miminku ale už bylo na světě
bylo krásné a já neměla vůbec žádnou vybavicku ![]()
@mimka678 jo začnu neboj ještě se objednám ke svoji doktorce at se domluvime co příště když otehotnim
tak pomaličku a dávej na sebe pozor. Já už bolesti nemám ani nespinim příště nová sliznice už roste v tomto to moje tělo umí krásně vypudit a srovnat se ![]()
@Zupina já už jednoho kluka mám,Tomášovi bude v lednu 10
ale mám ho s bývalým manželem. A manžel už 2 děti má s další ženou a ted my dvojčata,to bude mít Tomík sourozenců ![]()
@Zupina a ono tím,že nam to přirozené nešlo,2 cykly IVF nevyšly a teď při 3.jsme si nechali schválně 2 zavest,že snad aspoň jedno by se mohlo chytnout
A manžel zatím děti nemá,tak bude mít rovnou 2
Taky jsem si s přítelem dělala srandu, kdybychom měli dvojčata
On totiž je o dost starší a má dvě dospělé děti a vzhledem k věku říkal, že by chtěl už jen jedno dítě. Takže to by bylo opravdu povedené ![]()
@Siesta1 píše:
@mimka678
Ella je taky hezké jméno:) Já bych strašně moc chtěla holčičku, tak snad to vyjde… A kecat teda do toho nikomu nenechám, jen přítel může
I ja bych chtela holcicku, vzdycky jsem chtela dve holky a ted cekam prvni a uvidime, co to bude, hlavne at jsou mimca zdrava
No my snazilkovali presne na den ovulace, dr.mi totiz delal folikulometrii a cvaklo to na prvni krat
A kdyz jsem se ptala, tak rikal, ze je v tom case vecsi pravdepodobnost splodit klucika
Tak to jsem fakt zvedava
![]()
@tulinka84 píše:
@mimka678 @Sam4077 holky my uz Viktorku máme a stojí teda za to![]()
No jo, Viktory - vitezstvi
Tak uvidime co to bude, hlavne at jsou vsechny ditka zdrava, to je nejdulezitejsi
To jsem rada, ze uz jsi v poradku a regenerujes se hezky
Jj, davam pozor, snazim se odpocivat a taky prochazky, at nejsem jak vorvan
Drz se ![]()
@mimka678
Jééé, tak to pak dej vědět. Ani nevím, kdy se to dá zjistit. Já byla poslední dobou u doktora pořád. První po těhotenském testu, pak problém s kvasinkama, pak za týden znovu na kontrolu. Teď mám další kontrolu za 11 dní, už se nemůžu dočkat. Měla bych dostat už průkazku.
A s tím těhotentsvím to bylo až neuvěřitelné. S přítelem jsme krátce a asi hned po dvou měsících se nám zadařilo ![]()
Ahoj holky
Pořád Vás tady průběžně pročítám, jak se vám daří a tak
Všem, co máte po potratech - je mi to líto, ale hlavu hore, taky to mám už za sebou a jdeme dál. Akorát se mi teda asi rozhodolil cyklus. Měla jsem pravidelně MS cca 5.nebo 6.den v měsíci, ale dneska už je 8.a nic, takže budu mít MS zřejmě jako když jsem začala potrat, tzn.někdy kolem 18.dne v měsíci. Což je na prd, byla jsem zvyklá na ten svůj harmonogram
jinak, jak jste řešily ty jména, já už od svých 10 let říkám, že až budu mít jednou dceru, bude to Viktorie, takže za mě mám jasno
pro kluka nevím, mám doma 5 letého Patrika, takže taky tvrdé jméno, jako mám já, chtěla bych tedy i pro dceru
snad to vyjde. Uvidíme. Nevím teď ani, kdy mám ovulku ![]()
@Siesta1 píše:
@mimka678
Jééé, tak to pak dej vědět. Ani nevím, kdy se to dá zjistit. Já byla poslední dobou u doktora pořád. První po těhotenském testu, pak problém s kvasinkama, pak za týden znovu na kontrolu. Teď mám další kontrolu za 11 dní, už se nemůžu dočkat. Měla bych dostat už průkazku.
A s tím těhotentsvím to bylo až neuvěřitelné. S přítelem jsme krátce a asi hned po dvou měsících se nám zadařilo
Njn,je to sranda, pry par dni pred ovulkou se dari na holcicky pocit
Tak se uvidi no
To jsi hodne teda u dr. byla, hlavne at je vse v poradku
Myslim,ze kolem 20 tydne je toto uz poznat a zalezi, jak je mimco ulozeno
Jee to je krasne a je rad pritel?Tesiw se taky?
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat