Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
8.11.18 08:52
@Berulina2503 píše:
Ahoj holky :kytka: Pořád Vás tady průběžně pročítám, jak se vám daří a tak :* Všem, co máte po potratech - je mi to líto, ale hlavu hore, taky to mám už za sebou a jdeme dál. Akorát se mi teda asi rozhodolil cyklus. Měla jsem pravidelně MS cca 5.nebo 6.den v měsíci, ale dneska už je 8.a nic, takže budu mít MS zřejmě jako když jsem začala potrat, tzn.někdy kolem 18.dne v měsíci. Což je na prd, byla jsem zvyklá na ten svůj harmonogram :mrgreen: jinak, jak jste řešily ty jména, já už od svých 10 let říkám, že až budu mít jednou dceru, bude to Viktorie, takže za mě mám jasno :srdce: pro kluka nevím, mám doma 5 letého Patrika, takže taky tvrdé jméno, jako mám já, chtěla bych tedy i pro dceru :oops: snad to vyjde. Uvidíme. Nevím teď ani, kdy mám ovulku :*

Ahojky, neboj cyklus se srovna uzivej sypany caj z kontryhele a rebricku ;) Chce to cas, nas to rozhozene :?
Viktorie je fajn, muze se oslovovat ruzne i zdrobneninou tak to je i prakticke jmeno :D Patrika mam bratrance, kdysy se mi libila Patricie ;) :srdce:

• načítám...
473
8.11.18 09:08

@mimka678
Přítel se mooc těší. Má rád děti. Já teda ještě moc nebyla rozhodnutá hned do toho tak skočit, ale na druhou stranu, až bych měla stoprocentní jistotu, bylo by mi 50 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zrovna když jsem si dělala těhotenský test, tak jsme byli hodně pohádaní a já se rozbrečela.
No jsem fakt zvědavá na ty reakce kolem. Je to zvláštní pocit nikomu neříct. Ani kamrádce, rodině, sourozenci… A to jsem taková užvaněná :lol:
Docela dost mě zlobila imunita, mnoho zdravotních problémů, tak snad to s miminkem zvládneme :D

• načítám...
2368
8.11.18 09:15
@Siesta1 píše:
@mimka678
Přítel se mooc těší. Má rád děti. Já teda ještě moc nebyla rozhodnutá hned do toho tak skočit, ale na druhou stranu, až bych měla stoprocentní jistotu, bylo by mi 50 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zrovna když jsem si dělala těhotenský test, tak jsme byli hodně pohádaní a já se rozbrečela.
No jsem fakt zvědavá na ty reakce kolem. Je to zvláštní pocit nikomu neříct. Ani kamrádce, rodině, sourozenci… A to jsem taková užvaněná :lol:
Docela dost mě zlobila imunita, mnoho zdravotních problémů, tak snad to s miminkem zvládneme :D

No vidis, tak to je dulezite, ze se tesi a ma rad deti ;) :palec: Zrejme to tak melo byt, jinak by ses neodhodlala zrejme :lol: Taky to drzim v tajnosti, nikdo to nevi, krome dr.a chlapa, rodina, kamosky nic.. :think: Proste je clovek opatrny a nevim zda vydrzim dolevice svatku, kdyz uz ted mi roste brisko :) Imunita je oslabena tona je v tehu tak no, proto je potreba vitaminky, ovoce,zeleninku, vhodne bylinkove caje a odpocinek ;) Taky jsem prvni tydne byla hodne nemocna,uz je toto lepsi :) :srdce:

• načítám...
473
8.11.18 09:24

@mimka678
Do Vánoc je šíleně dlouhá doba, tak snad to mlčení zvládneme :D
Vitamíny užívám - zatím Hlívu ústříčnou s lactobacily, silná probiotika a taky jsem si koupila kyselinu listovou (produkt Pregnafolin) a večer si někdy dám hořčík.
Bylinkové čaje mám moc ráda, akorát jsem někde četla, že se s nimi má opatrně v těhotenství. Nenašla jsem snad žádnou bylinku, která by byla doporučována. Možná jen šípek by asi neměl vadit. O víkendu si chci jít nasbírat a usušit. A koupila jsem si nějaký dětský bylinkový čaj, to by snad nemělo uškodit.

• načítám...
2368
8.11.18 09:31
@Siesta1 píše:
@mimka678
Do Vánoc je šíleně dlouhá doba, tak snad to mlčení zvládneme :D
Vitamíny užívám - zatím Hlívu ústříčnou s lactobacily, silná probiotika a taky jsem si koupila kyselinu listovou (produkt Pregnafolin) a večer si někdy dám hořčík.
Bylinkové čaje mám moc ráda, akorát jsem někde četla, že se s nimi má opatrně v těhotenství. Nenašla jsem snad žádnou bylinku, která by byla doporučována. Možná jen šípek by asi neměl vadit. O víkendu si chci jít nasbírat a usušit. A koupila jsem si nějaký dětský bylinkový čaj, to by snad nemělo uškodit.

No to ano, do svatku je daleko, uz ted jsem podezrela, ze nepiju kavu ani zadne alko a vinecko jsem mela rada, ted ani pomysleni, fuj, zrejeme mi to zustane :D To mas hodne pripravku, ja mam Femibion a z casu nacas jsi vypiju magnezko, nebo dam Zinkorot :) Ano, caje jsou ne moc doporucovane, no koprivovy, medunkovy a rooibos se muzou ;) :srdce: Stridam do, ovocne me nechutnaji a zelenyx cerny se nesmi :nevim: Sipky mam taky doma, jen mi ted nechutnaji :D

• načítám...
473
8.11.18 09:39

@mimka678
Já bych teda bez kávy asi nevydržela. Teda je pravda, že jsem vždy byla zvyklá mít ke snídani a teď na ni nemám vůbec chuť. Ale po obědě si ji dát musím, jinak bych v práci usnula. Na alkohol nemám chuť, ale je pravda, že mi hodně chutná nealko pivo. Občas jsem si dala půlku malého piva a jednou i nějaký sladký likér na oslavě, ale to bylo jen malinko.
Taky jsem vyčetla, že roibos je v pohodě, tak jsem si ho koupila. Ovocný nemám vůbec ráda. A ten černý a zelený si výjimečně někdy dám, protože dřív jsem je měla hodně ráda. Co se snažím dodržovat, tak vybírám jen pasterizované mléčné výrobky.

• načítám...
2368
8.11.18 09:43
@Siesta1 píše:
@mimka678
Já bych teda bez kávy asi nevydržela. Teda je pravda, že jsem vždy byla zvyklá mít ke snídani a teď na ni nemám vůbec chuť. Ale po obědě si ji dát musím, jinak bych v práci usnula. Na alkohol nemám chuť, ale je pravda, že mi hodně chutná nealko pivo. Občas jsem si dala půlku malého piva a jednou i nějaký sladký likér na oslavě, ale to bylo jen malinko.
Taky jsem vyčetla, že roibos je v pohodě, tak jsem si ho koupila. Ovocný nemám vůbec ráda. A ten černý a zelený si výjimečně někdy dám, protože dřív jsem je měla hodně ráda. Co se snažím dodržovat, tak vybírám jen pasterizované mléčné výrobky.

Taky jsem pila kavu k snidani a ted ji nemuzu ani citit :lol: Mne to vyhovuje, aspon nemusim kofeinovat ;) Jj, ovocne se mi hnusi mam ted Bily caj a je lehsi a min teinu jako zeleny caj, ani kofeinu tolik nema :) Taky se snazim zdrave ale ted mi jen tak neco nechutna :think: No vcera jsem se nacpala hranolkama pekla jsem je v troube..Ach ty chute :lol:

• načítám...
3077
8.11.18 10:01

Zelený čaj je v pohodě, když se pije až druhý nálev, nebo slabší nálev (zalít třeba jen 70 C a nechat minutu), který neobsahuje tolik teinu. A na zvýšení tlaku nemám na výběr, když se mi z kávy natahuje.

• načítám...
2368
8.11.18 10:06
@jasna.s píše:
Zelený čaj je v pohodě, když se pije až druhý nálev, nebo slabší nálev (zalít třeba jen 70 C a nechat minutu), který neobsahuje tolik teinu. A na zvýšení tlaku nemám na výběr, když se mi z kávy natahuje.

Taky jsem to cetla, ze se prvni caj zalije a vylije az druhy se pije :) Fuj, taky me z kavy natahuje.. :?

• načítám...
180
8.11.18 10:14

Holky chci se zeptat, máte některá staršího partnera nad 40 let? Mám se Mimi narodí když mu bude 41 let a je z toho chudák na nervy, že si ho budou lidé plést s dědečkem. Podotýkám, že vypadá moc dobře, sportovec, moderní, já budu mít 35 let. Partner už má dítě z předchozího manželství, já také, společné jsem chtěla spíš já, ale partner nakonec souhlasil. No a teď je na nervy, že bude na třídních schůzkách nejstarší… Máte to doma taky některá?

• načítám...
115
8.11.18 10:14

@mimka678 @Siesta1 Holky, já byla teď v úterý na kontrole a protože jsem zvyklá pít ráno černý čaj (teď jsem pila ovocný a nemůžu se s tím vůbec srovnat) a taky mám hodně ráda kofolu, ptala jsem se na to doktorky. No u toho čaje na mě koukala jak puk, proč bych jako černý nemohla a o kofeinu mi řekla, že ten vůbec nic nedělá. A že nemám číst nesmysly na internetu a prostě si dát, na co mám chuť. :nevim: No mně je teď tak zle, že nemám chuť na nic. :D Ale k tomu černýmu čaji ráno jsem se teda vrátila a kofču si taky dávám v menší míře než dřív, protože mi pomáhá na ty nevolnosti. Takže bych to asi nehrotila.

• načítám...
12032
8.11.18 10:19
@Katuska26 píše:
Holky chci se zeptat, máte některá staršího partnera nad 40 let? Mám se Mimi narodí když mu bude 41 let a je z toho chudák na nervy, že si ho budou lidé plést s dědečkem. Podotýkám, že vypadá moc dobře, sportovec, moderní, já budu mít 35 let. Partner už má dítě z předchozího manželství, já také, společné jsem chtěla spíš já, ale partner nakonec souhlasil. No a teď je na nervy, že bude na třídních schůzkách nejstarší… Máte to doma taky některá?

43 a me bude 35 Manzelovi par mesicu po narozeni mmca 44.

• načítám...
2368
8.11.18 10:21
@Paola86 píše:
@mimka678 @Siesta1 Holky, já byla teď v úterý na kontrole a protože jsem zvyklá pít ráno černý čaj (teď jsem pila ovocný a nemůžu se s tím vůbec srovnat) a taky mám hodně ráda kofolu, ptala jsem se na to doktorky. No u toho čaje na mě koukala jak puk, proč bych jako černý nemohla a o kofeinu mi řekla, že ten vůbec nic nedělá. A že nemám číst nesmysly na internetu a prostě si dát, na co mám chuť. :nevim: No mně je teď tak zle, že nemám chuť na nic. :D Ale k tomu černýmu čaji ráno jsem se teda vrátila a kofču si taky dávám v menší míře než dřív, protože mi pomáhá na ty nevolnosti. Takže bych to asi nehrotila.

No vidis to a muj dr. rikal, ze kofein brzi vyvoj mimca a muze zpusobovat ve vecsim mnozstvi i potraty..Taky to bylo na netu od jinych dr.tak ja se toho drzim a radeji nic nepodcenuji, stejne pijeme, jime a dychame hodne nezdrave :think: Takze aspon trosku se chci uchranit jeste od dalsich tych negativnich veci :) To uz je na kazde z nas, jak se rozhodne, proste i kava existuje bezkofeinova, napr. nescafe a je fakt kavova ;)

• načítám...
241
8.11.18 10:25

@Katuska26 muj manzel je stejne stary jako tvuj partner, pro oba je to nase prvni.. A vek vubec neresi :lol: . Je to jen cifra a v dnesni dobe? Je to spise norma :)

• načítám...
546
8.11.18 10:30
@Paola86 píše:

No asi to tak bude, pac ja minuly tyden dr rikala, ze nezbracim, ale ze je mi po jidle blbe… no a on mi rika, tak si kupte colu, to zklidnuje zaludek.. ja na nej cucim a rikam a to se smi? A von se mi smal a rika, ze kdyz do ni nebudu lejt rum, tak ze jo :lol: no tal si davam treba sklenicku denne (ted ale uz pet dni ne…) jinak cerny caj piju normalne (tak 2× denne), kafe jsem si koupila domu bezkofeinovy a v praci si udelam tak jednou do tydne maly latte, alle tak tam kafe neni mnoho :lol:

Spis mam problem s jidlem… ze nemuzu tatarak a morsky ryby, s tim jsem se smirila… ale holky; ja mam TAKOVOU chut na naklados hermos… :P ale to se taky prej nesmi :roll: … pritom miminko si ho faaakt preje :oops: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100