Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ozzian píše:
Holky, jenom taková vsuvka..vím, že jsem infantilní, ale já se krom Tatrovky hrozně těším na ty hračky, např. tohle - je to magnetický a dá se do toho i dokreslovat - já bych u toho strávila dopolednehrály byste si s tím? Fakt se těším, že si budu moct veřejně hrát a nebudu muset řešit, kdo mě vidí
Je pinkni prolink ![]()
@Veeerousek taky moc pěkný kočárek, máme podobný typ ale ne kozenkovy, manžel jak dělá celý život s kůží tak by byl z koženky nešťastný.
@Chris12 píše:
@Twixx Cukrovka mě čeká v úterý, tak jsem zvědavá![]()
Už máte vybrané kočárky?
Byli jsme se kouknout na prodejně, jedná se o rok 2019 a je o dost lépe manipulovatelný od roku 2018My nakonec budeme kupovat tento https://www.mall.cz/…raphite-grey
Tak snad bude i dobře funkční
My máme celý komplet-tento: https://youtu.be/8FvqsScI52Y
holky koupili byste do tohoto vajíčka ještě vložku pro novorozence, nebo bude stačit ta co tam je? U dětí jsem u vajíčka měla takové kulaté kolem hlavičky a to bylo super, tahle autosedajda je ke kočárku a tam to není, jen taková jiná vložka. Prosím nekomentujte, že nemáme kvalitní sedačku koupenou zvlášť. My toho moc nenajezdíme, bydlíme v malém městě, na dálnice nejezdíme, takže do toho nebudu rvát 6tis apod. Větší sedačku už máme kvalitní Römer a tu ještě větší bude mít po dětech Cybex, ale vajco neřeším, to nám bude stačit toto a je přidělávací na kočár.
@Zupina a na kočáru nevadí, když bude drncat bez vložky? Nereju, jen se ptám. Nevím, kolik se s vajíčkem vůbec najezdí. To je tak, když člověk potřebuje do nemocnice nebo někam víc po krámech a nechce tam s sebou rvát hlubokou korbu, ne?
@ozzian píše:
@Zupina a na kočáru nevadí, když bude drncat bez vložky? Nereju, jen se ptám. Nevím, kolik se s vajíčkem vůbec najezdí. To je tak, když člověk potřebuje do nemocnice nebo někam víc po krámech a nechce tam s sebou rvát hlubokou korbu, ne?
Ano tak to vidím já, max Dr když bude ošklivo, nákup v marketu, jinak s vejcem moc jezdit neplanuji. Naši i tchýně bydlí do 20 min od nás. Hradec a pardubice jsou 40 min jinam nejezdime a i tam velmi málo
@Zupina hm. Tak asi záleží, jak tam zapadne, jak bude mít velkou prdku a kdyžtak ho tam nějak zaaretuješ, vždyť holky říkaly, že i v tý novovložce jim první dny drncala hlavička, to vyřešíš, jsi zkušená, narozdíl ode mě, já mám hračky, ale nevím co kdy dítě jí ![]()
Já právě nevím aby ji v tom nelitala hlavička ze strany na stranu, tak jestli to nějak řešit. Jestli se to vubec dá dokoupit
@Zupina Tak ona ta novorozenecka vlozka asi k necemu dobra bude, kdyz ji delaji, ale nevim, sama nemam zkusenost.
Ale treba pokud najdes nekde za dobrou cenu, tak bych ji mozna poridila ![]()
haf haf, Alík
visící šustiváci, bryndáky (brindáky?
) a to silikonový kousátko je tak krásně měkoučký, že … no dobře, já ho žvejkat nebudu
nic nesmrdí, nešpiní, mám radovana ![]()
@Zupina nebo jí vysteleš hlavičku látkovýma plínama
pokud často nejezdíte…tak bych to neřešila
@Zupina dokoupit se dá, namátkově kolem tří set nejlevnější nová, to jsem jen bouchla do googlu. Ale zkušenost z praxe nula ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat