Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3075
10.3.19 13:33

Vyroba toho vicebarevneho copánku co se dava jako mantinel do postylky ci kočárku
:palec:
 https://youtu.be/GTD-nW5aK-U

• načítám...
6721
10.3.19 13:39

Tak dopomaleno a pracant uz je doma, hezky to vyslo :mrgreen: jdu mu upit z dvanactky a chvili srovnat hrb.

• načítám...
13843
10.3.19 13:49
@Lemur84 píše:
@E.winka 2 další štíhlouš a jen pupíček :-) Krásné… :)

Diky, je fakt ze zatim vse leze jen do pupku..a to jsou hory sladkeho co bastim :oops:

• načítám...
13843
10.3.19 13:53
@Lemur84 píše:
My dneska jdeme k našim na oběd, bude masová roláda mňam…Možná i Kulajda jsem jí včera nadhodila, když jste mi tu na ní uděli chuť… :mrgreen:Pak pojedeme s manžel na nákupy a pokud se mi podaří ho přemluvit tak se stavíme v tescu, chci mrknout na nějaké mimi věci :-)

Tak si to uzijte,je fajn obcas nevarit a jen si sednout ke stolu a bastit :mrgreen:
Ja dnes dala dusenou mrkev,brambory a mela jsem varene maso z veprivych kosti z polevky, k tomu jsem dala z vyvaru sosik..

Take mam nake obleceni z Tesca, mamina mi tam neco kupovala..

• načítám...
19160
10.3.19 13:53
@ozzian píše:
@SidiS jsou super ale uz nechci. Vsichni kardiaci, nikdo nedozil 5 let, fakt peklo pekelny. Nejlepsi byla cela zrzava, tu jsem si brala v jejich 2 letech, takova medunka cervena, zivotni pes :hug:

Nám taky umřel v 5 letech :( Přesně co píšeš. Teď jsou krásný ty modrý stafordi.Potkali jsme jednoho na veterině a byl nádhernej.
My jsme vždycky měli tak 2-3 psí.Teď máme jen pitbulku ale štěně k ní pořizovat nechceme.

• načítám...
13843
10.3.19 13:57
@Lemur84 píše:
stačí když budeš mít brambory, vajíčko, cibuly, smetanu :-) Já v nejhorším když už nemohu vydržet chuť na kulajdu dělám bez kopru… Mám teda ráda i když tam je trochu sušených hub…Ale oželím jak kopr tak houby :D

Kdybych nemela kopr tak by me zahnala chut i krenovka s vajickem a bramborem :)

• načítám...
13843
10.3.19 13:59
@Lemur84 píše:
Jinak dneska Ráno proběh sexík :oops: Jenže jak dlouho nebyl, tak se manžel neudržel a já mu v tom nejlepším nechtěla kazit radost tím že mu řeknu že jsem říkala že má s citem… :oops: A už zase špiním :cert:

Bacha na to..nejspis to bude ale jen praskla cevka,ne?

• načítám...
19160
10.3.19 14:00
@Ivčule34 píše:
Vyroba toho vicebarevneho copánku co se dava jako mantinel do postylky ci kočárku :palec:
https://youtu.be/GTD-nW5aK-U

Tý jo takhle to nevypadá tak složitě

• načítám...
6721
10.3.19 14:04
@SidiS píše:

Skoncila jsem ve chvili, kdy je potreba nejaka metraz (tj.asi 10 vterin :mrgreen: )

• načítám...
3075
10.3.19 14:42

Tak a mňam

• načítám...
21681
10.3.19 14:54
@SidiS píše:

Ze jo, podle me je nejhorsi to vycpani :D ja furt nevim, co mam udelat ty trilety holcicce jako mantinel, nemuzu najit tu pravou latku :? Tak mozna ji udelam ten cop.
Ja si zamilovala tuhle, ale uz nikde neni :,(

• načítám...
6721
10.3.19 15:25

@Ivčule34 a je to :mrgreen: ja ted domyla koupelnu a chtela jsem jit se psama, ale je slejvak, ze uz stoji i louze vody na trave, to zas bude bahna :,(

• načítám...
5358
10.3.19 16:26

Holky já nevím co je to za víkend, ale zase jsme se pohádali, dole u výtahu mi triskl s obednikama, že si to mám vzít sama, mela jsem plné ruce pečiva, letáků ze schránky, klíče a ještě dárky co dostal u rodičů k svátku a odešel.. Šel buď na pivo do hospody nebo do garáže na slivovici a to už něco vypil u rodičů :roll: chjo to zas bude večer :roll:

• načítám...
4025
10.3.19 16:34

Teda tady se toho zase nakecalo :mrgreen:
Já dneska mám uklízeci den, už mám hotovy 2 pracky, převlečeno ložní, umytou kuchyň, vytreno a poklizeno, teď se u nás vystřídali 2 návštěvy a půjdu dělat testovinovy salát s tunakem k večeři.

To ze nestihame vůbec neřeším, nějak to dopadne teď je priorita aby chlap začal chodit a rehabilitovat, pokojik (momentálně skladiště) počká. Akorát mám strach ze mi ho v termínu porodu pošlou do lázni, no snad ne :nevim:

Musím říct ze naše 30ti kilova boxerka se snese se všemi většími psi úplně v pohodě, ale psi pod 5kg mi ji už 2× napadli a normálně se jich boji, minulej týden na ni takovy ratlik vylitnul na veterine a ona mi chudák malém skočila na klín. Strašně mě štve ze si panicci takových minipsu mysli, ze jen proto ze je pes trpaslík, nepotřebuje žádnou výchovu. Děsím se toho, kdy moji klidný fence rupnou nervy.

• načítám...
3075
10.3.19 17:18

@ozzian no slejvak a koprovka mě totálně vypnuly… :pankac: dospala jsem trochu ty probdělé noci :dance:
mimochodem tvá aktivita je nechutná… vis ze je neděle to je od slov NE a DĚLAT…tj NEDĚLAT?!? ted nemůžu vlézt do koupelny bez pocitu výčitek :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100