Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo holky a jak se tu někdo ptal,jak brát ten ugesteron,jestli vaginálně nebo normálně…Mně řekl doktor,ať ho užívám vaginálně,že tím se vyhnu vedlejším účinkům. Pokud bych ho polykala, tak bych prý mohla mít zavrate,být malátná,stavy na omdleni atd ![]()
@sonci82 píše:
Holky,takže to vypadá,že se nám chytly obě embrya![]()
srdeční akce byla vidět u obou,jen teda jedno je menší,druhé větši. Ještě jdu příští čtvrtek do CARu a pak mě zřejmě už přehodí na gyndu
Super ![]()
Ahoj holky jsem v 8 týdnu tehu. Srdíčko bije tak snad vše dotáhnu až do konce. Ale mám hrozný nevolnosti. Každý den zvracim a stavy jak po kocovine. Jinak vše ok. Termín mám na 17.6.Tak je super že jse snad vyhnem toho horka. ![]()
@CarmenHa Heh, tak já to synovi ještě neříkala. Jen takové náznaky, jestli by chtěl malé miminko, a to se pak ptal, kde to miminko je ![]()
@Pepus124 ty jo to je zvláštní jak to. Počítají já sem 8+3 a termín mám 9.6.. Taky sem. Říkala. Díky bohu že se výhonů vedru
@Zuzu91 no to je zvláštní vid. Tak to nevím jak to počítají. Možná podle velikosti plodů nebo nevím. Třeba jsem blbě slyšela to je u mě taky možný. Já měla radost ze je tam srdíčko tak možná jsem to preslechla. ![]()
@jasna.s taky jsem mu to neříkala, jen se ptala, jestli by chtěl miminko a prej neeeeee. ![]()
@Pepus124 podle velikosti plodu mi spočítala týdny ale. Není to spíš poslední MS? Protože díky kalkulace mi to tak taky vyšlo… By mě zajímalo… Budeme mít první tak nasávám informace ![]()
A tady nikdo jiný s dvojčaty není? ![]()
Já sice mám doma 9ti letaka a říkala jsem mu tuhle,že musí na mě dávat pozor a aby mi nekopnul a tak,když si pak třeba šedá na gauč vedle mě a je takový hrrr…a že uvidíme kolik jich tam bude a tak,že dneska půjdu na ultrazvuk. A odpoledne přišel ze školy a svačime a najednou z něj vypadne,tak jak to dopadlo? Tak říkám dvě…hm,to bude prý sranda ![]()
Tak oni se asi určují dva termíny,jeden podle poslední ms a druhý podle utz ve 12tt. ale samozřejmě některé plody můžou být větší,pak se to motá…
S malým jsem měla termín 25.1. a rodila 23.1., a to bylo určený podle poslední ms a přitom obuv byla brzo,někdy kolem 10.dne
@sonci82 je fakt že každému roste prcek jinak, schválně se zeptám za 3 týdny dr jak to je ať vím. Ale je fakt že sem se trefila skoro. Přesně MS sem. Měla 2.9. Ovu 19,20 a když sem. Sla. K. Dr měla sem. Napsáno 7+5 a ona spočítala podle utz 7+3 ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat