Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Oni mě z práce nepustí, končím v 15:00. Kéž by to nic nebylo, ale moc tomu nevěřím.
i mě tak bolí záda jako při MS. Z těch dálnic jsme měli takovou radost ve středu. ![]()
@Berulina2503 mě bolí záda už 14 dní, to s tím asi nemá nic společného. Zajeď na tu pohotovost hned po práci, buď ti dají něco na udržení nebo tě uklidní, že je všechno ok. V nejhorším případě budeš vědět, na čem jsi.
@CarmenHa děkuju mooc!! Jsem z toho zoufalá. Od rána jsem ve stresu v práci a ještě toto k tomu. ![]()
@Berulina2503 já věřím. Potom dej vědět, jak jsi dopadla, klidně do zpráv. Držím pěsti ![]()
@Berulina2503 Já včera kolem 16.hod zacala lehce spinit asi na hodku, pak v noci ruzove, rano kapicka krve. Opravdu mi to prijde spise jako ze tam praskne zilka a ta krev odejde, pak za dalsi hodiny zase. Ted od rana zase nic
Mam silenej strach ale opravdu to zatim vypada na uhnizdovani. Jinak ten utrogestan je takove placebo, lekar nezastavi probihaji potrat, proto ani nemam v planu nekam jet. ![]()
@Berulina2503 Ahoj, já být tebou, tak bych zajela někam na pohotovost, jak ti radí holky. A neviděla bych to hned tak černě. Já jsem jeden den zjistila, že jsem těhotná, krásné čárky na testu, po předchozích potratech jsme se s manželem ale báli mít radost. Tři dny na to jsem začala špinit tmavou krví. A pak následovalo tři dny krvácení jasnou červenou krví. Bylo toho docela dost, takže jsem to obrečela, že potrácím a je konec. Ale říkala jsem si, že s tím stejně takhle na začátku nikdo nic neudělá (měla jsem ale od samého zjištění // utrogestan), tak jsem si ještě v lékárně koupila ascorutin a čekala jsem. Krvácení po třech dnech přešlo opět ve špinění a já po dalších třech dnech šla k doktorovi se slzami, že jsme o mimi přišli. On udělal ultrazvuk a řekl, že je všechno v pořádku a že neví odkud to krvácení je. Na další kontrolu jsem měla jít za deset dní. Šla jsem se strachem, protože špinění pokračovalo celou dobu, den před kontrolou jsem to i obrečela, že je určitě konec a na ultrazvuku krásně tlouklo srdíčko. Ale v děloze se našel ještě hematom, takže to krvácení bylo nejspíš z něho. Tak neztrácej naději a zajdi si k doktorovi na pohotovost.
Tak to se k vám nafouknutým přidávám
nafouklá jsem jak balón
už mě tlačí kalhoty co mi byly větší .. a prsa? Už naštěstí tolik nebolí ale jsou naducaný
ani se moc necpu..sice mám pořád hlad, ale ze všeho se mi zvedá žaludek tak se musím nutit..hnus..doufám že to přejde brzo ![]()
Ahoj,
je tu nějaká plzeňačka? Jsem 8+2 a čekám první
Termín mám 1.6 2019.
S přítelem se strašně těšíme ![]()
Tak jsem taky začala špinit hnědou barvou ![]()
@Berulina2503 Jak to s tebou vypadá? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Berulina2503 a tak nechces k dr.. pokud miminko vazne chcete tak by treba nasadila nake hormony aby se miminko udrzelo.. asi bych necekala po praci a proste ze zdravotnich duvodu si vzala volno jestli to jde..