Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7012
9.3.19 09:38
@ozzian píše: ..ale jinak varime furt jak otroci. Delame si obedy do prace, vsechno. Aby to nevypadalo, ze nas krmi hospody nebo rodice :lol:

My taky varime porad, obedy do prace, vecere… Ale vareni me bavi, furt neco vymyslim a zkousim :mrgreen: Dneska chci udelat ten tvuj puding s tvarohem :P

• načítám...
7012
9.3.19 09:38
@ozzian píše:
Toho je pro 12 lidi, sedneme k ni? :D

Vesla bych se tam taky? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
6721
9.3.19 09:44

Co myslis :mrgreen:

• načítám...
5358
9.3.19 09:47

@ozzian super, už skáču do auta a jedu :lol:

• načítám...
7012
9.3.19 09:47
@ozzian píše:
Co myslis :mrgreen:

Posli adresu, vyrazim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
6721
9.3.19 09:50

No musite tentokrat do Benesova, v Ricanech bude az vecer :D

• načítám...
13012
9.3.19 09:52
@Twixx píše:
@Zupina Bolonsky spagety, karbanatky, burgery, masove kulicky s omackou a testovinami ;)

No nakonec dělám sekanou :P a taky rajskou kdo chce dá si s omáčkou kdo ne tak s brambor.kasi.

• načítám...
5358
9.3.19 09:57
@Zupina píše:
No nakonec dělám sekanou :P a taky rajskou kdo chce dá si s omáčkou kdo ne tak s brambor.kasi.

Děláte mi všichni chutě na všechno :lol:

• načítám...
13012
9.3.19 09:57
@Káťa19 píše:
nebo ještě lasagne, egyptské brambory, …já se chystám vyzkoušet brzo tohle: https://fresh.iprima.cz/…ovou-omackou

Egyptské brambory? Co je to? Lasagne jsem zkoušela a já to nějak neumím :( při vaření se mi vždy slepí

• načítám...
51
9.3.19 10:00

@Ivuska2812 taky jsem zvedava, jaka bude finalni vaha a hlavne u prcka, mame v rodine samy cvaliky :mrgreen:
Jinak u nas teda taky hnus, prsi, takovy akorat spaci pocasi… Ale mame dnes oslavu, takze jsem pekla orgasmus, k tomu slany sneci a k obedu gnocchi s kurecim, spenatem a smetanovou omackou :srdce:

• načítám...
21681
9.3.19 10:04
@Zupina píše:
Egyptské brambory? Co je to? Lasagne jsem zkoušela a já to nějak neumím :( při vaření se mi vždy slepí

ty je vaříš, já ne, jen se to naskládá do pekáčku :think:
 https://www.mimibazar.cz/…ske-brambory

• načítám...
13012
9.3.19 10:11

U nás taky prší a fuci. Já peču makovec a taky mám vyndané listové těsto na šneky, udělám na slano i na sladko. Po O se půjdu podívat k švagrové na mimouse, půjčím jim zatím naše hnízdečko, my ho ještě min. 3,5 měs potřebovat nebudeme, tak ať je využité když jsem se s ním šila kámošce a ona mi ho teď vrátila. Přijde mi to divné vracet dárky, trošku mě to urazilo i když to vlastně myslela dobře. Nechtěla ho prodávat když je ode mne a oni už ho nepotřebují, ale je to divné.

• načítám...
13012
9.3.19 10:12
@Káťa19 píše:
ty je vaříš, já ne, jen se to naskládá do pekáčku :think:
https://www.mimibazar.cz/…ske-brambory

Aha tak já měla recept že se mají ve vodě povarit aby byli měkké. Tak to příště zkusím bez vaření tedy

• načítám...
13843
9.3.19 10:15
@ozzian píše:
Ach jo :? :mrgreen:

No,tak to je :palec:
Hned bych ochutnala,od obojiho :mrgreen: my teda taky vcera nedrzeli zrovna dietku,dali jsme si k veceri jitrnice :mrgreen:

• načítám...
7012
9.3.19 10:17
@Zupina píše:
Aha tak já měla recept že se mají ve vodě povarit aby byli měkké. Tak to příště zkusím bez vaření tedy

Nene, ty platy se nevari, davaji se tam rovnou suche a v pohode zmeknou ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100