Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zupina tak to je supeeer a zítra mysli zase na mě taky už chci slyšet ![]()
@Zupina píše:
Holky je taaaaam a má už i srdíčkoto je mazec na to že min týden Dr nic neviděl. Vše je ok i je dobré usazené, daleko od jizvy já jsem tak šťastná. Jsem dle utz 6+2 s 6+6 dle velikosti žloutkového váčku. 28.11. jdu na skrinink na krev. Jdu oslavovat
Gratuluji! ![]()
@sonci82 já jdu po desáté, docela mám ale strach, aby bylo všechno v pořádku
hned vám tady dám vědět jak to dopadlo
@Zuzu91 @Siesta1 Holky, já teda jedině Olomouc. Vím, že tam stojí zbytek za prd (dětské a hlavně ta pohotovost), ale porodnice je o něčem úplně jiném. Chodila jsem tam i na předporodní kurzy a plavání pro těhotné (cvičitelka je staniční sestra na šestinedělí). Takže jsem šla do známého prostředí. Mimo to, kdyby došlo (nedej bože) ke komplikacím, tak vezou mimčo na JIP do Olomouce a vy s ním nemůžete. Pokud jsou nějaké problémy přímo ve FNOL, tak jste s malým celou dobu. Takže hlavně toto je ke zvážení…
@Zuzu91 @Siesta1 zase chápu, že když někdo bydlí spíš u Přerova, tak jede tam, kde to má nejblíž. Já mám Přerov a Olomouc stejně daleko, akorát že do Ol. vede dálnice. A opravdu to tam bylo moc fajn.
@jasna.s a kdy jsi tam. Rodila? Protože sestra před rokem a. Prej hrůza ![]()
@Zuzu91 Před třemi lety, a proč hrůza? Je teda fakt, že člověk nikdy neví, jaký bude personál, možná jsem měla štěstí… Ale to může být i u těch jiných porodnic. ![]()
@Zuzu91 Se mi ztama vůbec nechtělo, taková pohodička - navaří, uklidí, furt tě někdo opečovává… pořád nějaké návštěvy, dobroty, na které jsem dostala chuť až po porodu ![]()
Holky ještě mě napadlo, ze tady pořad řešíme staří miminek, ale asi tu nepadl věk maminek
tak já 26 rodit bych měla 27, někdo podobně?
![]()
@Zupina píše:
Holky je taaaaam a má už i srdíčkoto je mazec na to že min týden Dr nic neviděl. Vše je ok i je dobré usazené, daleko od jizvy já jsem tak šťastná. Jsem dle utz 6+2 s 6+6 dle velikosti žloutkového váčku. 28.11. jdu na skrinink na krev. Jdu oslavovat
Jeeee, krasa, moc gratuluji
To je radosti, tak at dal hezky roste
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat