Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dannylinka píše:
@mimka678 před otehotnenim pouze kojeneckou vodu a neslazeny ovocný čaj. Teď čaj, dzusiky
Ach jo, ja ty caje ted nemuzu porad mne natahuje..A voda bez bublinek taky..tak zkusim dzusy a nejake nealko nebo uz fakt nevim ![]()
@mimka678 píše:
Vitej s gratulujiTaky jsem dnes 7tt+6 a srdicko nam vcera bilo
A prvi i ja cekam..a tajim to, chci vydrzet do svatku, no pribiram a bojim se,ze to bude co chvile videt..
Kdy mas dalsi kontrolu a jak velke je mimco?
Děkuji za přivítání:hug: taky si přestávám být jistá, že to takovou dobu vydržím, mám snad poslední dvoje kalhoty ve kterých vydržím a taky myslím, že si někdo začne všímat, že na návštěvách a akcích opakovaně nepiju
na kontrole jsem byla asi před 10ti dny a dr říkal něco o 3mm, ale byla jsem trochu rozhozená, tak si nejsem jistá, další mám 19.11. tak budu dávat větší pozor
kdy máš ty další kontrolu? ![]()
@Saxaki píše:
Holky fakt by se to.mo navýšit i nám…dívejte
Tak to by byla příjemná zpráva ![]()
@dixi10 u mě už to ví ředitelka přes měsíc. Slíbila, že vydrží do scr a pak to všem oznámím. Takže to řeknu na konci listopadu, aby mohla veřejná začít hledat náhradu
@dixi10 píše:
Děkuji za přivítání:hug: taky si přestávám být jistá, že to takovou dobu vydržím, mám snad poslední dvoje kalhoty ve kterých vydržím a taky myslím, že si někdo začne všímat, že na návštěvách a akcích opakovaně nepijuna kontrole jsem byla asi před 10ti dny a dr říkal něco o 3mm, ale byla jsem trochu rozhozená, tak si nejsem jistá, další mám 19.11. tak budu dávat větší pozor
kdy máš ty další kontrolu?
No to ja taky, nevim co na sebe musim se jeste vtesnat do vseho,no uz je mi nepohodlne a knoflik rozepinam hned..
Fakt to do svatku bude videt, pocitala jsem to, tak to budem kolem 13ho tydne..
A ja to driv nechci rict, porad mam strach..
Vidim,ze taky jsi mimo na kontrole u dr.Ja si stejne malo pamatuju, no dalsi kontrola bude az 24.11.tak to je des to cekani..
Mas nevolnosti?Jist ti chutna?Mne vse smrdi.. ![]()
@mimka678 píše:
No to ja taky, nevim co na sebe musim se jeste vtesnat do vseho,no uz je mi nepohodlne a knoflik rozepinam hned..Fakt to do svatku bude videt, pocitala jsem to, tak to budem kolem 13ho tydne..
A ja to driv nechci rict, porad mam strach..
Vidim,ze taky jsi mimo na kontrole u dr.Ja si stejne malo pamatuju, no dalsi kontrola bude az 24.11.tak to je des to cekani..
![]()
Mas nevolnosti?Jist ti chutna?Mne vse smrdi..
Jj a na vánoce 15.týden cca, no uvidím. Já mám za prvé strach a za druhé mě to tajemství docela baví, chci si to ještě chvilku užít, než mi začnou všichni (rozuměj babičky a maminky) radit
no nezvracím, ale žaludek na vodě docela mám, nemůžu cítit kuřecí maso třeba, ale mnohem víc mě štve ta únava, jsem jak mátoha ![]()
@Dannylinka píše:
@dixi10 u mě už to ví ředitelka přes měsíc. Slíbila, že vydrží do scr a pak to všem oznámím. Takže to řeknu na konci listopadu, aby mohla veřejná začít hledat náhradu
Tak to jsi byla hodně rychlá, já asi tak nepospíchám, protože vím, že mám možnost pracovat i z domu, pokud bych musela během těhotenství doma zůstat a navíc nadřízeného vidím 1× za 14 dní na chvilku, tak se špatně něco sděluje, ale maximálně v prosinci půjdu s pravdou ven ![]()
@BaraRed píše:
Ahoj, ja nic moc, ze spineni se stalo krvaceni a tak si budu za chvili volat k doktorovi, abychom zjistili, jestli to odeslo a nebo co je se mnou spatne. Beru ten Duphaston a na radu jsem si poridila i Ascorutin, ale zmena zadna. Radsi jsem pripravena na nejhorsi, abych byla pripadne mile prekvapena. Tobe preju zdravicko a stesticko, at miminko v poradku donosis.
Ahoj. Můžu se zeptat jak jsi nakonec dopadla?
@dixi10 píše:
Jj a na vánoce 15.týden cca, no uvidím. Já mám za prvé strach a za druhé mě to tajemství docela baví, chci si to ještě chvilku užít, než mi začnou všichni (rozuměj babičky a maminky) raditno nezvracím, ale žaludek na vodě docela mám, nemůžu cítit kuřecí maso třeba, ale mnohem víc mě štve ta únava, jsem jak mátoha
Kdyz jsem to zpocitala, tak mi vyslo kolem Vanoc nejaky 13ty tyden, tak nevim
To je obdobi na screening tusim
I ja to radeji nechci rict, nesnazim ty kecy, jak se vsichni do vseho staraji a radi ti co a jak a pritom sama vis,co je pro tebe nejlepsi a co ti vyhovuje
Stejne v tom case uz budeme mit brisko vypukle dost..Je to proste tak, deloha se zvecsuje a to uz nezakryjeme
No a taky nezvracim, no jen mi je spatne..kdyz neco citim,nebo nejim a pak i kdyz jim..
Jsem zvedava, jak dlouho to potrva..
![]()
ahoj, pokud vše dobře dopadne, tak jsem teď v 7mém týdnu, takže podle mých výpočtu porod konec června/začátek července…
PS: zdá se vám, že jste někdy taky tak unavené? To je asi můj jediný příznak
plus citlivější prsa ještě
@Asijetotu píše:
Ahoj. Můžu se zeptat jak jsi nakonec dopadla?
Ahoj, bohuzel jsem potratila, budu ted cekat do patku, jestli to neodejde samo a kdyz ne, tak pujdu na revizi. ![]()
@BaraRed píše:
Ahoj, bohuzel jsem potratila, budu ted cekat do patku, jestli to neodejde samo a kdyz ne, tak pujdu na revizi.
Tak to mě mrzí. Já to samé. Akorát to odešlo už včera,od té chvíle už žádné bolesti a krvácení jako slabší ms. Volala jsem doktorce, byla moc milá tak zítra jdu na kontrolu a jen si přeju aby tam už nic nebylo..tak se drz ![]()
@Asijetotu píše:
Tak to mě mrzí. Já to samé. Akorát to odešlo už včera,od té chvíle už žádné bolesti a krvácení jako slabší ms. Volala jsem doktorce, byla moc milá tak zítra jdu na kontrolu a jen si přeju aby tam už nic nebylo..tak se drz
To je mi lito.
Tak hodne stesticka, at nemusis na revizi, ja z ni mam celkem strach.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat