Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5331
5.11.18 16:15

Děkuju holky. Je to krásný pocit. Jen kdyby taťka (dedecek) na tom byl lépe. Bojím se, aby vůbec ve čtvrtek (kdy má narozeniny) tuto informaci vnímal. Několik let se těší, po dvou letech snažení se povedlo a teď je na tom takhle :(

• načítám...
Anonymní
5.11.18 16:18

Ahoj holky, taky bych k Vám mohla patřit, ale nevím, jak vše dopadne. Mám za sebou 4 antibiotika, 1 rentgen, 1 CT, 2 punkce dutin. Zítra a středu poté další punkce. Ve středu možná hrozí operace pod narkozou. Jsem v 8.týdnu, za mnou jeden zamlkly potrat a mám doma 2,5 letého syna. Jen Vám chci říct, abyste u sebe neřešily blbosti, v prvním trimestru nic neovlivníte, hlavně se nestresujte. Příroda si dělá přirozenou selekci sama. Musíte věřit, že vše dobře dopadne a když ne, tak to tak mělo být. Držím všem palce P. :srdce:

• Upravit
5331
5.11.18 16:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky, taky bych k Vám mohla patřit, ale nevím, jak vše dopadne. Mám za sebou 4 antibiotika, 1 rentgen, 1 CT, 2 punkce dutin. Zítra a středu poté další punkce. Ve středu možná hrozí operace pod narkozou. Jsem v 8.týdnu, za mnou jeden zamlkly potrat a mám doma 2,5 letého syna. Jen Vám chci říct, abyste u sebe neřešily blbosti, v prvním trimestru nic neovlivníte, hlavně se nestresujte. Příroda si dělá přirozenou selekci sama. Musíte věřit, že vše dobře dopadne a když ne, tak to tak mělo být. Držím všem palce P. :srdce:
:* hezky napsane. držím palce.
  • načítám...
21681
5.11.18 17:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky, taky bych k Vám mohla patřit, ale nevím, jak vše dopadne. Mám za sebou 4 antibiotika, 1 rentgen, 1 CT, 2 punkce dutin. Zítra a středu poté další punkce. Ve středu možná hrozí operace pod narkozou. Jsem v 8.týdnu, za mnou jeden zamlkly potrat a mám doma 2,5 letého syna. Jen Vám chci říct, abyste u sebe neřešily blbosti, v prvním trimestru nic neovlivníte, hlavně se nestresujte. Příroda si dělá přirozenou selekci sama. Musíte věřit, že vše dobře dopadne a když ne, tak to tak mělo být. Držím všem palce P. :srdce:
:hug: :hug: :kytka:
  • načítám...
Anonymní
5.11.18 18:29
@Anonymní píše:

Ahoj, já sem psala už dřív jako anonym. Od začátku mi špatně sílil těhotenský test, hcg nestoupalo jak mělo. Na utz dutinka. Dostala jsem zánět zubu, antibiotika. Teď jsem 8tt a začala jsem špinit, teď už i krvácím. Nic mě nebolí, ale těhotenství v háji.

• Upravit
62
5.11.18 19:23

@Dannylinka jeeee to je hezká fotecka. Moc gratuluju :kytka: … tobě taky nic není ?? Já kromě prsou jsem úplně v pohodě … :nevim: :think: :D

• načítám...
Anonymní
5.11.18 19:55
@Anonymní píše:
Ahoj, já sem psala už dřív jako anonym. Od začátku mi špatně sílil těhotenský test, hcg nestoupalo jak mělo. Na utz dutinka. Dostala jsem zánět zubu, antibiotika. Teď jsem 8tt a začala jsem špinit, teď už i krvácím. Nic mě nebolí, ale těhotenství v háji.

To mě moc mrzí, ale lepší než kdyby mělo mimi postižení. Dej se hlavně brzy do pořádku. Hlavní je, že jsi mohla otěhotnět. Teď to bolí, ale časem se určitě podaří. Polovina holek v mém okolí si tím taky prošla a mají teď zdravé děti. Jen o tom málokdo mluví. Přeji hodně sil. P. :hug:

• Upravit
Anonymní
5.11.18 20:23
@Anonymní píše:
To mě moc mrzí, ale lepší než kdyby mělo mimi postižení. Dej se hlavně brzy do pořádku. Hlavní je, že jsi mohla otěhotnět. Teď to bolí, ale časem se určitě podaří. Polovina holek v mém okolí si tím taky prošla a mají teď zdravé děti. Jen o tom málokdo mluví. Přeji hodně sil. P. :hug:

Děkuji :hug: Já už děti mám. Ale mám nového přítele a ten děti nemá, je to naše čtvrté těhotenství a zatím nic :( Tobě přeji také ať je vše v pořádku :hug:

• Upravit
130
5.11.18 20:52

Také hlásím,že utz proběhl v pořádku,jen teda neposlechla srdicko :roll: a jsem cca 7+4.jen mi dělala cytologii,ale pěkně bolela.ted mne bolí podbřišek jak na menzes, kurník,ráno budu špinit a i když vím,že je to z toho,tak budu vypleskla,zda je vše ok.
Holky já taky potratila třikrát, prostě jsem si smůlu vybrala a teď to bude jen dobre :jazyk:

• načítám...
120
5.11.18 20:57
@Lemur84 píše:
Znam to trikrat :?

Ja dvakrat, naposled pred asi 14 dnema. Byla jsem teda 5+ 4 takze jsem to vzala jako opozdenou MS a nikam jsem ani nesla.

• načítám...
3644
5.11.18 21:21
@olyvyeta píše:
Ja dvakrat, naposled pred asi 14 dnema. Byla jsem teda 5+ 4 takze jsem to vzala jako opozdenou MS a nikam jsem ani nesla.

Holky nestraste. Já už to mám potvrzené. Jak krvácením se vším všudy tak už mi skoro zmizela i druhá čárka z testu. Ve středu jdu na kontrolu kde doufám už řekne že je všechno pryc a budu to moct v sobě uzavřít. I když jsem věděla že tohle může kdykoliv nastat,stejně jsem to obrecela a.jeste mi není úplně ok.. kéž by to podruhé vyšlo už jak má..

• načítám...
13012
5.11.18 21:24
@Anonymní píše:

To mě mrzí koukám že snad každé páté tehu končí to je mazec :,(

• načítám...
3077
5.11.18 21:41

Holky a jak se dělá ta cytologie? Mi to nikdy nedělali, k čemu je to dobré? :think:

• načítám...
5331
5.11.18 21:45

@vice klid, taky mi cca v 7tt dělal cytologii. Spinila jsem jeden den.

@lol28 píše:
@Dannylinka jeeee to je hezká fotecka. Moc gratuluju :kytka: … tobě taky nic není ?? Já kromě prsou jsem úplně v pohodě … :nevim: :think: :D

Vůbec nic mi není. Ani prsa. Kromě menstruace nic. Méně chodím na velkou, ale to proto že mi nejde tolik pít jako předtím. Na tom musím zapracovat.

• načítám...
2368
5.11.18 22:19
@Dannylinka píše:
Ahoj holky. Jsem vysmátá jako lečo :mrgreen: 2denní zpoždění jsme dohnali o další 2 dny, takže 10+6, meri 36mm. Ve čtvrtek si jdu pro průkazku a na krev a měření. V pondělí jede na odběr před scr, kde mi pak řeknou termín scr. A za dalších 14 dní k obv.gyndr.
To to pak hezky utíká. Tak me obavy, když mi NIC není, byly plane. Držím vám ostatním taky palečky :palec:

Gratuluji :srdce: :hug: Taky jsem dnes byla a mimco povyrostlo,dalsi kontrola 24.11. :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100