Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
28.10.18 18:08
@Káťa19 píše:
@mimka678 jo je mi zle porad :(

Me taky, celej den dneska zrovna.. :? Musime vydrzet.. :srdce:

• načítám...
4328
28.10.18 19:29
  • načítám...
5447
28.10.18 19:52

Holky,já jdu v pátek na utz a měla bych teda být 6+4,tak jsem zvědavá,jestli by :srdce: bylo vidět. S malým jsem byla tenkrát na kontrole 6tt a ještě nebylo vidět,ale v 8tt už bilo. Po těch deseti letech to vnímám nějak jinak a tím,jak to bylo už vymodlene a na 3. pokus IVF,tak je člověk víc nervóznější.

• načítám...
2368
28.10.18 20:02
@sonci82 píše:
Holky,já jdu v pátek na utz a měla bych teda být 6+4,tak jsem zvědavá,jestli by :srdce: bylo vidět. S malým jsem byla tenkrát na kontrole 6tt a ještě nebylo vidět,ale v 8tt už bilo. Po těch deseti letech to vnímám nějak jinak a tím,jak to bylo už vymodlene a na 3. pokus IVF,tak je člověk víc nervóznější.

Ahojky, tak budu drzet pesti ;) :srdce: At kontrola dobre dopadne a je videt srdicko :hug: Vsechny ted nejak cekame na kontrolu a co bude dal, tak se musime vzajemne podporit ;) :srdce:

• načítám...
5447
28.10.18 20:06

@mimka678 já si pořád myslím,že se drží obe,ale uvidíme :)

• načítám...
2368
28.10.18 21:12
@sonci82 píše:
@mimka678 já si pořád myslím,že se drží obe,ale uvidíme :)

Tak to by bylo skvely ne? ;) Drzim pesti :srdce: :palec:

• načítám...
5447
28.10.18 21:33

Já dneska teda jsem už nepoužitelná :( jak si nejdu po o zdřímnout,tak už tu usínám. Nic nevydržím ???? Prsa mi bolí,na břiše nemůžu spát,to je prekerka :lol: :D
A asi začínám mít trochu výtok,nic moc teda :(
A já věřím,že v pátek bude vše ok a budu moci přestat pichat Agolutin,jinak si zachvili nesednu ani na zadek :roll:

• načítám...
9757
28.10.18 21:50
@sonci82 píše:
Já dneska teda jsem už nepoužitelná :( jak si nejdu po o zdřímnout,tak už tu usínám. Nic nevydržím ???? Prsa mi bolí,na břiše nemůžu spát,to je prekerka :lol: :D
A asi začínám mít trochu výtok,nic moc teda :(
A já věřím,že v pátek bude vše ok a budu moci přestat pichat Agolutin,jinak si zachvili nesednu ani na zadek :roll:

Ahoj. Muzu se zeptat, proc si pichas agolutin? Ja mam jen estrimax a utrogestan

• načítám...
696
28.10.18 22:48

@Balua ahoj, prosím tě mela jsi v práci smlouvu na určito? Já jsem nastoupila v srpnu, mám smlouvu na půl roku a dnes jsem zjistila, ze jsem těhotná. Nevim, jestli to v práci říct, nebo jak to ted řešit.

• načítám...
2754
29.10.18 06:39

@Veruzka.D Ahoj, ja mam smlouvu taky do konce roku. V praci zatim nerikam nic. A premyslim, zda to rict, az budu mit potvrzene srdicko. To by melo byt 7.11. A nebo az po screeningu. Na ten pujdu asi zacatkem prosince :nevim:

• načítám...
5447
29.10.18 07:04

@Maria37 u nás v centru to tak mají,že od OPU si pichas Agolutin a zobu 2× denně Estrofem. Když jsem se na injekce ptala,tak mi bylo řečeno,že progesteron v injekční formě se lépe vstřebava a mají s tím lepší zkušenosti než s jinou lékovou formou.
Co jsem 2 pokusy v jiném centru,tam jsem si zaváděla prvně Gynprodyl a po druhý Utrogestan.

• načítám...
13012
29.10.18 07:08

Ahoj tehulky mohu se připojit? Vypadá to že asi taky budeme mít červňátko. U Dr jsem ještě nebyla ale dle kalendáře mi to vychází na úplný konec června

• načítám...
9757
29.10.18 07:23
@sonci82 píše:
@Maria37 u nás v centru to tak mají,že od OPU si pichas Agolutin a zobu 2× denně Estrofem. Když jsem se na injekce ptala,tak mi bylo řečeno,že progesteron v injekční formě se lépe vstřebava a mají s tím lepší zkušenosti než s jinou lékovou formou.
Co jsem 2 pokusy v jiném centru,tam jsem si zaváděla prvně Gynprodyl a po druhý Utrogestan.

Je pravda, ze utrose a zavadeni je takove vselijake… Drzim palce…

Holky, tak me prijde, ze me prestavaji bolet prsa - vedle unavy snad jediny priznak v 7+.. tt. Nervy pracuji… At uz je streda, ta nejistota je des…

• načítám...
5447
29.10.18 07:23

@Zupina :potlesk: gratuluji :dance:

• načítám...
13012
29.10.18 07:47

@sonci82 díky zatím nevím vůbec nic tak doufám že je k čemu. Test vyšel pozitivní v sobotu a dnes rani. Manžel to ještě neví. Dnes si koupím ten Digi test co ukazuje týdny a teprve pak se chci objednat k Dr. Ovulace byla až kolem 11.-12.10. tak si myslím že je ještě brzy. Měla jsem teď vlastně od ovulky velké bolesti v podbřišku a byla s tím u Dr už 2× a o těhu vůbec nemluvil takže určitě nebylo nic vidět tak nechci moc plašit, ale znáte to hlava furt šrotuje. Zvlášť po tom bolení se bojím aby bylo mimco tam kde má být.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100