Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zuzka2016 píše:
@mimka678 taky si říkám že to už bude co by dup a bude čtvrtekdoufám že budu mít jen dobré zprávy!
Urcite utece a budou dobre zpravy, moc se na ne tesim
![]()
@BaraRed no uvidime co vykoukne na mě =) jsem taky z Ostravy =) ![]()
@TatarkaAn
Tak hodne stesti a dej vedet.
Kdyz jsi taky z Ostravy, kam chodis k lekari?
@Zuzka2016 píše:
@mimka678 díky![]()
![]()
Pak se ozvi budu cekat na skvele zpravy, moc ti drzim palecky
![]()
Ahoj, tak se podle testu hlásím k těhotným, nejen test mi napověděl, že budeme mít druhou ratolest, a termín dle internetu bych měla mít koncem června. Trápí mě však jiná věc, na kontrolu jdu až za měsíc, gynekoložka má tak nějak plno, teď bych měla být v 7 týdnu, za 4 týdny bych tedy měla být v 11 a to už není na první kontrolu, ale na první screening. Zas na druhou stranu doufám, že kdyby bylo něco v nepořádku, tak si tělo poradí. Co myslíte, mám se objednat k jiné doktorce, ať vím, jestli je vše ok? A pak jít toho 27.11 ke svojí.
@mimka678 píše:
Ahojky, dekuji, zes na me nezapomela![]()
Tak mame srdicko a merime 8mm
![]()
Moc se tesim, az nemuzu tomu uverit
Jsem z toho nejaka rozcitlivela,ale stastna
![]()
![]()
Ty mas kdy kontrolu?
![]()
@MartaKosta ja u druheho sla taky takhle a ted pujdu na prvni kontrolu v 10tt, stejne je to opravdu na prirode, ale vydrzet to
![]()
@Káťa19
Tak to mi problém nedělá. Tak nějak jsem tentokrát ohledně těhotenství v klidu. Akorát na okolí kladu zvýšené nároky. ![]()
@MartaKosta píše:
Ahoj, tak se podle testu hlásím k těhotným, nejen test mi napověděl, že budeme mít druhou ratolest, a termín dle internetu bych měla mít koncem června. Trápí mě však jiná věc, na kontrolu jdu až za měsíc, gynekoložka má tak nějak plno, teď bych měla být v 7 týdnu, za 4 týdny bych tedy měla být v 11 a to už není na první kontrolu, ale na první screening. Zas na druhou stranu doufám, že kdyby bylo něco v nepořádku, tak si tělo poradí. Co myslíte, mám se objednat k jiné doktorce, ať vím, jestli je vše ok? A pak jít toho 27.11 ke svojí.
Ahojky, me se to zda pozde na prvni kontrolu a UTZ urcite bych si zasla jeste k jinemu dr.jestli je vse v poradku a pro pokoj v dusi
![]()
@MartaKosta gratuluji. Já bych zavolala ještě jednou. Musejí mít volné prostory pro akutky nebo pro těhotné.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat