Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5331
3.11.18 21:59
  • načítám...
malone.v
4.11.18 06:24

@Dannylinka já už mám maturanty, ale s těmi co mám já je to možná horší než s caparty :-D :-D věc, na kterou jsem během pracovní kariéry přišla: už nikdy na soukromou školu :-D.

@vice já na sobě zatím pozoruji jen malý přírůstek váhy (cca 2 kila) a to bude zřejmě tím, že jsem nucena jíst i když nechci :-D jinak je mi na zvracení. nejsem zvyklá vůbec takhle moc jíst, ale teď mě to nutí :-D. jinak na břiše není zatím nic vidět, možná je to tím špekem, co se mi tam teďka udělal :-D přes něj není nic vidět :-D je to holt znát, jak člověk přestane sportovat a navíc musí jíst a ležet :-)

• Upravit
12032
4.11.18 09:27
@vice píše:
Holky,prosím vás, máte taky už takovej pupek jako když spolknete půl melounu? Dokonce jedna strana je vypoulenejsi než druhá,i manžel si toho všiml.prijde mi to dost brzo na 7+6 :think: nebo jestli jak mám vytahany pupek z loňského tehu… 8o lidí se mne bez ostychu ptají,kdy cekam

Jj, taky mam pupek, tvare jak sysel…Musim porad jist jinak mi je zle a pak mi je asi zle z toho ze moc jim… :lol:

• načítám...
5447
4.11.18 10:53

Holky,to vás obdivuju,učitelky :lol: :lol: já bych asi na dnešní mládež neměla nervy :lol:

A mám na vás dotaz..trpíte některá na zácpu? Já chodím tam co tři dny a stojí to za to,asi budu muset jíst „jinak“ nebo nevím…

• načítám...
56
4.11.18 10:57

@sonci82 ano trpim, ja si aspon udělala režim každé ráno bílý jogurt at se děje co se děje. i když pak jdu třeba jednou za týden stolice neni tuhá ale kasovitá a neni to takový problém ze sebe dostat… omlouvam se všem kterým to vadi když to takhle napišu :kytka:

• načítám...
243
4.11.18 11:09

@sonci82 musím zaklepat zatím dobrý :D

• načítám...
194
4.11.18 11:09

Ahoj, zatím to není potvrzené od dr ale dle ms mi vychází termín porodu koncem června. Dnes bych měla být 6+0

• načítám...
5331
4.11.18 11:15

@sonci82 před otehotnenim jsem vypila min 1,5l vody. Nyní mi to moc nejde a to je chyba, musím na tom zapracovat. Nejdůležitější je pitny režim. Teď chodím za 2-3 dny, sice zatím netrpí, ale dobře to není.

• načítám...
3644
4.11.18 11:18

Ahoj. Jsem 7tt. V noci jsem začala krvácet a bolesti břicha jako při ms. Je mi jasné že jde o potrat. Jen se chci zeptat. Letěli byste hned na pohotovost? Bolesti nejsou tak hrozné,klasický průběh ms, ráda bych aby se tělo vycistilo samo. Bude stačit když si ráno zavolám na gyndu a domluvím se až zítra? Nebo mi vynadaji že jsem nejela na pohotovost? Mně to už přijde zbytecne,příroda se zařídila sama..

• načítám...
243
4.11.18 11:23

@Asijetotu to je mi. Moc. Líto, pokud by jsi krvacela. Opravdu hodně a bolesti byly nesnesitelné tak okamžitě jed, pokud to není urgentní tak určitě na kontrolu aby pak zjistily jestly se vyloučilo vše

• načítám...
243
4.11.18 11:24

@marca9 gratuluji :potlesk: tak pak dej vědět po. Kontrole, kdy půjdeš?

• načítám...
194
4.11.18 11:28

@Zuzu91 byla sem 1.11. na kontrole to sem byla 5+4 a plod 3,5mm. Protože sem nepatrně špinila tak mi nasadil utrogestan a za týden opět na kontrolu

• načítám...
688
4.11.18 11:41
@Asijetotu píše:
Ahoj. Jsem 7tt. V noci jsem začala krvácet a bolesti břicha jako při ms. Je mi jasné že jde o potrat. Jen se chci zeptat. Letěli byste hned na pohotovost? Bolesti nejsou tak hrozné,klasický průběh ms, ráda bych aby se tělo vycistilo samo. Bude stačit když si ráno zavolám na gyndu a domluvím se až zítra? Nebo mi vynadaji že jsem nejela na pohotovost? Mně to už přijde zbytecne,příroda se zařídila sama..

Ahoj, mam to same, jsem 6+4 tt. Neni receno, ze to musi byt nutne potrat. Co jsem si cetla, hodne maminek to tak melo a plod byl v poradku. Ja jdu zitra ke svemu lekari, at mi rekne, jak jsem na tom. Myslim, ze pokud neumiras bolesti, tak to pocka.

• načítám...
3644
4.11.18 11:50
@BaraRed píše:
Ahoj, mam to same, jsem 6+4 tt. Neni receno, ze to musi byt nutne potrat. Co jsem si cetla, hodne maminek to tak melo a plod byl v poradku. Ja jdu zitra ke svemu lekari, at mi rekne, jak jsem na tom. Myslim, ze pokud neumiras bolesti, tak to pocka.

Ahoj já dnes 6+5. Taky jsem četla nějaké příběhy že to dobře dopadlo. Ale taky vím jak to ty první měsíce je. A nedělám si žádné naděje. Tak aspoň nejsem divná že neletim na pohotovost. Ráno si zavolám na gyndu a domluvím se přímo tam. Tak přeji hodně štěstí ať ti to dobře dopadne :srdce: já dnes nevylezu z gauče, jsem zachumlana pod dekou,udělám si čaj a budu odpočívat..

• načítám...
21681
4.11.18 12:03

@Asijetotu :hug: :hug: :hug: to me moc mrzi

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky