Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak já beru jen listovku a jinak vitamíny žádné. Navíc po prvním trimestru se listovka už užívat nemusí,největší vliv má před od otěhotněním a první trimestr. Ale snažím se cpat do sebe ovoce,zelenina. Ještě by bylo lepší,kdyby mi to někdo naservíroval pod nos,ale to se asi nestane ![]()
U prvního tehu jsem taky brala jen listovku.
Ahoj holky.rada bych si s nekterou z vas psala.ale tady v ty diskuzi se ztracim ![]()
Termin mam na zac.cervna a jsem ted v 9.tydnu,tak kdyby jste nektera chtela sdilet vse kolem tehu soukrome,tak mi prosim pisni SZ.jsem z Prahy.diky ![]()
Taky beru Pregnafolin 800. Před rokem jsem ho dostala k Vánocům
od ségry, tak jsem ho konečně využila a už mám druhé balení. Před otehotnenim 2 roky listovku.
@Anonymní píše:
Teda, to se na mě nezlob, ale chudák manžel, já bych taky klidně brala víc dětí než tři, ale manžel nechce a tohle bych mu nedokazala udělat.AR
Ale on přeci věděl co dělá ne? Kdyby byl razantně proti tak to přece do mě nepustí, ale on byl spíš jen na vážkách a od začátku věděl že přes rok nic neberu a je to čistě na něm, takže já to jako podraz neberu
@Asijetotu holky vy jste to asi špatně pochopili nebo já to špatně napsala. tohle těhotenstvi není žádný podvod na manžela. Pravda moc se mu do toho nechtělo, že už je pohodlný a starý apod., Ale věděl jak já to mám a už před rokem jsme se dohodli že to bude záležet jen na něm a on se nebránil vícekrát a šel do toho sám, asi nečekal že to vyjde, ale vyšlo. Takže je mi trošku smutno jak jste mě tu odsoudili.
@Zupina píše:
@Asijetotu holky vy jste to asi špatně pochopili nebo já to špatně napsala. tohle těhotenstvi není žádný podvod na manžela. Pravda moc se mu do toho nechtělo, že už je pohodlný a starý apod., Ale věděl jak já to mám a už před rokem jsme se dohodli že to bude záležet jen na něm a on se nebránil vícekrát a šel do toho sám, asi nečekal že to vyjde, ale vyšlo. Takže je mi trošku smutno jak jste mě tu odsoudili.
Tak to nemáš podávat stylem, žes ho znásilnila a on se s tím musí smířit a ještě se tím v podstatě chlubit.
AR
@Anonymní píše:
Tak to nemáš podávat stylem, žes ho znásilnila a on se s tím musí smířit a ještě se tím v podstatě chlubit.AR
To je trochu přehnaný ne? Je to záležitost paní a nám do toho nic není a to, že si tu řekneme své pocity, své věci neznamená, že to budeme hodnotit. Ani jedna nevíme, jak to mají a jak to doopravdy bylo.....
@malone.v každý den, ale naštěstí 6adne zvracení, pomáhá mi jist víckrát menší porce… Jak se nenajim okamžitě se žaludek oziva jak kdybych měla jít zvracet ale nic. Jsem 8tt
@Anonymní píše:
Tak to nemáš podávat stylem, žes ho znásilnila a on se s tím musí smířit a ještě se tím v podstatě chlubit.AR
Ok napsala jsem to blbě pod slovem znásilnit si každá asi představujeme něco jiného, já srandu kdy ho hrou a šarmem přesvědčím k něčemu co by za jiné situace jen tak neudělal. Chapu že někdo toto slovo může brát vážněji. Tak se v tom radeji nebudeme šťourat. Budeme s
i tu sdělovat hezčí info a podporu
@Zupina píše:
Ok napsala jsem to blbě pod slovem znásilnit si každá asi představujeme něco jiného, já srandu kdy ho hrou a šarmem přesvědčím k něčemu co by za jiné situace jen tak neudělal. Chapu že někdo toto slovo může brát vážněji. Tak se v tom radeji nebudeme šťourat. Budeme si tu sdělovat hezčí info a podporu
AR
@Veerousek píše:
To je trochu přehnaný ne? Je to záležitost paní a nám do toho nic není a to, že si tu řekneme své pocity, své věci neznamená, že to budeme hodnotit. Ani jedna nevíme, jak to mají a jak to doopravdy bylo.....
Vidím to stejně že je to její věc. Já mám též své názory na věci a svůj život a každému do toho nic ![]()
@Zupina píše:
Ok napsala jsem to blbě pod slovem znásilnit si každá asi představujeme něco jiného, já srandu kdy ho hrou a šarmem přesvědčím k něčemu co by za jiné situace jen tak neudělal. Chapu že někdo toto slovo může brát vážněji. Tak se v tom radeji nebudeme šťourat. Budeme si tu sdělovat hezčí info a podporu
Myslim, ze nektere to zbytecne berou moc vazne, vzdyt muz se neda znasilnit a kdyby nechtel, tak nic podobnyho neudela
Urcite je potreba vse brat s humorem a nakonec bude i rad, ze ma zdrave mimco, tak se tomu zasmejete
![]()
@Zupina některý to moc žerou
asi jim nedocvaklo, že kdyby manžel opravdu nechtěl, tak si zařve a nenechá tě to dokončit ![]()
Čau holky, jdete taky někdo zítra na kontrolu? Já jdu na první, 7+3 ![]()
Jo a konečně mi vymizely všechny příznaky. Od včera mi není špatně ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat