Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky mám dotaz. Jsem na konci devátého tydne. Je mi teda hrozně špatně. Celý den zvracim, ale to jsem si celkem zvykla
Poslední dva dny mi ale teče často krev z nosu. Dneska asi 6× za den. Máte někdo podobné zkušenosti? Mám to nějak resit, jít na pohotovost, ORL nebo je to normální? ![]()
@BaraRed @Asijetotu Holky, přeji spoustu sil a ať se brzy dockate zdravého miminka
@Krjan píše:
Holky mám dotaz. Jsem na konci devátého tydne. Je mi teda hrozně špatně. Celý den zvracim, ale to jsem si celkem zvyklaPoslední dva dny mi ale teče často krev z nosu. Dneska asi 6× za den. Máte někdo podobné zkušenosti? Mám to nějak resit, jít na pohotovost, ORL nebo je to normální?
Urcite zajdi k obvodnimu a porad se, muze to byt tlakem, nebo cevami, krev je v tele ve vecsim mnozstvi kvuli mimcu..
Tak se urcite porad, at zbytecne neprichazis o cervene krvinky a zelezo.. ![]()
@Dannylinka píše:
@BaraRed @Asijetotu Holky, přeji spoustu sil a ať se brzy dockate zdravého miminka
Dekuji. ![]()
Holky,je mi líto těm,co to nevyslo,ale příroda určitě ví,co dělá
držte se !
Já jsem dneska 7+1 a vve čtvrtek jdu taky na utz,tak jsem zvědavá,jak to vypadá. Bude tu mít ještě někdo dvojčata??
@Smoulinka21 Tak to jsme na tom stejně
Já jsem dnes 6+6 a termín podle MS mám taky konec června nebo začátek července. Ty už máš kontrolu za sebou? Já jdu na první až příští týden. To je hrůza to čekání
Jinak mi taky vůbec nic není,jen citlivější bradavky.
@BaraRed @Asijetotu je mi to líto holky. Také vám přeji brzy znovu // a zdravá miminka ![]()
@BaraRed @Asijetotu To je mi moc líto
Je mi z toho smutno, holky posílám Vám hodně síly a nebojte, brzo můžete být znovu těhotné. Už jsem četla víc diskuzí, že třeba v srpnu potratily a teď jsou už těhotné. Přeji hodně štěstí ![]()
@Krjan píše:
Holky mám dotaz. Jsem na konci devátého tydne. Je mi teda hrozně špatně. Celý den zvracim, ale to jsem si celkem zvyklaPoslední dva dny mi ale teče často krev z nosu. Dneska asi 6× za den. Máte někdo podobné zkušenosti? Mám to nějak resit, jít na pohotovost, ORL nebo je to normální?
Ahoj, jsem teď na konci 10. týdne a před týdnem jsem měla také problémy s krví při smrkání skoro celý týden (ale že by mi přímo tekla, to ne), od cca 7. týdne až skoro doteď opravdu hodně smrkám, je to tím překrvením. Mě ta krev tento týden už celkem přestala, ale smrkání se asi nezbavím (prý je to normální) + jsem začala dle potřeby brát půl pilulky železa GlobiFer forte a nemůžu si ho vynachválit, do 10 min přestávám být unavená a od té doby se mi i zlepšila ta krev při smrkání.
@BaraRed @Asijetotu
Holky je mi to líto, ale nevěste hlavu. Já jsem potratila ted v srpnu, a po první MS jsem otěhotněla znovu. Neříkám, ze je to teď jednoduché, v hlavě to asi budete mít pořad, ale důležité je ze Vám to s partnerem jde a to miminko proste jednou bude. Tak hlavu vzhůru
Posílám hodně sil ![]()
@Dannylinka ty jo závidím ti že už to ví ředitelka já nemám problém to říct komukoliv ale právě ředitelce jo. Mám z no normálně vítr natož při oznamování tohoto, když jsem právě v červnu řekla že neplanuji rodinu už rozšiřovat. Loni odešli 2 holky na mateřskou a já jsem tu teprve 2,5 roku. No bojím se toho moc a musím najít nějakou vhodnou chvilku. Vidět to bude určitě brzy když čekám už třetí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat