Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5358
9.3.19 20:46

A to mi ještě vynadá určitě proč jsem hi tam nechala spát, achjo to bude neděle a to máme jít na oběd k jeho rodičům :roll:

• načítám...
3075
9.3.19 20:56
@Ivuska2812 píše:
Valentýn u nás probíhal podobně :,( nic jsem nedostala a byla jsem z toho zklamaná, jeste když každý sdílí ty fotky a je toho plný svět okolo a tak jsme se nejdřív pohádali a pak jel pro kytku až co jsme se pohádali, ale to už jsem mu říkala ať nikam nejezdí, že už to nemá smysl ani ten pravý význam.. No nakonec pro tu kytku stejně jel a přijel s ní a říkal, že valentýn nesnáší, že ho jeho bývalá podvadela a tak na to nehraje a ze tu kytku nemám k Valentýnu ale protože mě miluje.. No ale jako jsme spolu přes 9 let a on letos řekne toto? :nevim: :roll:

Takže ty to odnášíš za krávu co jeho podváděla?!? A neb co to má jako společneho s vámi dvěma a vaším vztahem? :cert: :pocitac: :zed:

:hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
5358
9.3.19 21:04
@Ivčule34 píše:
Takže ty to odnášíš za krávu co jeho podváděla?!? A neb co to má jako společneho s vámi dvěma a vaším vztahem? :cert: :pocitac: :zed::hug: :hug: :hug: :hug:

Asi jo, prostě mi řekl, že na to nehraje, že to je americkej svátek a že kdysi ho slavil, ale bejvalka ho podváděla, tak na něj nevěří nebo co.. A mě to mrzí, já ten svátek slavit chci, mě se líbí, i když je chlap pozorný, ale od něj mi přijde, že si musím vše vymrcet a pohadat se s nim, abych něco dostala :,( nikdy mi ani nekoupil kytku jen tak a přitom to mám tak ráda.. Já když vím ze 9b má něco rád a nebo mu to uděla radost, tak mu to koupím, nebo něco dobrého uvařím, nebo prostě cokoliv, ale on ne a uz mě to dost vytáčí, jsou to maličkosti, které se začínají hromadit :zed: a kor ještě teď, když mám splasene hormony :roll: myslela jsem si, že si mě bude i hýčkat trochu :nevim:

• načítám...
3075
9.3.19 21:11
@Ivuska2812 píše:
A to mi ještě vynadá určitě proč jsem hi tam nechala spát, achjo to bude neděle a to máme jít na oběd k jeho rodičům :roll:

Ale co, najis se a nemusís se s tím pachtit…
Vyspis se, nebude ti tam chrápat…
A v pondělí si dones 1 kytku z práce at máš nejakou radost…
:hug: :hug: :hug:

• načítám...
5358
9.3.19 21:20
@Ivčule34 píše:
Ale co, najis se a nemusís se s tím pachtit…
Vyspis se, nebude ti tam chrápat…
A v pondělí si dones 1 kytku z práce at máš nejakou radost… :hug: :hug: :hug:

No však jo, aspoň tady budu mít klid a prostor..

• načítám...
13012
9.3.19 21:41

@Ivuska2812 hele mám úplně stejné pocity a asi máme doma podobný tip chlapa, dnes jsem na něj taky byla naštvaná a všechno mu vyčetla a nemyslím si, že je to jen hormonama, nedostala jsem taky nic ani na Valentýna ani na MDŽ ani na den matek určitě nedostanu :-( je hroznej na tohle, nikam mě nevezme, pokud já něco nevymyslím tak nikam spolu nejdeme, prdí na mě, dnes byl celý den u kamarádů, musel asistovat u kopání slepu a já celý den sama doma, zítra tam jde zase a já jedu sama za mamkou do lázní, fakt mě to už vytáčí, o tom, že mě teď nemazlí a ani nevyžaduje sex ani nemluvě, moc mě to mrzí a tím, že mám poblázněné hormony je to ještě horší. Fakt už jsem ho dnes sjela, ale efekt to mít stejně nebude určitě :(

• načítám...
19160
9.3.19 22:03

@Ivuska2812 To jsou chlapy někdy jim to prostě nedochází.Taky mám doma Míru :lol:

My dneska byli s mužem v kině na Ženy v běhu a musím říct že se mi to fakt líbilo.

• načítám...
5358
9.3.19 22:08
@Zupina píše:
@Ivuska2812 hele mám úplně stejné pocity a asi máme doma podobný tip chlapa, dnes jsem na něj taky byla naštvaná a všechno mu vyčetla a nemyslím si, že je to jen hormonama, nedostala jsem taky nic ani na Valentýna ani na MDŽ ani na den matek určitě nedostanu :-( je hroznej na tohle, nikam mě nevezme, pokud já něco nevymyslím tak nikam spolu nejdeme, prdí na mě, dnes byl celý den u kamarádů, musel asistovat u kopání slepu a já celý den sama doma, zítra tam jde zase a já jedu sama za mamkou do lázní, fakt mě to už vytáčí, o tom, že mě teď nemazlí a ani nevyžaduje sex ani nemluvě, moc mě to mrzí a tím, že mám poblázněné hormony je to ještě horší. Fakt už jsem ho dnes sjela, ale efekt to mít stejně nebude určitě :(

Jo tak to jsme na tom úplně stejně, ten sex taky moc nemáme, jelikož má strach a přijde mu to divné, když už malá kope a tak.. Ale jako pusy, nějaké tuleni, objimani probíhá i mě pořád osahava, ze jsem sexy atd jen prostě teď nějak spolu nespíme.. :roll:

• načítám...
19160
9.3.19 22:08

@Twixx Super úlovky :palec: Já už se musím krotit s těma hafříkama.Chci ještě v dubnu vyrazit do primarku :oops:

• načítám...
13843
9.3.19 22:09
@Ivuska2812 píše: @E.winka já nemám krejčovství metr :lol: :jazyk: u nás nic takového nepotřebuji :lol:

Ja taky ne,bych si maximalne dokazala prisit knoflik :mrgreen: ale tenhle metr plus naky dalsi siti jsem dostala kdysi od babicky..prasi se na to ve skrini :)

• načítám...
5358
9.3.19 22:09
@SidiS píše:
@Ivuska2812 To jsou chlapy někdy jim to prostě nedochází.Taky mám doma Míru :lol:My dneska byli s mužem v kině na Ženy v běhu a musím říct že se mi to fakt líbilo.

Jojo chlapy, nedochází a nám to musí myslet za všechny členy v domácnosti :lol:

• načítám...
5358
9.3.19 22:10
@E.winka 2 píše:
Ja taky ne,bych si maximalne dokazala prisit knoflik :mrgreen: ale tenhle metr plus naky dalsi siti jsem dostala kdysi od babicky..prasi se na to ve skrini :)

No já to ani od nikoho nedostala :lol: :lol:

• načítám...
13843
9.3.19 22:12
@Ivuska2812 píše:
Já k MDŽ nic nedostala a ještě jsme se kvůli tomu dneska chytli, přišlo mi to líto, že mi nekoupil ani tu blbou kytku, když pro něj dělám první poslední :( tak máme tichou domácnost.. :roll:

Me ani nenapadlo ze neco dostanu..takze me kytickou prekvapil..kdyby nic nebylo tak by mi to asi nevadilo spis na svatek ci narozky kdyby zapomnel to by zamrzelo a hodne :(
Nic si z toho nedelej :hug:

• načítám...
5358
9.3.19 22:14
@E.winka 2 píše:
Me ani nenapadlo ze neco dostanu..takze me kytickou prekvapil..kdyby nic nebylo tak by mi to asi nevadilo spis na svatek ci narozky kdyby zapomnel to by zamrzelo a hodne :(
Nic si z toho nedelej :hug:

Ty pozorne chlapy vám závidím holky, ja si tu kytku pomalu musím vydupat na narozky i svátek :roll:

• načítám...
13843
9.3.19 22:17
@Twixx píše:
Holky, dneska jsme byli nakupovat v tescu, h&m a c&a… maji tam tak bozi, sladke veci, fakt jsem se musela drzet, abych toho nenakoupila tunu :lol:

Pekne :palec: ,ja uz se radsi obchodum vyhybam..nejspis bych neodolala a mam toho uz dost :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100