Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@tulinka84 píše:
@Asijetotu Já nakonec potratila taky sama minule úterý doma a už je vše pryc a už ani nekrvacim. Ale bolest to byla hrozná. Drž se
To mě mrzí. To jsme se tu teda sesla parta
no nic. Je to život a musíme dal bojovat. Já dnes byla na kontrole a vše je pryč tak jsem ráda aspoň za to a už si to v sobě začínám pomalu uzavírat a připravovat se na další start. Přeju všem moc zdravíčka ![]()
@Asijetotu Také přeji hodně zdravíčka.
Jinak holky, když se tady bavíte o cvičení, tak jsem uvažovala nad plaváním pro těhotné a cvičením pro těhotné a ty, které jste u pojišťovny 205 tak je program Manažerka mateřství, kdy nabízí 1500 Kč na tyto pohybové aktivity pro těhotné, vyšetření a pak i poporodní péči. Podmínka je mít už těhotenskou průkazku a když byste si vyčerpaly příspěvek už letos, tak nemůžete čerpat následující rok, takže já si to nechám na leden a od ledna budu někam chodit. Do té doby budu cvičit doma, pokud mi to doktor dovolí ![]()
@Veerousek no já chtěla taky ale když sem. Četla ty názory tak jich bylo více negativních než pozitivních, je to spadova nemocnice kraje takže vše se sjíždí tam a prý jak na běžícím pase, jako pokud by mi hrozilo nějaky dřívější porod nebo cokoliv tak volím Olomouc protože je nejvybavenejsi a novorozencke mají vychytané víc než ostatní menší nemocnice…
@Zuzu91 Právě jsem hodně slyšela, že je značný rozdíl soudit nemocnici jako takovou a pak zvlášť na porod, ještě uvidím, tak jsem četla skvělé recence, ale váhám no… ![]()
@Asijetotu aspoň nemusíme na revizi a kdy se začnete zase snažit? Já až po druhé MS ![]()
@tulinka84 píše:
@Asijetotu aspoň nemusíme na revizi a kdy se začnete zase snažit? Já až po druhé MS
Jsem rada, ze jsi v poradku a rezive nebyla nutna
Preji hodne zdravicka at se zadari, jak si prejes ![]()
Už jsem v čekárne, žaludek stažený strachem, čekám jestli se tu nezkacim, už ať je to za mnou a vím verdikt
@Zupina píše:
Už jsem v čekárne, žaludek stažený strachem, čekám jestli se tu nezkacim, už ať je to za mnou a vím verdikt
Myslim na tebe…
@baruanny ja zatim 9tt a vaha se drzi, ale dost se divim, protoze do sebe stale neco cpu
![]()
@Siesta1 ja se snazim premlouvat k protahování doma, ale jsem hrozne utahana a mota se mi hlava kvuli nizsimu tlaku.. snad v druhem bude hej a hned se na neco pro tehule vrhnu ![]()
Holky je taaaaam a má už i srdíčko
to je mazec na to že min týden Dr nic neviděl. Vše je ok i je dobré usazené, daleko od jizvy já jsem tak šťastná. Jsem dle utz 6+2 s 6+6 dle velikosti žloutkového váčku. 28.11. jdu na skrinink na krev. Jdu oslavovat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat