Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
22.10.18 11:13

@mimka678 to je pravda, proto už raději jógu pro těhotné, než nějaké krkolomné pozice. I ráda chodím, hlavně s pejskem každý den lítáme, ale teď to moc nedávám, tak chodí spíš manžel. Doufám, že se to zlepší. S těmi prsy a zažíváním to mám stejně. Ale přetrpím všechno, když bude miminko zdravé :srdce:

• načítám...
3644
22.10.18 11:21

Ahoj holky. Já jsem 4+6. První miminko. Už od termínu ms trochu spinim. Ale nechci a nebudu plasit. K mudr bych ráda až tak okolo 8tt. Stejně to pro mě nemá driv smysl. Nechávám to přírode. Jinak na sobě necítím žádné příznaky. Termín by mi vyšel na konec června tak uvidime. Ale taky už se těším až to všem řekneme okolo toho 13tt a budu se moct vrátit k nějaké lehčí joze. Uvidíme co bude dál :mavam:

• načítám...
2368
22.10.18 11:25
@small.happy.wife píše:
@mimka678 to je pravda, proto už raději jógu pro těhotné, než nějaké krkolomné pozice. I ráda chodím, hlavně s pejskem každý den lítáme, ale teď to moc nedávám, tak chodí spíš manžel. Doufám, že se to zlepší. S těmi prsy a zažíváním to mám stejně. Ale přetrpím všechno, když bude miminko zdravé :srdce:

No vidim, ze nejsem sama, kdo uz neda pomalu ani prochazky :D Vcera jsem byla s 10 mesicnou neteri a porad ji zvedat byla fuska, normalne jsem se zadychala a zpotila :lol: A to bylo jen 12 schodu :roll: Tak ta kondicka asi brzo bude fuc, proto musim.neco delat, jinak.budu vorvan zanedlouho :zed:

• načítám...
413
22.10.18 11:41

@Ajina39 já bych počkala až co řekne tvoje doktorka. Třeba byl tamten mudr. jen slepý :andel:

• načítám...
22.10.18 11:45

@mimka678 no já jsem včera uklízela, vařila, taková ta klasika doma, pak jsme ještě jeli na návštěvu a byla jsem vyřízená. Běžně kolem osmé už padám do postele, ale zase vstávání ve 4.45 už mi teď nedělá takové problémy jako v netěhu. :lol: od 13. týdne začnu chodit na gravid jógu a do té doby aspoň ty dlouhé procházky se psem, snad to zase půjde :lol: už si připadám celá ochablá, neforemná, no prostě vůbec se necítím krásně :lol:

• načítám...
3644
22.10.18 11:59

Holky ta první kontrola na srdíčko. Dela se klasicky ultrazvuk nebo vnitřní?

• načítám...
4328
22.10.18 12:06

@Asijetotu vnitřní :D

• načítám...
4328
22.10.18 12:07

@Sasori já teprve 7 :lol: tak to už budeš mít vše krásne videt :srdce:

• načítám...
4328
22.10.18 12:08

@mimka678 na tehu jogu se taky trepu :* sem tam si doma lehce zacvicim :lol:

• načítám...
413
22.10.18 12:12

@Asijetotu vaginální

• načítám...
22.10.18 12:19

Holky a pijete pořád kávu? Samozřejmě v malém množství.

• načítám...
2368
22.10.18 12:20
@small.happy.wife píše:
@mimka678 no já jsem včera uklízela, vařila, taková ta klasika doma, pak jsme ještě jeli na návštěvu a byla jsem vyřízená. Běžně kolem osmé už padám do postele, ale zase vstávání ve 4.45 už mi teď nedělá takové problémy jako v netěhu. :lol: od 13. týdne začnu chodit na gravid jógu a do té doby aspoň ty dlouhé procházky se psem, snad to zase půjde :lol: už si připadám celá ochablá, neforemná, no prostě vůbec se necítím krásně :lol:

Tak to jses hodne aktivni :palec: Moje unava je behem dne, no nekdy zalomim driv do postele :D Zrejme budu muset zacit cvicit, jsem jako burt :zed: A ted se.mi zda,ze kdyz nejin casteji, zacina mi byt spatne :poblion: :zed: Tak snad plany poplach, jinak bych umrela :roll: Me pejsek umrel, tak mi chybi prochazky musim asi sama zvednout kotvy,no jsem nemocna,tak uvidim kdyz budu fit ;) Jine priznaky nemas? ;)

• načítám...
2368
22.10.18 12:20
@small.happy.wife píše:
Holky a pijete pořád kávu? Samozřejmě v malém množství.

Nepiju kavu, davam si Caro nebo Inku a sem tam bezkofeinovu ;)

• načítám...
2368
22.10.18 12:23
@tulinka84 píše:
@mimka678 na tehu jogu se taky trepu :* sem tam si doma lehce zacvicim :lol:

Vazne cvicis?To ja asi musim zacit,no jdem desny lajdak.. :roll: Pred tehu jsem cvicila fit sestavu po 15 minut a pak cele leto nic :pocitac: No nasla jsem na youtube tehu jogu asi zkusim ;) Predstav si, ze dnes mi je nejak nevolno..Z rana ok ated kolem obeda me natahuje..snad to nezacina.. :zed:

• načítám...
9757
22.10.18 12:25
@Ajina39 píše:
@small.happy.wife
No asi jsem to napsala vážně tak nějak divně
Tak dnes jsem 6+0
11.10 jsme měli hcg 3072…ale už středně silne krvácení..píchli mi dicynone…1ampuli…dále mi zvýšili utrogestan na 4ktat denně 2tobolky..ascorutin3×2
Estrofem3×1
Hrdlo jsem měla uzavřené..dělohy byla volna nebolestiva…ale středně silně krvácení…
15.10
Jsme prostoru udělali další krevní testy a ty se zvedli na 11187 hcg…takže mi řekli že to je prosperující tehot.
Koukali jsme i na ultr.a gestacni vačky byli krasne vidět oba dva …ale po celém týdnu silnějšího splnění přes celé dny mě včera chytli bolesti břicha vážně docela velké…jeli jsme s mužem na pohotovost a tam mi řekl doktor…že nevidí nic…Tak jsem vážně dost vyplasena co se deje…
Když jsem se dr.ptala co to znamená…řekl…a viděli jste s paní doktorkou vážně něco?
Pak už jsem neměla slov a jeli jsme domů…
Jsem z toho hodně špatná…
Třeba je tu některá co je na tom jako ja a nějak mě uklidní že není vše ztracené…ale asi víme všechny že každá máme tohle jiné…a nic nejde zaručit…děkuji že jsi mi odepsala …je to alespoň trošku nakopnutí…Ája

Aji, urcite tam jsou, kdyby jsi potratila, tak to poznas. Nezbyva nez cekat a doufat.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100