Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Twixx děkuji za poslání ![]()
@E.winka nejde jim zadat úkol a odejít, jeste to beze mě neumí, jde o účetnicky program a mam na starosti výrobu na třech Bio mlynech a z toho jeden je ještě bezlepkový .. Takže je musím hlidat, co tam zadávají a naučit je to a hlavně si vše podrobně napsat do poznámek no zahul ![]()
Jinak jsem dneska byla na večeři s našima, pozvqli mě a dala jsem si také hranolky a panenku medailonky na víně ![]()
Termo rolety nebudu pořizovat, an8 nevím, ze to existuje, ale to je asi zbytečné, mame zateplwni, takže ted je tu docela chládek a stejně budeme pres leto na chatě ![]()
Porodní plán asi taky nebudu řešit, vcera se mi zdálo o porodu a vůbec se mi teď zdají úplný kraviny a hrozně živé sny ![]()
Ahoj zeny, snazim se vas cist, no prijde mi, ze moc nestiham
natoz abych stihala reagovat
![]()
Jinak na to, jak jsem si stezovala, ze furt nemam bricho, tak se mi behem posledniho mesice pekne vyboulilo a uz to nesvedu na koblihy
taky se tam pekne mrska, dava o sobe vedet celej den
v pondeli jsem si jela koupit bundu, misto toho jsem si objednala kocarek, jsem spoko
zavidim vam devcata, jak se dokazete drzet s jidlem, ja teda nestydate ujizdim na sladkem a zatim 3kg nahore ![]()
Ahoj zeny, snazim se vas cist, no prijde mi, ze moc nestiham
natoz abych stihala reagovat
Jinak na to, jak jsem si stezovala, ze furt nemam bricho, tak se mi behem posledniho mesice pekne vyboulilo a uz to nesvedu na koblihy
taky se tam pekne mrska, dava o sobe vedet celej den
v pondeli jsem si jela koupit bundu, misto toho jsem si objednala kocarek, jsem spoko
zavidim vam devcata, jak se dokazete drzet s jidlem, ja teda nestydate ujizdim na sladkem a zatim 3kg nahore ![]()
Tady myslim ze tu někdo tvrdil že trpí křečemi dolních končetin. A též syndromem neklidných nohou… je možné že by to mohlo pomoci…
https://lepsija.cz/…cnich-kreci/?…
Koukněte též do diskuze pod článkem… píší tam i o léku na Parkinsona který na syndrom funguje… ale netuším jestli je možné jej v tehu…
No kostka mýdla… asi spíše hloupost ale zkoušku to možná stojí… ![]()
Příspěvek upraven 09.03.19 v 02:29
@Ivčule34 a jaktoze si byla už v porodnici kdyz máš termín v červnu? ![]()
@Zupina to je velka tortilla, ale je napevno zabalena a zapecena a ma jinou napln nez tortilly. Ja to mexiko miluju, davam si zdycky quesadillu, jenze ted nechci ty vylozene palivy veci
no a uz nemuzu spat. Samozrejme, kdyz je sobota ![]()
@Zupina píše:
@ozzian a co je to burito vypadá to jako tortila. Já vůbec nevím co zítra vařit, vytáhla jsem mletý maso ale nevím co z něj
Udelej karbose v troube, vcera jsme je meli, takovy mix maso/syr/pivo/snitlik
zaplackovat, nasazet na plech a nazdarek, jsou krupavy, nemastny a nemusis se jim venovat..jo a trochu je vzdycky obalim v te krupave kukuricne crunchy strouhance, maji ji i v Lidlu. No nic, jdu si vymyslet snidani
..
@Twixx píše:
@Zupina Bolonsky spagety, karbanatky, burgery, masove kulicky s omackou a testovinami
nebo ještě lasagne, egyptské brambory, …já se chystám vyzkoušet brzo tohle: https://fresh.iprima.cz/…ovou-omackou
@Olinka91 super že 3 kg já mám 7
a ještě máme do června dost času
mám strach, kam to až vyšplhá ta váha ![]()
Ahoj holky, tak u nás je dneska krásně venku
asi půjdu umýt okna, ať jde vidět ven
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat