Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@CarmenHa já byla v pátek a to dr spočítala 7+3 ty příznaky ti závidím, mě bolí prsa, sem. Neustále unavená a žaludek na vodě..
@Zuzu91 taky mě bolela prsa, začalo mi i vadit kojení, ale od včera jako když utne. Ani unavená už nejsem a to jsem musela vždycky pooběde jít na chvíli spát
@CarmenHa Já jdu též zítra na první kontrolu. Dle MS budu zítra 6 + 1tt. Dnes jsem byla na endokrinologii a výsledky mám skvělé, ani mi prášky nezvyšovala, takže jsem ráda ![]()
@CarmenHa s tou únavou je to děs, nikdy sem si nezdrimla přes den, prostě to nešlo a. Poslední 2 týdny bych spala jak zabíta
když nemám v práci odpolední, padim po ranní domu a hned odpočívat jinak v 7 vytáhnu a to sem zvyklá chodit spát cca kolem 10 - 11 achjo, jo do toho furt nafoukka jak balón, a ten žaludek je otravný, ale aspoň nezvracim. Takže budeš mít druhého prcka? Moje to je první a modlím se ať vše dopadne dobře. 28.11 jdu na první screening…twk sem na trní.
@Zuzu91 joo, druhého. Neboj, bude to v pořádku, jen se nesmíš zbytečně stresovat
já jdu taky 28.11. ![]()
@Maria37 já mám MS jednou za pul roku, takže podle toho mi to spočítat nejde, udelala jsem si tehotensky test, ten vyšel pozitivní, šla jsem k doktorovi, ten potvrdil ze jsem těhotná, ale ze je to úplný začátek, proto mi tam něco změřil a řekl ze k tomu došlo před 22 dny, takže 3+1. Nejsem gynekolog, takže nevím jak a kdy co pozná. Takto mi to bylo řečeno. Dal se uvidí, jestli se to vyvíjí a je v pořádku nebo ne.
@Veruzka.D píše:
@Maria37 já mám MS jednou za pul roku, takže podle toho mi to spočítat nejde, udelala jsem si tehotensky test, ten vyšel pozitivní, šla jsem k doktorovi, ten potvrdil ze jsem těhotná, ale ze je to úplný začátek, proto mi tam něco změřil a řekl ze k tomu došlo před 22 dny, takže 3+1. Nejsem gynekolog, takže nevím jak a kdy co pozná. Takto mi to bylo řečeno. Dal se uvidí, jestli se to vyvíjí a je v pořádku nebo ne.
Tak to jo. To ti potom budou urcovat podle ultrazvuku. Tak drzim palecky!
Ahoj holky, tak já mám jít dneska na první kontrolu a začala jsem hodně špinit. Ráno jsem vstala a celý protečený gatě, tak jsem zvědavá, co mi řekne ![]()
@CarmenHa
Taky jsem v noci a rano spinila, ale jen v malem mnozstvi. Dej vedet, co ti rekli ![]()
@CarmenHa píše:
Ahoj holky, tak já mám jít dneska na první kontrolu a začala jsem hodně špinit. Ráno jsem vstala a celý protečený gatě, tak jsem zvědavá, co mi řekne
Ahoj a neuzivas Utros nebo Duphaston?Urcite ti dr.neco nasadi
Drzim pesti..
![]()
Díky, holky. Dám vedět. @mimka678 nee, neberu nic, ani nechci. Jestli se má udržet, tak to zvládne, já nechci žádný udržováky. Známá to takhle udělala a její syn je takový "jiný ", myslím si, že je to tím, jak ho uměle udržovali. Tak to raději nechám na přírodě
@CarmenHa píše:
Díky, holky. Dám vedět. @mimka678 nee, neberu nic, ani nechci. Jestli se má udržet, tak to zvládne, já nechci žádný udržováky. Známá to takhle udělala a její syn je takový "jiný ", myslím si, že je to tím, jak ho uměle udržovali. Tak to raději nechám na přírodě
Kdyz tvoje telo neumi vytvorit dostatek hormonu, tak nikdy bez nich neotehotnis, ani neudrzis mimco..Druha faze lutearni je prave zavisla na zlutem telisku a kdyz neplni funkci, dojde k potratu..A ze jeji dite je jine neni od hormonu, praveze ty jsou telu prirozene a kdyz jich neni dostatek, tak se stav zhorsuje az dopadne spatne tehu
Hodne stesti ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat