Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, tak jsem doma z vyšetření
říkala, že je všechno v pořádku, miminko je tam kde má být a má už srdíčko, ukazovala mi, jak krásně tluče
je o týden mladší, takže nejsem 7+3 ale 6+2, ale ničemu to nevadí, prý to dožene. Na kontrolu mám přijít za 14 dní. ![]()
@CarmenHa no tak paráda! Gratujuji k srdíčku
a co to špinění? Neřekla ti k němu něco?
@Zuzka2016 říkala, že tam nic nevidí, ale že je to normální, ať se nebojím. Říkala, ať si koupím Ascorutin a beru 3tbl po dobu 14 dní.
@CarmenHa ty máš taky pěkny ultrazvuk, mě když ho dělala tak ji vyjelo. Tohle a doma se rozmohlo hele smouha ![]()
Ahojky, mohu se k vam pridat? Dnes jsem 7+5 vcera na UZ 8+1. Srdicko pekne tluce ![]()
@CarmenHa píše:
Ahoj holky, tak jsem doma z vyšetřeníříkala, že je všechno v pořádku, miminko je tam kde má být a má už srdíčko, ukazovala mi, jak krásně tluče
je o týden mladší, takže nejsem 7+3 ale 6+2, ale ničemu to nevadí, prý to dožene. Na kontrolu mám přijít za 14 dní.
GRATULUJI a pekne fotecky ![]()
@PavlínaK33 já jsem si je koupila. Kolem očekávané ms jsem měla ráno a večer žaludek na vodě. Tak jsem si vždy ráno než jsem vstala 5min cucala. Ale teď už je nepotřebuju.
@Zuzka2016 píše:
Tak s kým jsem si to tu notovala že nám není špatně???mě je dneska celý den tak zle!!!
![]()
![]()
ale hrozně! Mám chuť říct už tam budem?! Jako v porodnici?
@mimka678 zítra jak budu mít po kontrole hned napíšu
Ahojky, taky mi je uz spatne kazdy den
A uz mam problem i s cistenim zubu
Moc ti drzim palecky, at vse dobre dopadne na kontrole a tesim se na skvele zpravy
![]()
@CarmenHa píše:
Ahoj holky, tak jsem doma z vyšetřeníříkala, že je všechno v pořádku, miminko je tam kde má být a má už srdíčko, ukazovala mi, jak krásně tluče
je o týden mladší, takže nejsem 7+3 ale 6+2, ale ničemu to nevadí, prý to dožene. Na kontrolu mám přijít za 14 dní.
Gratuluji moc, krasne fotecky
![]()
@mimka678 píše:
Ahojky, taky mi je uz spatne kazdy denA uz mam problem i s cistenim zubu
![]()
Moc ti drzim palecky, at vse dobre dopadne na kontrole a tesim se na skvele zpravy
![]()
Kolikaty jsi tden? Me je tez zle nevim co mam jiat na mic nemam chut ani voda mi nechutna…
@CarmenHa Skvele! Gratuluju
Snad i zitra bude u me v 6+1 @Zuzka2016 me nebylo a postupne uz se decentne navaluje tak cekam kdy to vypukne ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat