Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5331
9.3.19 16:53

Ahoj holky.
Nedám to, abych dočetla za 2 dny pres 20 stran :lol: vy tedy jedete.

Já tedy přesně za týden budu vdaná paní a dnes jsem měla rozlucku. Bylo to krásné, holky byly super. Ať už to byly dárky pro mě nebo miminko, bylo to milé. Je fajn vědět, že máte kolem sebe alespoň pár lidiček, kteří vás mají rádi :kytka:

Jinak jsem postřehla tady tu nešťastnou zprávu. Nechce se mi ani o tom přemýšlet, :( hned se mi probral prcek a kope. Posílám spoustu sil :hug: toto ale nejde nijak slovem utesit. Musíme se šetřit, i když to je někdy těžké

• načítám...
13843
9.3.19 16:53
@Ivuska2812 píše:
Já se nemám jak změřit :lol:

se nevymlouvej :mrgreen: :mrgreen:
krejčovským metrem :palec:

• načítám...
13843
9.3.19 16:56
@Ivčule34 píše:
Po jídle tam kde byl pas 92 a přes pupík tam kde jsem nejširší 95 a jsem 26+5/6

To máš o 1cm jenom menší než Lemur84 a podobně jako já..a všechny jsme ve 27 týdnu..zdálo se mi, že mám fakt velkej pupek..začíná mi dost překážet, nejhorší to je když si mám ráno obléct ponožky :mrgreen:

• načítám...
13843
9.3.19 16:58
@SidiS píše:
No já jsem tam byla hned na začátku těhu a byl to luxus :lol:@Zupina Krásný taky mám na věnci ptáčka :palec:
A dostala jsem včera k MDŽ narcisky a jsou nádherný

Až to půjde, sushi je jistý :mrgreen:
Dostal jsem k MDŽ růžičku..docela jsem koukala, tenhle svátek nedodržujeme :pankac:

• načítám...
13843
9.3.19 17:01
@Dannylinka píše:
Ahoj holky.
Nedám to, abych dočetla za 2 dny pres 20 stran :lol: vy tedy jedete.

Já tedy přesně za týden budu vdaná paní a dnes jsem měla rozlucku. Bylo to krásné, holky byly super. Ať už to byly dárky pro mě nebo miminko, bylo to milé. Je fajn vědět, že máte kolem sebe alespoň pár lidiček, kteří vás mají rádi :kytka:

Jinak jsem postřehla tady tu nešťastnou zprávu. Nechce se mi ani o tom přemýšlet, :( hned se mi probral prcek a kope. Posílám spoustu sil :hug: toto ale nejde nijak slovem utesit. Musíme se šetřit, i když to je někdy těžké

A jaká byla rozlučka..měla jsi nějaký program?
V květnu má ségra svatbu a jsem svědek..takže mám na starosti rozlučku..potřebuji to nějak naplánovat, i s tím, že se to pořádně zapije i když beze mě..ale chci nějaký program a né jenom oslavu..

• načítám...
5331
9.3.19 17:14

@E.winka 2 byly jsme v restauraci. Každá přišla v černém a měli připínáčky, ja jsem měla přijít v bílém a dostala jsem serpu a pripinacek. Plus spoustu dárků pro mě a miminko a samozřejmě krabičku první pomoci.
Bylo i několik dojíždějících , takže jsem i řekla, že půjdeme jen na jídlo. I tak ti bylo krásný, prostě jsme kecaly

• načítám...
13843
9.3.19 17:21
@Dannylinka píše:
@E.winka 2 byly jsme v restauraci. Každá přišla v černém a měli připínáčky, ja jsem měla přijít v bílém a dostala jsem serpu a pripinacek. Plus spoustu dárků pro mě a miminko a samozřejmě krabičku první pomoci.
Bylo i několik dojíždějících , takže jsem i řekla, že půjdeme jen na jídlo. I tak ti bylo krásný, prostě jsme kecaly

Tak jasný, že se to přizpůsobilo tobě..bylo by blbý kdyby ti naplánovaly akci s alkoholem, když jsi těhotná :D nějakej dress kod chci taky..přijít v černém a nevěsta v bílém není špatný..co jsi měla na šerpě a co holky?

A co jsi dostala?

• načítám...
13012
9.3.19 17:42
@E.winka 2 píše:
Tak třeba už ti neporoste až zase za čas, mě teď taky už asi 14 dní stagnuje..ale taky víc pne, jak malej roste :?

No kéž by ale já jsem prcek mám krátké telo takže se břicho roztahuje do boku a dopředu no

• načítám...
19160
9.3.19 17:49
@Dannylinka píše:
Bylo i několik dojíždějících , takže jsem i řekla, že půjdeme jen na jídlo. I tak ti bylo krásný, prostě jsme kecaly

Jé to hezký.Užij si svatbu je to nádherný den❤️️

@E.winka 2 V květnu jo?

• načítám...
13843
9.3.19 17:52
@Zupina píše:
No kéž by ale já jsem prcek mám krátké telo takže se břicho roztahuje do boku a dopředu no

taky nejsem vysoká, mám 164 cm..nechápu proč se mi bříško zvětšuje celé, když prcek je stále dole :mrgreen: :mrgreen: ten prostor nahoře vůbec nevyužije :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
7012
9.3.19 18:04
@E.winka 2 píše:
To máš o 1cm jenom menší než Lemur84 a podobně jako já..a všechny jsme ve 27 týdnu..zdálo se mi, že mám fakt velkej pupek..začíná mi dost překážet, nejhorší to je když si mám ráno obléct ponožky :mrgreen:

Merite si to pres pupik nebo nejsirsi misto na brisku? :think: Ted jsem si to zmerila a pres nejsirsi misto mam 100cm a toro jsem 25+1! 8o 8o 8o

• načítám...
13843
9.3.19 18:06
@SidiS píše:
Jé to hezký.Užij si svatbu je to nádherný den❤️️@E.winka 2 V květnu jo?
@SidiS píše:
Jé to hezký.Užij si svatbu je to nádherný den❤️️@E.winka 2 V květnu jo?

Teď si nejsem jistá na co se ptáš? Jak jsem psala, že jdu ségře svědčit v květnu?
mají to 25. května, 14 dnů před TP, doufám, že to tam prcek vydrží a nebude se mu chtít ven na svatbě :cert: :srdce:
No a rozlučku chci naplánovat asi na začátek května..chci aby bylo teplo..aby se dalo sedět na zahrádce nebo i nějaký program aby proběhl venku..

• načítám...
7012
9.3.19 18:11

@E.winka 2 Ja jsem mela rozlucku takovou, ze me nejdriv kamoska vzala na obed do Cafe Imperial a pak me odvedla ke Grosseto Marina, kde cekaly ostatni holky. Tam jsme si daly nejake dobroty a bublinky a pak si pro nas prijela limuzina 8o :srdce: a odvezla nas do klubu :) Tam pro nas byly pripravene zase nejake dobroty, sano, balonky a holky mi jeste nechaly udelat dort :) Jo, a dostala jsem placku a kloboucek Bride to be a holky mely taky placky :)

• načítám...
19160
9.3.19 18:32

@E.winka 2 No já jsem taková pověrčivá na svatby v květnu :think:
Snad malej vydrží :lol:

• načítám...
4025
9.3.19 18:45

Holky tak celá ta moje anabáze s horečkou, zimnici a vším co jsem tu řešila ve čtvrtek byla asi reakce na ten test na cukrovku, protože se to už naštěstí nevrátilo. Příště bych se asi na to vyprdla a tu dietu držela preventivně, fakt mě to semlelo.
Jinak už máme vozík od včera a docela jsme se s nim naučili manipulovat, takže jsme dnes vyrazili i na návštěvu, akorát teda to skládání a nakládání do auta je opruz :roll:
Zaměřila jsem se kvůli vám v pase a mám 87, myslím ze původně jsem neměla ani 70 :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100