Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ozzian píše:
@Ivuska2812 asi zapomnel? Je to takovy totalitni svatek, jednou je, podruhy ho zrusejja zase bojkotuju valentyna
Nezapomněl ještě jsem si v týdnu z něj dělala srandu, že letos tím, že čekáme holčičku, tak má doma ženy dvě a že jsme hodně zvědavé, co dostaneme, včera jsme jeli spolu domů z práce, tak jsem si říkala ok, asi nechce teď nic kupovat prede mnou a koupí něco v sobotu, jelikož šel taky do práce a jel beze mě dnes .. No jenže on dneska, přijel z práce a jeho věta… já mám hlad, co máme dobrého… Nic mi nekoupil, celý den jsem se držela, kdyby náhodou a ono nic, tak na to nějak přišlo téma a on že na to nehraje, že to je komunistickej svátek atd (to samé říkál i na Valentýna) a pak začal s tím, kdy je teda nějaký svátek mezinárodní den mužů atd a že já jsem mu nic nekoupila na Valentýna (koupila jsem mu cca dva dny po Valentýnu dárek, až jsem šla sama do obchodu, ale to zřejmě zapomněl),( navíc ve středu měl svátek a já mu nakoupila čokolády, které tak miluje už v pondělí a dala mu je dříve, stejně by je vycmuchal) , tak jsem mu řekla, jestli to jak se o nej starám, vařím, uklizim a vůbec to, že čekám jeho dítě a co vše kvůli tomu musím podstoupit a potom u porodu vytrpet je mu málo a to už raději odešel pryč a třískl dvěma, byl i trochu napitej, jelikož mu babička přišla popřát s dědou, tak si dali nějaké pivo a slivovici. Tak jsem sla za ním co mu hrabe, proč tříska dvěma a nic odešel ven, pak došel zpět a říkal, zw to byl průvan a ze se nechce hádat atd, tak jsem mu říkala, že mě je to líto, že mu nestojím ani o blbou kytku nwbo čokoládu a sla jsem do vany. Pak za mnou pořád dolizal do koupelny, co mi má udělat na večeři atd, ale já nic nechtěla, tak se najedl sám a teď usl na gauči, nejraději bych ho tam nechala do rána za trest, a ja bych si nechala celou postel pro sebe, jak jsem na něj naštvaná.. Je to sice maličkost, ale mě už to opravdu přišlo líto, když to tak udělal na Valentýna i teď a přitom moc dobře ví, jak by mě tím potěšil…
Sorry holky, musela jsem se vykecat
![]()
@ozzian píše:
@Ivuska2812 asi zapomnel? Je to takovy totalitni svatek, jednou je, podruhy ho zrusejja zase bojkotuju valentyna
my neřešíme ani Valentýna, ani MDŽ…Ale jedem 1. Máje, pusu pod rozkvetlým ovocným stromem ![]()
Včera jsem od Dcery dostala srdíčko s…(Přáníčko
)
@Twixx Krásné úlovky…
Včera jak jsme jeli z práce tak ještě říkali v autě v rádiu, vše nej k MDŽ a on říká, jeee holky m9je mají dneska svátek.. Atd..
@Ivuska2812 píše:
Asi jsem divná, když bych chtěla od něj malou pozornost no..
Nejsi
Tak jemu to asi proste nedoslo, ze by ti to udelalo radost, oni jsou chlapi obcas trochu natvrdli a nechapou ani ty nejvetsi naznaky
Nic si z toho nedelej, treba se poucil
![]()
@Ivuska2812 píše:
Asi jsem divná, když bych chtěla od něj malou pozornost no..
Určitě ne, každej to máme jinak ![]()
@Ivuska2812 píše: @E.winka já nemám krejčovství metr![]()
u nás nic takového nepotřebuji
Provázek a ten pak přiložit k normálnímu metru… ![]()
@Twixx píše:
Merite si to pres pupik nebo nejsirsi misto na brisku?Ted jsem si to zmerila a pres nejsirsi misto mam 100cm a toro jsem 25+1!
![]()
![]()
přes nejširší místo..hele ale podle fotky jsi měla malé bříško oproti ostatním nebo se mi to plete?
@Twixx píše:
NejsiTak jemu to asi proste nedoslo, ze by ti to udelalo radost, oni jsou chlapi obcas trochu natvrdli a nechapou ani ty nejvetsi naznaky
Nic si z toho nedelej, treba se poucil
![]()
Mě manžel říká že na něj nemám mluvit v náznacích, že to nepochopí…
A minulý týden mi řek že na něj mám mluvit jako chlap…
Tak mu říkám jo, tak to asi těžko, jsem ženská a nevím jak mluví chlap…
Jsme se trochu chytli, protože jsem mu něco říkala a on mi odpověděl úplně jinak…Asi jsem na něj mluvila jako ženská
![]()
@Ivuska2812 píše:
Já k MDŽ nic nedostala a ještě jsme se kvůli tomu dneska chytli, přišlo mi to líto, že mi nekoupil ani tu blbou kytku, když pro něj dělám první poslednítak máme tichou domácnost..
Taky nic tedy krom přání přes whatsapp… ![]()
@Twixx píše:
@E.winka 2 Ja jsem mela rozlucku takovou, ze me nejdriv kamoska vzala na obed do Cafe Imperial a pak me odvedla ke Grosseto Marina, kde cekaly ostatni holky. Tam jsme si daly nejake dobroty a bublinky a pak si pro nas prijela limuzina![]()
a odvezla nas do klubu
Tam pro nas byly pripravene zase nejake dobroty, sano, balonky a holky mi jeste nechaly udelat dort
Jo, a dostala jsem placku a kloboucek Bride to be a holky mely taky placky
to zní super
to se holkám povedlo..taky bych mohla vzít ségru na oběd a pak jí odvézt za holkama někam kde budou popíjet a ten dort je taky fajn nápad..ale tý pitky bych se už neúčastnila..myslím, že začátkem května toho budu mít dost, max. přípitek s bublinkama a domů ![]()
@E.winka 2 píše:
přes nejširší místo..hele ale podle fotky jsi měla malé bříško oproti ostatním nebo se mi to plete?
No mela pred temi par tydny, kdy jsem to sem davala
ale od te doby mi tam asi nekdo v noci pridal dalsi dite a mam najednou desny lavor ![]()
@SidiS píše:
@E.winka 2 No já jsem taková pověrčivá na svatby v květnu
Snad malej vydrží
to doufám, že vydrží..ségry přítel říkal, že by byla aspoň nějaká sranda, kdybych začala na jejich svatbě rodit
![]()
@E.winka 2 píše:
to zní superto se holkám povedlo..taky bych mohla vzít ségru na oběd a pak jí odvézt za holkama někam kde budou popíjet a ten dort je taky fajn nápad..ale tý pitky bych se už neúčastnila..myslím, že začátkem května toho budu mít dost, max. přípitek s bublinkama a domů
No byla jsem hrozne mile prekvapena
tak pit nemusis, si jen prituknes a hotovo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat