Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jasna.s píše:
no, se trochu bojím, že ne. Nikde se tam nepíše, že by se to mohlo navýšit i zpětně… Nám už tou dobou poběží podle starého výměru
Holky manžel to celý prostudoval a říkal, že na to dosáhnu
takže asi to bude platit i pro nás
teda doufám ![]()
@Saxaki juuuuuuu to by bylo bezva, manžel už teď stresuje jak to zvládneme když nám příjem o tolik klesne
Ty jo vy jste všichni už 10tydnu a já teprve 6+4 takže pořád nemam žádnou jistotu. Zítra jdu teprve k Dr. Min týden vůbec nic neviděl tak snad tam bude aspoň bublinka. Vypadá to že je mladší a TP se posune i když malý se narodí stejně dřív protože mě čeká 3ti císař
@Zupina nejsi jediná
já jsem dle ms 7+1 ale podle utz je mimi mladší asi o 5 dní… na utz a vyšetření jdu příští čtvrtek
zitra budu drzet palce ![]()
Ahoj holky,
tak se taky připojuji k vám do skupinky. Nyní jsem v 8+0, termín porodu mám 18.6. Hned na začátku jsem cítila bolest prsou, která pořád trvá. Výhodou je jejich zvětšení
Občas mám bolesti jako při menstruaci, ale ne zas tak hrozné. A minulý týden se přidala menší ranní nevolnost, naštěstí bez zvracení. Od včerejška je ta nevolnost celodenní, takže toho do sebe opravdu moc nenarvu - přesnídávka s rohlíkem to jistí. A taky jsem odpoledne šíleně utahaná. Odpoledne si musím dát kafe, jinak bych asi nepřežila. Za 14 dní jdu na kontrolu a už bych měla dostat těhotenskou průkazku
Jsem ráda, že jsem našla tuto skupinu, protože zatím to úspěšně tajím - jen přítel to ví. Rodině to chceme oznámit na Vánoce. Snad to vydržím ![]()
@Katuska26 Jsem z Bílovce
V Polance to takto dělají v jeden den, ráno brzy krev a ultrazvuk v pozdějších odpoledních hodinách. Sestra tam na screeningu byla loni a měla to stejně. Tak snad to bude v pořádku. Oni si během dne zjistí výsledky krve a odpoledne doplní ultrazvukem a hned bych měla vědět výsledek. Čím by to mohlo být nepřesné, když je to v jeden den, tam nepsali?
@marca9 jeeee ahoj vítej tu známe se z tématu sex 3 dny před ovulaci ![]()
@Zuzka2016 píše:
@Zupina nejsi jedinájá jsem dle ms 7+1 ale podle utz je mimi mladší asi o 5 dní… na utz a vyšetření jdu příští čtvrtek
zitra budu drzet palce
Taky jsem jenom 7tt+6..Zadny desaty.. ![]()
@Zupina píše:
Ty jo vy jste všichni už 10tydnu a já teprve 6+4 takže pořád nemam žádnou jistotu. Zítra jdu teprve k Dr. Min týden vůbec nic neviděl tak snad tam bude aspoň bublinka. Vypadá to že je mladší a TP se posune i když malý se narodí stejně dřív protože mě čeká 3ti císař
Já jsem měla prcka před 14 dny podle utz o 2 dny menšího. Včera už byl o pět dní starší, dohnal to. Dnes začínám 12tt
@Dannylinka píše:
@Sasori dockate@Sam4077 stěr by měl být asi vatickou, ale cytologie- ti odstipne kousek vzorku. Snad si to taky myslím dobře. @mimka678 držím palečky.
@jasna.s prý minulé říkali, že i zpětně. Stejně jako tomu teď bylo u dvojčat.
Jj, taky myslim tak jak si napsala o te cytologii
A dekuji, uz musime verit,ze hezky mimca porostou a budou zdrave
Holky co pijete, mne nic nechuti.. ![]()
ráda bych se připojila do skupiny, dnes jsem 7+6, takže termín červen
první dítě
mám za sebou 2 kontroly, na poslední bylo vidět
, před rodinou zatím úspěšně tajíme, ale měla jsem ploché břicho a teď si připadám i vypadám nafouklá, hlavně večer, tak nevím jestli to dáme do vánoc ![]()
Noo, me cekaji jeste dva dny stresu jestli doktorka to dite najde nebo zadne neni. Kazdopadne je mi cim dal vice na zvraceni, mam nocni desy z toho vseho. Uprimne, uz ani nebudu mit radost jestli ho najde, cely ten pocit z tehotenstvi mam zkazenej. Nejdriv potrat v lednu, ted nejdriv mimodelozni coz se nepotvrdilo a o tyden pozdeji prazdny vacky. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat