Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12032
10.3.19 20:19
@Zupina píše:
@Lemur84 ty jo tak to bych se na sex taky vyprdla, snad je to opravdu jen ta cévka.
Tady je zas brutální vítr až ma člověk strach :?

Jenže chlap je chlap…chápete, ne? :oops: A já to taky potřebuji, ale asi si nechám zajít chuť… :roll:

• načítám...
5358
10.3.19 20:53

Holky u nás je normálně bouřka, větr, déšť a blesky fialové jak kráva 8o 8o

• načítám...
3075
10.3.19 20:53
@ozzian píše:
@Ivčule34 sim te..my zase jsme celej tejden v praci, tak nedelame nic prubezne a kdybys videla ten prasochliv, tak uklizis taky. Bordel z coklu, spinava vana bo se jim mejou z venku podvozky, pradlo, prach, malej byt, takze polozis 1 hrnek a uz je to bordel, zidle oveseny oblecenim, by mi jeblo :cert:

Ha popis našeho bytu… :lol: :mrgreen: :lol:
Snad jen ze kočky se myji… a jsou 3 ale línají tak za 6… 8o
Nojo proste me se.re ze to co jsem v poho mohla mít normálně za půl dne hotovy tak musím dělit na krátké úseky pomalu do celeho týdne a prokladat odpočinkem… ze si ten pokoj nemůžu dodělat sama a někoho se neustále doprosovat… :zed:
Jj máme taky takovou knížku až bude na světě tak mu ji vyplníme se vsim (i s konverzaci na miminu :lol: :mrgreen: :lol:, aby věděl jaké psycho jsou jeho rodiče/zvlášť maminka a byl na ni hodny :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
13012
10.3.19 21:04

@Ivčule34 s konverzací na emiminu :-D to bude román :-D

• načítám...
13012
10.3.19 21:07

@Lemur84 chápu no, já mu to tak dopřávám, sama sex za normálních podmínek velice mohu a velice si ho užívám, ale teď mi to nějak nejde, snažím se, ale stejně to ve většině případů u mě nedojde do konce a to všude čtu jak to má ted být úžasné. Já se ani nebojím, neměli jsme žádnou komplikaci, ale spíš se mi tam často někde něco skřípne a něco táhne a tak :-x takže se pak nemůžu tolik soustředit na uvolnění. No musí už to chlapi a i my ještě ty tři (vlastně 4 se šestinedělím) vydržet.

• načítám...
13012
10.3.19 21:07

malá o sobě dnes dává vědět bublinka moje :-) tak dobrou holky ať se vyspíme do růžova

• načítám...
12032
10.3.19 21:16

@Zupina My před těhotenství téměř denně o víkendu i dvakrát… :oops: Dneska jsem z toho taky moc neměla, taky se nedokážu teď uvolnit, nevím jak si lehnout, na zádech být nemohu nevím na jakou stranu si lehnout, překáží břicho , bolí kyčel a tak…
Jenže se obávám že to po porudu bude zase hrůza :-( Mě to vždy pak tak půl roku trvalo než se to srovnalo…mě to právě pak bolelo :-( Takže u nás po porudu byl sex strašnej, manžel kvůli tomu věčně naštvanej… :-( Nebo jsem byla unavané, nebo mimiňáci nespali, nebo se právě už ráno probrali a koukali na nás a to se pak nedá :D

• načítám...
13012
10.3.19 21:18

@Lemur84 téda :-D tak u nás v prac. týdnu tak jednou a o víkendu tedy taky někdy i 2× za den, to jste proti nám břídilové :-D, já hold manžela sem tam zpracuji jinak no. Po porodu vám to holky nezávidím, u nás je to furt stejné, když jsem byla vždy na císaři, ale taky to nejde hned, až se břicho zahojí.

• načítám...
3075
10.3.19 21:22
@ozzian píše:
Mnam..ja bych neco prasila..pritel usnul v sedm a ja asi usnu taky, aspon nebudu jist nesmysly. Mam strasnou chut na jabko :(

Je já taky ale už jsem 1 snědla tak nakonec vyhrálo mango…mňam
Drzim palce na 4D! Ať se chlapec předvede v tom nejlepším světle!

@Lemur84 a ta krev je jasně červená nebo hnědá? Vezmi si ascorutin jestli ho máš klidně 2tbl.

@Káťa19 mňam

• načítám...
12032
10.3.19 21:24
@Ivčule34 píše:
Je já taky ale už jsem 1 snědla tak nakonec vyhrálo mango…mňam
Drzim palce na 4D! Ať se chlapec předvede v tom nejlepším světle!

@Lemur84 a ta krev je jasně červená nebo hnědá? Vezmi si ascorutin jestli ho máš klidně 2tbl.

@Káťa19 mňam

jasně červená…

• načítám...
3075
10.3.19 21:27
@Zupina píše:
@Lemur84 téda :-D tak u nás v prac. týdnu tak jednou a o víkendu tedy taky někdy i 2× za den, to jste proti nám břídilové :-D, já hold manžela sem tam zpracuji jinak no. Po porodu vám to holky nezávidím, u nás je to furt stejné, když jsem byla vždy na císaři, ale taky to nejde hned, až se břicho zahojí.

A to jsi to neměla řekněme částečně mrtvé - necitlive..? :think:

• načítám...
13843
10.3.19 21:28
@Lemur84 píše:
Možná, doufám že to nic není. Ale pokaždé co jdu na wc utřu docela dost krve…Ale pak nic. Tak vyčkávám…je to asi víc než co se nám stávalo dřív…Poslední dva sexíky byly bez špinění, protože jsem vždy upozornila ještě předem…Kdyby se zhoršilo jedu na pohotovost, pokud to bude i zítra jdu k dr, když to ustane. Má manžel po sexu a já také…Ale ryskovat nebudu…asi do 34tt máme smůlu…Mám teď zase strach…@Ivuska2812 A jéje, taky občas máme období kdy se kůli maličkostem poštěkáme…Zase bude dobře…neboj.

Juj..tak snad to bude v pohode,to b :nevim: ych mela obavy a asi by me to nedalo a jela bych driv nez zitra.. :nevim: ale ja jsem v tehu nekrvacela vubec ani po sexu tak bych byla dost vydesena..ty uz vis jak to vypadalo predtim a muzes to porovnat.. :nevim:

• načítám...
13843
10.3.19 21:29

@Lemur84
Nejak mi tam vlezly ty smajlici :)

• načítám...
3075
10.3.19 21:30

@Lemur84 to není moc dobré - zkus ten ascorutin…
Njn to by ti chlapi museli ženskou v našem stavu jinak „pripravit“ a pak je to super… :oops: ;) :lol:
No ale teď máme hold bílý sex :lol:

• načítám...
13843
10.3.19 21:34
@Káťa19 píše:
My dneska …domaci pizza :)

Jee domaci pizzu jsem delala vcera k veceri :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení