Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sasori myslím, že to bude ok. My jsme minulý týden bourali a sadili nový domovní dveře v baráku, taky jsem tahala těžký a v pořádku.
Tak si lehni a pokud můžeš, tak odpočívej ![]()
Tak dnes večer na toaletaku hnědé spineni:( před tim jsem si dala horkou sprchu
tak jsem.z toho nervózní a nemůžu usnout;(
@tulinka84 Holky tu už psaly že to nemusí nic znamenat
To bude dobre, pokud se ti to nerozjede tak se jen zavrtava. Taky si to rikam ![]()
@tulinka84 ty jsi stejně jak já jen o den míň, že? Já jsem to v pátek měla taky trošku a do teď mám klid. Měla jsi toho moc? ![]()
@GoldGirl No mám se spinenim již spatnou zkušenost tak jsem smutná
@CarmenHa Jj jsem
a taky jsi to měla jen po útreni že. No doufám že to bude ok. Jen trochu po útreni takové hnědé s bílým ale už jsem se byla utřít 5 x od té doby a pořád trochu hnědé ![]()
@tulinka84 Ja kdyz potratila minule tak jsem nespinila a rovnou sla krev
Spinila jsem ted od ctvrtka vecer do vcera rano vzdy jinou barvou a od te doby klid a obrecela jsem to tak chapu ten pocit.
@tulinka84 jj, taky jen když jsem se utřela. Dej si na noc intimku, ať víš, kdyby se to zhoršilo.
ale určitě se jen zahnizďuje, jako mě
![]()
@tulinka84 píše:
Tak dnes večer na toaletaku hnědé spineni:( před tim jsem si dala horkou sprchutak jsem.z toho nervózní a nemůžu usnout;(
Neboj, spineni neni krvaceni, chce to zvysit Utros a pokoj, zadny stresy, zitra se porad s dr.Holky psali, ze nektere krvaceli nejem spinili a mimi bylo v poradku
Drzim pesti,napis pak ![]()
@Berulina2503 ahoj, mrzí mě, že to nevyšlo
držím pěstičky, ať se vám brzy zadaří a vše je v pořádku. ![]()
Holky, jste některé taky tak příšerně nafouklé? Já už nevím, co si mám brát na sebe.
@tulinka84 píše:
@CarmenHa Jj jsema taky jsi to měla jen po útreni že. No doufám že to bude ok. Jen trochu po útreni takové hnědé s bílým ale už jsem se byla utřít 5 x od té doby a pořád trochu hnědé
Jestli to bylo malinko a nic neboli, tak to bude asi o.k. dokud neni
tak doktor moc nepozna, co se deje. Klidovy rezim bez sexu a bude to o.k.
@small.happy.wife píše:
Holky, jste některé taky tak příšerně nafouklé? Já už nevím, co si mám brát na sebe.
Ahoj, mam to taky..Hruza..jak balon a porad..
V kolikatem tydnu jsi? ![]()
@small.happy.wife Já strašně
Mam pupek jak v 5. mesici a ne týdnu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat