Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5358
9.3.19 19:51
@ozzian píše:
@Ivuska2812 asi zapomnel? Je to takovy totalitni svatek, jednou je, podruhy ho zrusej :roll: ja zase bojkotuju valentyna :jazyk:

Nezapomněl ještě jsem si v týdnu z něj dělala srandu, že letos tím, že čekáme holčičku, tak má doma ženy dvě a že jsme hodně zvědavé, co dostaneme, včera jsme jeli spolu domů z práce, tak jsem si říkala ok, asi nechce teď nic kupovat prede mnou a koupí něco v sobotu, jelikož šel taky do práce a jel beze mě dnes .. No jenže on dneska, přijel z práce a jeho věta… já mám hlad, co máme dobrého… Nic mi nekoupil, celý den jsem se držela, kdyby náhodou a ono nic, tak na to nějak přišlo téma a on že na to nehraje, že to je komunistickej svátek atd (to samé říkál i na Valentýna) a pak začal s tím, kdy je teda nějaký svátek mezinárodní den mužů atd a že já jsem mu nic nekoupila na Valentýna (koupila jsem mu cca dva dny po Valentýnu dárek, až jsem šla sama do obchodu, ale to zřejmě zapomněl),( navíc ve středu měl svátek a já mu nakoupila čokolády, které tak miluje už v pondělí a dala mu je dříve, stejně by je vycmuchal) , tak jsem mu řekla, jestli to jak se o nej starám, vařím, uklizim a vůbec to, že čekám jeho dítě a co vše kvůli tomu musím podstoupit a potom u porodu vytrpet je mu málo a to už raději odešel pryč a třískl dvěma, byl i trochu napitej, jelikož mu babička přišla popřát s dědou, tak si dali nějaké pivo a slivovici. Tak jsem sla za ním co mu hrabe, proč tříska dvěma a nic odešel ven, pak došel zpět a říkal, zw to byl průvan a ze se nechce hádat atd, tak jsem mu říkala, že mě je to líto, že mu nestojím ani o blbou kytku nwbo čokoládu a sla jsem do vany. Pak za mnou pořád dolizal do koupelny, co mi má udělat na večeři atd, ale já nic nechtěla, tak se najedl sám a teď usl na gauči, nejraději bych ho tam nechala do rána za trest, a ja bych si nechala celou postel pro sebe, jak jsem na něj naštvaná.. Je to sice maličkost, ale mě už to opravdu přišlo líto, když to tak udělal na Valentýna i teď a přitom moc dobře ví, jak by mě tím potěšil…

Sorry holky, musela jsem se vykecat :roll: :lol:

• načítám...
12032
9.3.19 19:54
@ozzian píše:
@Ivuska2812 asi zapomnel? Je to takovy totalitni svatek, jednou je, podruhy ho zrusej :roll: ja zase bojkotuju valentyna :jazyk:

my neřešíme ani Valentýna, ani MDŽ…Ale jedem 1. Máje, pusu pod rozkvetlým ovocným stromem :-)

Včera jsem od Dcery dostala srdíčko s…(Přáníčko :-) )

@Twixx Krásné úlovky…

• načítám...
5358
9.3.19 19:55

Včera jak jsme jeli z práce tak ještě říkali v autě v rádiu, vše nej k MDŽ a on říká, jeee holky m9je mají dneska svátek.. Atd..

• načítám...
5358
9.3.19 19:56
@Lemur84 píše:
my neřešíme ani Valentýna, ani MDŽ…Ale jedem 1. Máje, pusu pod rozkvetlým ovocným stromem :-)

Včera jsem od Dcery dostala srdíčko s…(Přáníčko :-) )

@Twixx Krásné úlovky…

Asi jsem divná, když bych chtěla od něj malou pozornost no..

• načítám...
6721
9.3.19 19:58

To je parez :roll:

• načítám...
7012
9.3.19 19:59
@Ivuska2812 píše:
Asi jsem divná, když bych chtěla od něj malou pozornost no..

Nejsi :* Tak jemu to asi proste nedoslo, ze by ti to udelalo radost, oni jsou chlapi obcas trochu natvrdli a nechapou ani ty nejvetsi naznaky :nevim: Nic si z toho nedelej, treba se poucil :* :srdce:

• načítám...
12032
9.3.19 20:03
@Ivuska2812 píše:
Asi jsem divná, když bych chtěla od něj malou pozornost no..

Určitě ne, každej to máme jinak :-)

• načítám...
3075
9.3.19 20:05
@Ivuska2812 píše: @E.winka já nemám krejčovství metr :lol: :jazyk: u nás nic takového nepotřebuji :lol:

Provázek a ten pak přiložit k normálnímu metru… :think:

• načítám...
13843
9.3.19 20:05
@Twixx píše:
Merite si to pres pupik nebo nejsirsi misto na brisku? :think: Ted jsem si to zmerila a pres nejsirsi misto mam 100cm a toro jsem 25+1! 8o 8o 8o

přes nejširší místo..hele ale podle fotky jsi měla malé bříško oproti ostatním nebo se mi to plete?

• načítám...
12032
9.3.19 20:07
@Twixx píše:
Nejsi :* Tak jemu to asi proste nedoslo, ze by ti to udelalo radost, oni jsou chlapi obcas trochu natvrdli a nechapou ani ty nejvetsi naznaky :nevim: Nic si z toho nedelej, treba se poucil :* :srdce:

Mě manžel říká že na něj nemám mluvit v náznacích, že to nepochopí…
A minulý týden mi řek že na něj mám mluvit jako chlap… 8o Tak mu říkám jo, tak to asi těžko, jsem ženská a nevím jak mluví chlap… :lol: Jsme se trochu chytli, protože jsem mu něco říkala a on mi odpověděl úplně jinak…Asi jsem na něj mluvila jako ženská :D :mrgreen:

• načítám...
3075
9.3.19 20:09
@Ivuska2812 píše:
Já k MDŽ nic nedostala a ještě jsme se kvůli tomu dneska chytli, přišlo mi to líto, že mi nekoupil ani tu blbou kytku, když pro něj dělám první poslední :( tak máme tichou domácnost.. :roll:

Taky nic tedy krom přání přes whatsapp… :(

• načítám...
13843
9.3.19 20:09
@Twixx píše:
@E.winka 2 Ja jsem mela rozlucku takovou, ze me nejdriv kamoska vzala na obed do Cafe Imperial a pak me odvedla ke Grosseto Marina, kde cekaly ostatni holky. Tam jsme si daly nejake dobroty a bublinky a pak si pro nas prijela limuzina 8o :srdce: a odvezla nas do klubu :) Tam pro nas byly pripravene zase nejake dobroty, sano, balonky a holky mi jeste nechaly udelat dort :) Jo, a dostala jsem placku a kloboucek Bride to be a holky mely taky placky :)

to zní super :mrgreen: to se holkám povedlo..taky bych mohla vzít ségru na oběd a pak jí odvézt za holkama někam kde budou popíjet a ten dort je taky fajn nápad..ale tý pitky bych se už neúčastnila..myslím, že začátkem května toho budu mít dost, max. přípitek s bublinkama a domů :,(

• načítám...
7012
9.3.19 20:11
@E.winka 2 píše:
přes nejširší místo..hele ale podle fotky jsi měla malé bříško oproti ostatním nebo se mi to plete?

No mela pred temi par tydny, kdy jsem to sem davala :lol: ale od te doby mi tam asi nekdo v noci pridal dalsi dite a mam najednou desny lavor :mrgreen:

• načítám...
13843
9.3.19 20:12
@SidiS píše:
@E.winka 2 No já jsem taková pověrčivá na svatby v květnu :think:
Snad malej vydrží :lol:

to doufám, že vydrží..ségry přítel říkal, že by byla aspoň nějaká sranda, kdybych začala na jejich svatbě rodit :think: :cert:

• načítám...
7012
9.3.19 20:13
@E.winka 2 píše:
to zní super :mrgreen: to se holkám povedlo..taky bych mohla vzít ségru na oběd a pak jí odvézt za holkama někam kde budou popíjet a ten dort je taky fajn nápad..ale tý pitky bych se už neúčastnila..myslím, že začátkem května toho budu mít dost, max. přípitek s bublinkama a domů :,(

No byla jsem hrozne mile prekvapena :) tak pit nemusis, si jen prituknes a hotovo :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100