Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jasna.s píše:
Holky a jak se dělá ta cytologie? Mi to nikdy nedělali, k čemu je to dobré?
Ahoj cytologie se dela prevazne u preventivky, je to vzorek z krcka delohy..To se bere pak na vysetreni do labaku
Aby vedeli, ze jse vse v poradku a nejsou nejake negativni zmeny na krcku.. ![]()
@mimka678 děkuji a taky gratuluji. Já jdu 19.11.
24.11. Je sobota ne?
@simiren já jsem stejný termín asi podle tvého termínu porodu. Předpokládám, že jsi z Ostravy
já teda nejdu do Polanky, jdu na fakultku, krev mám ve 12. Týdnu a screening ve 13. Ty to máš ok ve 12. Týdnu, akorát jsem četla, že když je krev i ultrazvuk jeden den, tak výsledky můžou být nepřesné…
Příspěvek upraven 06.11.18 v 07:43
Dobré ránko, holky já dneska nespala snad od dvou do pěti,hrůza. A v sedm budíček kvůli malýmu,tak se dopripravi a můžu ještě vegetit ![]()
Já jdu ve čtvrtek na kontrolu,tak už aby to taky bylo…
@mimka678 A jo, u nás se tomu říká normálně jen „stěr“
Pod pojmem cytologie si představim prostě jen buněčné vyšetření. To mi dělal někdy v 5. týdnu, takž už to mám za sebou.
Čau holky, tak jsem zase začala špinit s kusy. Nemáte některá zkušenost? ![]()
Holky, už jste četly https://ct24.ceskatelevize.cz/…od-roku-2020 ? Snad se nás to bude taky týkat… ![]()
@Dannylinka gratulujem! Krasna fotecka! Ja by som dnes mala byt 10+5 a tiez mi uz nic nie je. Citim iba prsia a obcas podbrusok. A na prvy screening idem 19.11. Dakujem za tvoj prispevok aj fotku. Ukludnilo ma to a potesilo tiez! ![]()
@Asijetotu píše:
Holky nestraste. Já už to mám potvrzené. Jak krvácením se vším všudy tak už mi skoro zmizela i druhá čárka z testu. Ve středu jdu na kontrolu kde doufám už řekne že je všechno pryc a budu to moct v sobě uzavřít. I když jsem věděla že tohle může kdykoliv nastat,stejně jsem to obrecela a.jeste mi není úplně ok.. kéž by to podruhé vyšlo už jak má..
Poprve jsem dostala MS v 5+3 a otehotnela jsem 3 mesice na to a to se povedlo a ted zas MS v 5+4 tak doufam, ze ted se to zas povede ![]()
@Dannylinka píše:
@mimka678 děkuji a taky gratuluji. Já jdu 19.11.24.11. Je sobota ne?
Dekuji take a ano, je to sobota, dr.ma hodne terminu a slouzi v nemocnici, tak mne objednal tam
Jak se citis a co spineni?Beres porad Utros? ![]()
@jasna.s píše:
@mimka678 A jo, u nás se tomu říká normálně jen „stěr“Pod pojmem cytologie si představim prostě jen buněčné vyšetření. To mi dělal někdy v 5. týdnu, takž už to mám za sebou.
Ano, to je odborny termin
Tak to mas za sebou, mne to jeste jen ceka a neni to prijemne nejak to porad citim..Jinak jak se citis a co mas nove? ![]()
@CarmenHa píše: Čau holky, tak jsem zase začala špinit s kusy. Nemáte některá zkušenost?
Ahoj, tak to nic moc..A kdy to zaclo?Mas i bolesti?Zajdi si hned k dr.neni to sranda..Moc drzim pesti.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat