Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ozzian píše:
@E.winka 2 no tak u nás je to naopak - já jdu kupovat hadry, až když mám díru na zadku a fakt už se v tom nedá chodit, přítel, ten je schopen jet strávit neděli do Fashion arény a v Lidlu být půl dopoledne, já bych chcíplana prcka toho donesl docela dost, ale on je takový emocionálně založený, že např. když jsem si v Kiku zkoušela podprdy, tak mi to furt nosil do tý kabinky ukazovat - 30cm tepláčky, 5cm botičky, závěs pořád vytlemenej, mě omejvalo
Noo tak to je horší než ženská, ale zase může pro prcka teď nakupovat místo tebe když tě to v obchodech nebaví
já tedy nakupuji ráda, ale celej den courat po kráměch mě taky neba..musí být nálada a plná peněženka, to se pak v nakupování vyžívám..ten můj nemá rád přeplněný prostory, takže obchoďáky v Praze to není ideální..kdyby byly bez lidí tak to by mu myslím vůbec nevadilo ![]()
@ozzian píše:
@Zupina a na kočáru nevadí, když bude drncat bez vložky? Nereju, jen se ptám. Nevím, kolik se s vajíčkem vůbec najezdí. To je tak, když člověk potřebuje do nemocnice nebo někam víc po krámech a nechce tam s sebou rvát hlubokou korbu, ne?
Novorozenec normálně donošený by neměl být ve vajíčku déle nežli 1h pak to zacina mít vliv na záda (hl. Kostrc) kyčle.
Nedonoseny má být tzv. Ležící autosedačce ta se dá užít i pro normál novorozence na delší cesty nezli hodina… např. Na dovolenou autem.
@E.winka 2 píše:
Je to hezoučký
Tak ten můj si oblečky prohlédne to jo, ale nakupovat by to asi nešel a sám od sebe už vůbec ne..z obchoďáků a nakupování má hrůzu..když jdeme nakupovat oblečení na něj, tak je to pro mě peklo, musím se mu 100% věnovat a chválit a chválit..jinak by jsme nic nekoupilije to vždy proces
![]()
![]()
Tak ten muj chodi rad nakupovat
Vzdycky prej, tak co, pojedem do Fashion Areny? Pojedem do Primarku? A tak dal ![]()
@ozzian píše:
@E.winka 2 no tak u nás je to naopak - já jdu kupovat hadry, až když mám díru na zadku a fakt už se v tom nedá chodit, přítel, ten je schopen jet strávit neděli do Fashion arény a v Lidlu být půl dopoledne, já bych chcíplana prcka toho donesl docela dost, ale on je takový emocionálně založený, že např. když jsem si v Kiku zkoušela podprdy, tak mi to furt nosil do tý kabinky ukazovat - 30cm tepláčky, 5cm botičky, závěs pořád vytlemenej, mě omejvalo
/plně to vidím
![]()
Ten můj také nemá rád nakupování…
@Twixx krásný obleček mužskej pořídil ![]()
No skvělý, tak ty knedle neska už nedám, jsem došla nakoupit a a zpět. Takže tak 1,5 km a jsem teda po tom dnešním vaření úplně hotová. Takže je uvařím zítra… Ale prádlo musím poskládat a nejlépe ještě dát prát pračku…
Jako nechápu jak já vůbec něco poklidím, když jsem po všem pak tak děsně vyřízená ![]()
@Twixx píše:
@Zupina Tak ona ta novorozenecka vlozka asi k necemu dobra bude, kdyz ji delaji, ale nevim, sama nemam zkusenost.Ale treba pokud najdes nekde za dobrou cenu, tak bych ji mozna poridila
Tohle nevypadá špatně…
Myslím, že se ti bude líbit Fashion Baby Strollers Body Support Pad Mat Compliance Baby Car Seat Stroller Baby Head Body Support Cushion. Přidej si to do wishlistu!
@E.winka 2 píše:
9.6 mam take TP,jen prirozeny..doufam
Jeee ![]()
A taky Apolinář? Nebo počkej ty jsi Příbram viď?
@Twixx omg Primark, to chtel jet do Nemecka, to jsem mu rekla rovnou, at se mnou nepocita. Dlouho jsem nebyl na Chodove casto rika..a co jako..stalo se ti mezitim neco?
ja tohle nedavam, jit neco nakupovat nebo ocumovat, kdyz to neni potreba
![]()
@E.winka 2 krásné tomu to bude v porodnici slušet ![]()
@Twixx to je borec
moc hezké!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat