Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dannylinka já už mám maturanty, ale s těmi co mám já je to možná horší než s caparty
věc, na kterou jsem během pracovní kariéry přišla: už nikdy na soukromou školu
.
@vice já na sobě zatím pozoruji jen malý přírůstek váhy (cca 2 kila) a to bude zřejmě tím, že jsem nucena jíst i když nechci
jinak je mi na zvracení. nejsem zvyklá vůbec takhle moc jíst, ale teď mě to nutí
. jinak na břiše není zatím nic vidět, možná je to tím špekem, co se mi tam teďka udělal
přes něj není nic vidět
je to holt znát, jak člověk přestane sportovat a navíc musí jíst a ležet ![]()
@vice píše:
Holky,prosím vás, máte taky už takovej pupek jako když spolknete půl melounu? Dokonce jedna strana je vypoulenejsi než druhá,i manžel si toho všiml.prijde mi to dost brzo na 7+6nebo jestli jak mám vytahany pupek z loňského tehu…
lidí se mne bez ostychu ptají,kdy cekam
Jj, taky mam pupek, tvare jak sysel…Musim porad jist jinak mi je zle a pak mi je asi zle z toho ze moc jim… ![]()
Holky,to vás obdivuju,učitelky
já bych asi na dnešní mládež neměla nervy ![]()
A mám na vás dotaz..trpíte některá na zácpu? Já chodím tam co tři dny a stojí to za to,asi budu muset jíst „jinak“ nebo nevím…
@sonci82 ano trpim, ja si aspon udělala režim každé ráno bílý jogurt at se děje co se děje. i když pak jdu třeba jednou za týden stolice neni tuhá ale kasovitá a neni to takový problém ze sebe dostat… omlouvam se všem kterým to vadi když to takhle napišu ![]()
Ahoj, zatím to není potvrzené od dr ale dle ms mi vychází termín porodu koncem června. Dnes bych měla být 6+0
@sonci82 před otehotnenim jsem vypila min 1,5l vody. Nyní mi to moc nejde a to je chyba, musím na tom zapracovat. Nejdůležitější je pitny režim. Teď chodím za 2-3 dny, sice zatím netrpí, ale dobře to není.
Ahoj. Jsem 7tt. V noci jsem začala krvácet a bolesti břicha jako při ms. Je mi jasné že jde o potrat. Jen se chci zeptat. Letěli byste hned na pohotovost? Bolesti nejsou tak hrozné,klasický průběh ms, ráda bych aby se tělo vycistilo samo. Bude stačit když si ráno zavolám na gyndu a domluvím se až zítra? Nebo mi vynadaji že jsem nejela na pohotovost? Mně to už přijde zbytecne,příroda se zařídila sama..
@Asijetotu to je mi. Moc. Líto, pokud by jsi krvacela. Opravdu hodně a bolesti byly nesnesitelné tak okamžitě jed, pokud to není urgentní tak určitě na kontrolu aby pak zjistily jestly se vyloučilo vše
@Zuzu91 byla sem 1.11. na kontrole to sem byla 5+4 a plod 3,5mm. Protože sem nepatrně špinila tak mi nasadil utrogestan a za týden opět na kontrolu
@Asijetotu píše:
Ahoj. Jsem 7tt. V noci jsem začala krvácet a bolesti břicha jako při ms. Je mi jasné že jde o potrat. Jen se chci zeptat. Letěli byste hned na pohotovost? Bolesti nejsou tak hrozné,klasický průběh ms, ráda bych aby se tělo vycistilo samo. Bude stačit když si ráno zavolám na gyndu a domluvím se až zítra? Nebo mi vynadaji že jsem nejela na pohotovost? Mně to už přijde zbytecne,příroda se zařídila sama..
Ahoj, mam to same, jsem 6+4 tt. Neni receno, ze to musi byt nutne potrat. Co jsem si cetla, hodne maminek to tak melo a plod byl v poradku. Ja jdu zitra ke svemu lekari, at mi rekne, jak jsem na tom. Myslim, ze pokud neumiras bolesti, tak to pocka.
@BaraRed píše:
Ahoj, mam to same, jsem 6+4 tt. Neni receno, ze to musi byt nutne potrat. Co jsem si cetla, hodne maminek to tak melo a plod byl v poradku. Ja jdu zitra ke svemu lekari, at mi rekne, jak jsem na tom. Myslim, ze pokud neumiras bolesti, tak to pocka.
Ahoj já dnes 6+5. Taky jsem četla nějaké příběhy že to dobře dopadlo. Ale taky vím jak to ty první měsíce je. A nedělám si žádné naděje. Tak aspoň nejsem divná že neletim na pohotovost. Ráno si zavolám na gyndu a domluvím se přímo tam. Tak přeji hodně štěstí ať ti to dobře dopadne
já dnes nevylezu z gauče, jsem zachumlana pod dekou,udělám si čaj a budu odpočívat..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat