Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ozzian píše:
@Chris12 noo tak s timhle ja se ne**ru, ja mam psy vychovany a nikdo mi je opruzovat nebude, to uz jsem je tu davno naucila a ti co meli dojem, ze si muzou dovolit cokoliv, uz zjistili ze bud si dovolovat nebudou, nebo se jim pes vraci leteckou postou. Kdyz to nejde po dobrym..par kopancu uz taky bylo a nosim i paralyzer. Fenu mam pokousanou a nasledky ma na dozivoti a nazory neci na to, ze mu nacutnu cokla, kterej ani nevi jak se jmenuje, natoz ze by poslechl, me uz davno nezajimaji
Tak koukám že máš na to pohled jako já ![]()
@Chris12 Ja si dovcu budu taky vybirat pred MD, takze od 26.3. oficialne v praci koncim ![]()
@Twixx To je pohodička, že ? ![]()
Teď mi skončila týdenní dovča, týden teď budu v práci a pak zase dovča
Ale aspoň tři hoďky denně si to stejně z domova zapnu, abych jim pomohla ![]()
Holky, taky jsem se vyfotila před chvílí a mamka mi zaměřila pupek a mám 107
jako já vypadám, že budu za chvíli rodit, vzhledem k mé výšce 160 cm ![]()
@ozzian Krásné bříško. Takové, že je poznat, že jsi těhotná, ale není to žádný pupek.
@Twixx píše:
Ja jsem dostala od holek bilomodry podvazek a na nem byl pripevneny latkovy pytlicek s malou lahvickou MartiniMela jsem to na noze az do vecera myslim
Lahvicka posledni zachrany ![]()
@Lemur84 kor parson, takovej zmetek, tam se clovek ani nemusi 2× snazit, aby z toho byl bastard
ja se s tou bordici napeklovala, uz bych to snad znovu nechtela. Ale jednou je to loveckej pes, tak ok, lovit se chodilo a mimo lov se funguje, nic nerikam 2×. Ale ona je clovek, je skvela. To tomu druhymu blbeckovi nekoho po ocku hledam, protoze si nerozumime.
@Twixx na patre jsou jen 3 byty a jsem jedina, kdo je o vikendu doma
doma mame jen v koupelne, ja zrcadla nerada, strasi me ![]()
@acoustic pupik peknej,uz trosku vetsi🙂 @ozian nechapu kde jsi sebrala 95 pres pupik..
Vsechny mate pekna briska..
Ja ho sem hodim az vstanu,dneska se jeste valim v posteli😁
@acoustic No to je super, takové bříško
![]()
Zrovna jsem 26+1, stejně jako Ty, a zase takový rozdíl mezi námi není, taky patřím k těm, kterým více narostlo ![]()
@Ivuska2812 píše:
Tak vidíš alespoň maže…
Už je líp?Já mám bioil na vše a střídám ho s bio olivovým olejem, snad se tak vyhnu striim
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat