Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sonci82 jo to taky dělám ![]()
pokud vše dobře dopadne tak porodim cca měsíc před 30.narozeninama ![]()
@Elzera píše:
Ja dnes take potvrzene5.12.dalsi kontrola a 12.12.screening
A jeste letos oslavim 28.narozeniny
Gratuluji, to je hezke
Jen tak dal, at je vse v poradku
![]()
@Veruzka.D mám Dominika, Lauru a teď třetí buď Erik nebo Vanessa
Holky, mne se libi napr.Viktorie, nebo Ella a pro kluka Damian nebo Oliver..
No porad se to meni..To zrejme uvidime, co se zalibi tesne pred a po narozeni miminka ![]()
Mne bude v červnu 35, fuj strašný,jen když si to uvedomim
a bude druhý. My máme Aničku pro holčičku a kluka zatím nevime,. Mne se líbil Toník nebo Vítek,ale obě jména jsem kolem porodu…tak možná Vojtíka
stejně to bude holka
podle intuice
@tulinka84 píše:
@Asijetotu aspoň nemusíme na revizi a kdy se začnete zase snažit? Já až po druhé MS
Teď už pomalu přestávám krvácet. Ještě počkám na příští ms a pak to zkusíme. Doktorka říkala Tak 4-6 týdnu tak uvidíme jak to přijde. Zase to nechci moc uspěchat kvůli případné infekci. Těch pár dnů už vydržím
Jak to plánuješ ty?
@mimka678 píše:
No aspon to,ze te to usetrilo od zakroku, mas ted rychlejsi rekonvalescenciA kup si sypany kontryhel, je fakt skvely na delohu a upravuje cyklus i zlepsuje plodnost
![]()
Kontryhel mám taky. Piju ho už dlouho teda. Mám cyklus na minutu. Jen si teď po potratu nejsem jistá jak ho začít zase pít. A od doktorky jsem vypadla rychle že jsem se zapomněla na všechno zeptat jak jsem chtěla být už pryč ![]()
@Zuzu91 No, ty vyvolávačky jsou blbý. Já naštěstí rodila před termínem a to 4 hodiny od příjezdu. Měla jsem tam moc milou porodní asistentku, tak zhruba v mém věku (tenkrát mi bylo 25). A u porodu jsme měla sestřenku, co už rodila, a to byla opora největší. V noci o hluku nic nevím, ale já jsem stejně nespala, jak jsem byla sjetá hormonama a furt jsem čučela na malého
A sestřičky byly taky moc fajn, dokonce jsem se mohla jít podívat, když dělaly malému ten test, jak se bere krev z patičky. Opravdu záleží, na jaké lidi člověk natrefí, no… ![]()
Já mám tento měsíc 29 a doma tříletého syna. Jinak chci min. tři děti, takže snad se další zadaří kolem těch 32 ![]()
@Asijetotu píše:
Kontryhel mám taky. Piju ho už dlouho teda. Mám cyklus na minutu. Jen si teď po potratu nejsem jistá jak ho začít zase pít. A od doktorky jsem vypadla rychle že jsem se zapomněla na všechno zeptat jak jsem chtěla být už pryč
Urcite pokracuj v piti,zahoji delohu a srovna cyklus i hormonalni hladinu..
A jeste pozitivne vplyva na sliznici v delohe, aby se vajicko mohlo hezky uhnizdit
![]()
@Asijetotu mě řekli počkat 2 až 3 měsíce nejlépe ale počkám na 2 MS a zkusíme taky to nechci hned uspěchat..Mam už trochu strach ![]()
@mimka678 uz ho mam koupený ale ještě jsem ho nezačala pit
no jsem zvědavá kdy to teď dostanu
a co tvoje nozka?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat